contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
zane21
- senior

-
eu2015.....exprimarea mea a fost gresita/mea culpa/, mai exact ordinea cuvintelor, rectific...dupa o zi intreaga pe apa, cu vant,zi care a culminat cu o furtuna, simtul de observatie al lui Cristi a fost diminuat....

spiridusul.....din pacate a fost facuta cu un telefon mobil dintr-o barca vecina , mie-mi pare mai rau decat tie ca nu am fotografiat-o eu , cat in privinta greutatii nu cred ca-si fura cineva caciula ....
Brad Radulescu
Administrator Lacul Varlaam
-
spiridusul
- veteran

Exact asta am subliniat si eu, zane, ca sunt convins ca a avut greutatea spusa, dar ca poza nu pune deloc in valoare un asemenea peste

-
eu2015
- utilizator nou

Aha... deci "simtul de observatie al lui Cristi a fost diminuat...." referitor la bat, in ce priveste stiuca "a avut greutatea spusa, dar ca poza nu pune deloc in valoare un asemenea peste"
Cum zicea un 'telectual: "mangleala e superlativul de la kardeala"....
In traducere: kandeshte rau (a reclama)... de la furtuna....

-
zane21
- senior

-
eu2015...cred ca esti unul din cei care se alimenteza din conflicte( anem te-a tratat corespunzator),nu o sa merg cu discutia in directia dorita de tine pentru ca nu-i vad rostul.
Faptul ca de la denumirea unui bat ai ajuns sa ,,contesti"realizarea unui coleg pescar(facandu-l indirect mincinos) ma face sa cred ca frustrarea-ti e partener de nadejde asa ca poti considera orice polemica cu mine pe aceasta tema inchisa (te declar invingator a priori).
Iti doresc partide frumoase, fire intinse si ganduri bune.
Singura reclama de care am considerat ca are nevoie lacul Varlaam a fost tratarea corecta a pescarilor care au venit.
Cu respect,
Brad
Brad Radulescu
-
alex.b
- utilizator constant

Brad ne poti da cateva detalii referitoare la strategia castigatoare? Ce naluca a dat pestele? Ce zona? apa adanca? sau apa mica? etc? Nu de alta dar am o batalie proprie cu lacul si trebuie sa ajung si eu pe locul celor cu zambetul larggggg dupa o cumatra imbracata

-
eu2015
- utilizator nou

zane21 scrie:eu2015...cred ca esti unul din cei care se alimenteza din conflicte( anem te-a tratat corespunzator),nu o sa merg cu discutia in directia dorita de tine pentru ca nu-i vad rostul.
Faptul ca de la denumirea unui bat ai ajuns sa ,,contesti"realizarea unui coleg pescar(facandu-l indirect mincinos) ma face sa cred ca frustrarea-ti e partener de nadejde asa ca poti considera orice polemica cu mine pe aceasta tema inchisa (te declar invingator a priori).
Iti doresc partide frumoase, fire intinse si ganduri bune.
Singura reclama de care am considerat ca are nevoie lacul Varlaam a fost tratarea corecta a pescarilor care au venit.
Cu respect,
Brad
La nivelul de pregatire si educatie etalate pe aici (de tine si de cel la care te referi), atata puteti sa intelegeti si sa exprimati... si de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!
Cat priveste ceea ce tu numesti frustrare (notiune pe care ai demostrat ca sigur nu ai cum s-o intelegi) .... poate intr-o zi vei putea sau ti se va oferi ocazia...!
Iar reclama e ceva normal, dar nu vrajeala... si mai exista si reclama negativa...
Sau ca sa-ti explic altfel: las-o mai moale... nici nu stii, nici n-ai cu ce...

-
eu2015
- utilizator nou

@zane21: "Singura reclama de care am considerat ca are nevoie lacul Varlaam a fost tratarea corecta a pescarilor care au venit."
Asta scrii dupa ce l-ai "insemnat" pe cristian.ene: "Cristi, lanseta aia nu era Speed master...sigur...."!
Daca taceai...
In fapt tu ai creat conflictul si in continuarea topicului te-ai alimentat din el!
Ori ai un caracter urat (mirositor).... ori ti s-a dimnuat si tie simtul...

-
zane21
- senior

-
Salut Alex,
din spusele lui Cristi Oraseanu (autorul capturii) stiuca a fost prinsa pe un plastic armat cu un carlig offset...am vazut gumele lui si erau sarite de 10-12 cm....locul exact cred ca numai el il cunoaste, zona este pe sub malul unde se afla balastiera....apa adanca
Brad
Brad Radulescu
-
alex.b
- utilizator constant

Banuiam zona aia....diminetile cand am fost eu la pescuit am vazut acolo atacuri multe. Se pare ca plasticul e o naluca preferata pt stiucile din Varlaam si eu cand am avut cea mai tare partida la Varlaam le am luat mai pe toate la plastic, insa un plastic mare cu vibratie puternica. Offsetul e musai ca de ultima oara cand am fost iarba era sus pe langa maluri. Fire intinse tuturor si ceea ce am zis se confirma Varlaamul are potential mare dpdv al pescuitului la rapitor. Cine stie ce surprize ne mai rezerva

-
Doru Voican
- utilizator constant

pe aici se platesc niste polite, dar brad e ultimul om de care ar trebui sa va luati.