Lacul tineretului

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

crystianoo
veteran
veteran

Lacul tineretului

Mesaj de crystianoo » 24 Ian 2009, 16:01

[/b]Impins de caldura de afara m-am hotarat sa fac o iesirea pe lacul tineretului la stiuca,nu
stiam daca s-a dezghetat lacul asa ca am plecat la risc...am ajuns pe pod si
stupoare...lacul este in proportie de 90% dezghetat insa cea mai mare dezamagire am
avutocand am privit apa care era cu circa 1,5 metri scazuta...
ce credeti ca s-a intamplat

desi era ora 15 am zis sa fac cateva aruncari sa-mi mai dezmortesc mainile dupa
hibernarea din iarna nu arunc de 3 ori si vine un nene cu un topor in mana la mine
cei drept cam in varsta...zic i-a zi bre ce invarti peaciulea?el pai...taxa....

zic bre la ora 15 matele vii sa-mi iei taxa si peste 1 ora se intuneca...
pai... dadea din umeri

Il intreb de ce e apa asa scazuta?
el...pai trebuie sa bagam plasele... zic BRAVO VOUA domnule... bravo
Concluzia:Evitati pe cat posibil lacul tineretului anul asta deorece v-a fi plasuit din
cap pana in coada...
Inca un lac pe lista celor fara peste...
"Multumim" domnului administrator Radu

Fario_nebunu
veteran
veteran

Re: Lacul tineretului

Mesaj de Fario_nebunu » 25 Ian 2009, 00:07

crystianoo scrie:[/b]Impins de caldura de afara m-am hotarat sa fac o iesirea pe lacul tineretului la stiuca,nu
stiam daca s-a dezghetat lacul asa ca am plecat la risc...am ajuns pe pod si
stupoare...lacul este in proportie de 90% dezghetat insa cea mai mare dezamagire am
avutocand am privit apa care era cu circa 1,5 metri scazuta...
ce credeti ca s-a intamplat

desi era ora 15 am zis sa fac cateva aruncari sa-mi mai dezmortesc mainile dupa
hibernarea din iarna nu arunc de 3 ori si vine un nene cu un topor in mana la mine
cei drept cam in varsta...zic i-a zi bre ce invarti peaciulea?el pai...taxa....

zic bre la ora 15 matele vii sa-mi iei taxa si peste 1 ora se intuneca...
pai... dadea din umeri

Il intreb de ce e apa asa scazuta?
el...pai trebuie sa bagam plasele... zic BRAVO VOUA domnule... bravo
Concluzia:Evitati pe cat posibil lacul tineretului anul asta deorece v-a fi plasuit din
cap pana in coada...
Inca un lac pe lista celor fara peste...
"Multumim" domnului administrator Radu
Fratioare,eu pe tineretului nu mai pescuiesc sportiv din 2006 cand am avut scandal cu paznicii pe motiv ca prindeam crap la podul ala mare spre Polivalemta unde lumea ii hraneste vara cu pufuleti! :lol: De atunci am invatat sa pun, din timp in timp, pripoane pe spray si mai prind un caras, un crapcean, biban etc. Le ascund bine sub maluri si le ridic seara cand nu mai vad pe nimeni in zona....in felul asta stai calm si nu ai motiv de nervi.

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 25 Ian 2009, 01:38

bravo tie asa trebuie facut.... 8)

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 25 Ian 2009, 03:44

Tineretului a fost mereu plasuita an de an,nu mai fi suparat,aproape toate baltile private sunt plasuite, dar cu toate ca a fost plasuita mai are ceva stiuculite! Si cat ti-a cerut taxa?

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 25 Ian 2009, 11:48

20 ron oficial dar a zis ne intelegem noi la 10 ron :roll:

Felix rotaru
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Felix rotaru » 30 Mai 2010, 00:53

Ieri si azi am fost pe tineretului.... iar acum, citind pe forum ,mi se confirma ce credeam. Dupa doua zile de pescuit cu stradanie sustinuta, stiuca.... poate in vise, biban....cam la fel, pe balta vezi doar "fixisti" ce pazesc plutele toata ziua pentru 5 cozi de pestisor de pus in carlig la stiuca (care nu e). Mie la 17:00 mi-au taiat ieri factura. frumos, nu? si tocmai ajunsesem de nici 5 minute, cred ca eram la a 5-a balaceala de twister.... Cand il intreb pe nene cum mai merge lacul...a avut un tip de tacere care m-a facut cat se poate de clar sa inteleg ca balta nu mai are peste...decat ca dupa epidemia de ciuma sau razboi piscicol. Dar mi-am luat cumva revansa, facand spectacol pentru trecatori de pe ditai podul, culegand rosioare de 300 grame (singurele 3 din tot lacul, cred) cu ....tineti-va bine: Paine in ancora de wobbler de 2 cm (nu aveam nici un carlig la mine, si cum eram suparat pe situatia lacului, a banilor aruncati pe fereastra si vazand "balaurii" aia ce asteapta "pufuelti"...am zis sa incerc, ca si-asa nimeni nu ma cunostea :lol: si culmea ironiei ma si aplaudau la fiecare peste :wink: ) In concluzie, unorul nu tine loc de peste, bun simt s.a.m.d. NU VA PIERDETI VREMEA SAU BANII PE TINERETULUI. Sfatul meu. MAi bine faceti baie impreuna cu alti 50 de insi chiar langa placutele cu "Scaldatul interzis / Lacul nu e piscina proprie" sau ceva de genul asta. Un ultim detaliu: azi am facut "recensdamantul" juvelnicelor partenerilor de..suferinta. Scor: un caras de 30gr, unul "palmas" , albitura si doua rosioare ale mele, cele de azi. Toti acesti pesti se impart la 15 Pescari!!! Haios, nu? :cry:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 01 Iun 2010, 00:56

