lacul varlaam

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
eu2015
utilizator nou
utilizator nou

Re: lacul varlaam

Mesaj de eu2015 » 27 Iun 2015, 20:29

In continuare o "dai la prosteala" si iti explic pe limba ta... spre deosebire de tine eu nu am stat pe gardul din fata blocului; iar filozofie ... tu cunosti doar cuvantul. Deci, nu am scris ca vreun peste ar fi trecut prin panza freatica... dar tu alta sansa nu ai decat sa incerci sa te "scoti" cu "lacul varlaam" si o "incerci" in continuare...
Cat despre nume e alegerea ta daca ti-l scrii pe al tau aici...
De ce nu raspunzi exact la intrebarile mele? Pentru ca nu ai cum sa contrazici ceea ce am scris si de aia o dai "in diverse"...!
Spre deosebire de tine, eu stiu ce inseamna o balastiera dinainte probabil ca sa tu te fi nascut. Si mai stiu si cum era Argesul. Si mai stiu si ce insemnau constructiile, taluzarea malurilor samd pe vremea lui Ceausescu... tu nu stii nimic pentru ca nu ai invatat (studiat) nimic vreodata...
Faptul ca pot sa cobor la nivelul tau de husen de gard si "ma tine..." la orice nivel si cu oricine este pentru ca inainte de 1989 nu aveai prea multe posibilitati de "exprimare" si trebuia sa stii sa fii respectat pentru ceea ce insemnai tu insuti fara bani si "accesorii"...
Nu sunt smecher, eu foot smecheri... daca se cer..
Neamuri proaste, mitocani (care au ajuns sa aiba milioane in ultimii ani) care habar nu au ca peste noapte poti dobandi doar bani (balastiere... cai...)... ce n-au inteles toti ghertoii astia este ca trebuie sa fie respectuosi.... si e o vorba: ce a venit de haram, de haram se poate duce...
Pe langa bani ar mai avea nevoie de bun simt, educatie, cultura (ingrediente de baza ale puterii)... ghertoii care au distrus Argesul nu ar putea sa dobandeasca nici in cateva generatii si nici daca s-ar mai naste o data...! :!:
Raspunde la ce te-am intrebat:
Cate balastiere are si din cate locuri a excavat balast RICOSTAR pe Arges?
Cum au ajuns si
cleanul si avatul si salaul si stiuca in "lacul varlaam" ?
A propos: “Extindere bazin piscicol Copaceni II cu exploatare de agregate minerale in satul Varlaam” cum e? :?: :!:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 27 Iun 2015, 20:37

Despre ce se vb aici? Despre exploatarea agregatelor minerale sau despre pescuit?
@eu2015: - daca ai o problema cu exploatarea in zona, mergi la ANRM....fa o plângere....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

zane21
senior
senior

Mesaj de zane21 » 27 Iun 2015, 22:33

Stimate domn eu2015....ca nume am inteles ca nu e cazul,,,
am incercat sa port o conversatie normala cu dumneavoastra dar probabil nivelul meu de educatie nu face fata.....gardul din fata blocului este de vina....asa ca va las sa veniti in continuare cu dezvaluiri senzationale bazate pe propria dumneavoastra imaginatie in legatura cu lacul Varlaam, dezvaluiri pe care pescarii de spinning sunt convins ca le asteapta cu sufletul la gura.

tot ce va rog e sa incercati sa va faceti timp sa treceti macar 10 minute pe la locatie ca sa nu cadeti in penibil cu afirmatiile facute....

pana o sa treceti ma vad nevoit sa recunosc ca pe lacul Varlaam plutesc cadavre de animale, ca am deviat cursul Argesului sa umplem gropile de escavatie, am strans toti clenii, stiucile , salaii si avatii de pe cursul raului si i-am relocat in gropile abia umplute si multe alte lucruri care abia de acum incolo se vor afla....disparitia delfinilor din Arges, monstrul din Neajlov, flota ,tezaurul dacic si toate cele ce le veti aduce in atentia pescarilor avizi de informatie...
va doresc multa liniste-n suflet si.....:-)
Brad

Indiferent ce veti mai afirma pentru mine este ultimul raspuns pe care-l dau , am facut greseala sa cred ca putem avea un dialog, dialog pe care cu umilul meu nivel de pregatire nu-l pot purta asa ca va las sa combateti de unul singur .
Brad Radulescu
Administrator Lacul Varlaam

foca07
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de foca07 » 28 Iun 2015, 00:14

eu2015, Varlaam este cel mai fain lac de pescuit pentru rapitori pe care am mers pana acum langa Bucuresti, curat, civilizat, cu peste si toate conditiile pe care poti sa le ceri de la un lac de pescuit pentru rapitori. Daca toate balastierele ar deveni asemenea lacuri de pescuit sportiv...cred ca am fi mai fericiti toti. Iar baietii care administreaza lacul merita ceva mai mult respect pentru ca au un bun simt iesit din comun, isi respecta clientii si lacul de care se ocupa. Hai sa plangem toti ca nu este peste in Arges si sa ne batem cu pumnul in piept ca suntem ecologisti de forum. Sa plangem si sa dam cu ura gratuita in cei cativa care se ocupa sa exista un loc decent de pescuit langa Bucuresti. Asta le rezolva pe toate. Poate "o pui" de o emisiune pe tema asta la Antena 3 :).

alex.b
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex.b » 09 Aug 2015, 08:18

Salutare tuturor! Cum mai merge cumatra? Ceva noutati? Mersi mult si fire intinse tuturor!

zane21
senior
senior

Mesaj de zane21 » 13 Aug 2015, 13:54

buna ziua,
pentru cei interesati va anunt ca in urmatoarele 2-3 saptamani(in functie de temperaturile de afara), pescuitul la rapitor pe lacul Varlaam se intrerupe.
Decizia a fost luata pentru protejarea pestilor(au fost probleme cu exemplarele sarite de 4 kg care dupa capturare au plecat foarte greu datorita temperaturii din suprafata apei)
va multumesc de intelegere si voi posta aici anuntul de reancepere a pescuitului.
Brad Radulescu

alex.b
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex.b » 13 Aug 2015, 15:04

Multumim de informatii! Salut initiativa dvs. De a proteja dintoasele, si asteptam cu nerabdare racirea vremii, plus ca o pauza e binevenita :respekt: cu siguranta odata cu racirea vremii o sa creasca si apetitul cumetrelor.

Gardos
senior
senior

Mesaj de Gardos » 13 Aug 2015, 21:07

voiam sa vin duminica, cu sotia si copilul, sa pescuim cu randul. desi mi-ati dat planurile peste cap, salut hotararea voastra. aveti inca un fan!

zane21
senior
senior

Mesaj de zane21 » 22 Aug 2015, 12:16

Buna ziua,
astazi am facut o partida de ,, control" si dintoasele pleaca fara probleme....va asteptam.
Brad Radulescu

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 22 Aug 2015, 12:51

ai si umbrelute mobile ?
poate iti fac o vizita maine :wink:

Scrie răspuns