Cat despre nume e alegerea ta daca ti-l scrii pe al tau aici...
De ce nu raspunzi exact la intrebarile mele? Pentru ca nu ai cum sa contrazici ceea ce am scris si de aia o dai "in diverse"...!
Spre deosebire de tine, eu stiu ce inseamna o balastiera dinainte probabil ca sa tu te fi nascut. Si mai stiu si cum era Argesul. Si mai stiu si ce insemnau constructiile, taluzarea malurilor samd pe vremea lui Ceausescu... tu nu stii nimic pentru ca nu ai invatat (studiat) nimic vreodata...
Faptul ca pot sa cobor la nivelul tau de husen de gard si "ma tine..." la orice nivel si cu oricine este pentru ca inainte de 1989 nu aveai prea multe posibilitati de "exprimare" si trebuia sa stii sa fii respectat pentru ceea ce insemnai tu insuti fara bani si "accesorii"...
Nu sunt smecher, eu foot smecheri... daca se cer..
Neamuri proaste, mitocani (care au ajuns sa aiba milioane in ultimii ani) care habar nu au ca peste noapte poti dobandi doar bani (balastiere... cai...)... ce n-au inteles toti ghertoii astia este ca trebuie sa fie respectuosi.... si e o vorba: ce a venit de haram, de haram se poate duce...
Pe langa bani ar mai avea nevoie de bun simt, educatie, cultura (ingrediente de baza ale puterii)... ghertoii care au distrus Argesul nu ar putea sa dobandeasca nici in cateva generatii si nici daca s-ar mai naste o data...!

Raspunde la ce te-am intrebat:
Cate balastiere are si din cate locuri a excavat balast RICOSTAR pe Arges?
Cum au ajuns si cleanul si avatul si salaul si stiuca in "lacul varlaam" ?
A propos: “Extindere bazin piscicol Copaceni II cu exploatare de agregate minerale in satul Varlaam” cum e?