Felix rotaru scrie:Ieri si azi am fost pe tineretului.... iar acum, citind pe forum ,mi se confirma ce credeam. Dupa doua zile de pescuit cu stradanie sustinuta, stiuca.... poate in vise, biban....cam la fel, pe balta vezi doar "fixisti" ce pazesc plutele toata ziua pentru 5 cozi de pestisor de pus in carlig la stiuca (care nu e). Mie la 17:00 mi-au taiat ieri factura. frumos, nu? si tocmai ajunsesem de nici 5 minute, cred ca eram la a 5-a balaceala de twister.... Cand il intreb pe nene cum mai merge lacul...a avut un tip de tacere care m-a facut cat se poate de clar sa inteleg ca balta nu mai are peste...decat ca dupa epidemia de ciuma sau razboi piscicol. Dar mi-am luat cumva revansa, facand spectacol pentru trecatori de pe ditai podul, culegand rosioare de 300 grame (singurele 3 din tot lacul, cred) cu ....tineti-va bine: Paine in ancora de wobbler de 2 cm (nu aveam nici un carlig la mine, si cum eram suparat pe situatia lacului, a banilor aruncati pe fereastra si vazand "balaurii" aia ce asteapta "pufuelti"...am zis sa incerc, ca si-asa nimeni nu ma cunostea :lol: si culmea ironiei ma si aplaudau la fiecare peste :wink: ) In concluzie, unorul nu tine loc de peste, bun simt s.a.m.d. NU VA PIERDETI VREMEA SAU BANII PE TINERETULUI. Sfatul meu. MAi bine faceti baie impreuna cu alti 50 de insi chiar langa placutele cu "Scaldatul interzis / Lacul nu e piscina proprie" sau ceva de genul asta. Un ultim detaliu: azi am facut "recensdamantul" juvelnicelor partenerilor de..suferinta. Scor: un caras de 30gr, unul "palmas" , albitura si doua rosioare ale mele, cele de azi. Toti acesti pesti se impart la 15 Pescari!!! Haios, nu? :cry:
Felix, ai uitat sa ne spui cat e taxa pe o zi, daca odata platita se poate da si la rapitor si la pasnic si cine administreaza lacul? Trebuie sa merg la debarcader sa platesc taxa inainte sau vin ei mereu dupa pescari?

Felix rotaru
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Felix rotaru » 01 Iun 2010, 21:50

Taxa este de 20 lei la rapitor si 25 la pasnic. Parca la pasnic nu ai voie decat cu doua bete fara mulineta. merge in special rosioara, obletele si din cand in cand cate un caras (asta am vazut la oameni in plase) eu de fiecare data am platit omului care a venit la mine sa imi ia taxa, nu cred ca trebuie sa mergi la debarcader. altfel, barca e 20 de lei....probabil ora, nu am mai intrebat detalii. Cineva spunea ca daca dai din barca sansele cresc considerabil, insa tot ce stiu eu de cum "mergea" treaba pe lac, (cand era peste) nu iti trebuia barca (nu am vazut niciodata pe nimeni dand din barca), twisterul alb si cel in culori turbate (spre ex.shad rosu cu galben 8cm mie mi-a dat cele mai bune rezultate la stiuca) dadeau cele mai bune rezultate in general iar locurile cele mai bune erau la "insula" si in coada lacului, spre parcul carol. Dimineata devreme era cel mai potrivit. Cam atat....sincer,sper sa imi spuna cineva ca am prins eu zile proaste de pescuit si ca balta inca merge, pentru ca e accesibila pentru pescari si taxa e mica. e si un loc placut de petrecut o dupa-amiaza comoda cu undita in mana.... :roll:
Ihtius Sapiens Turbatus

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 02 Iun 2010, 00:06

Felix rotaru scrie:Taxa este de 20 lei la rapitor si 25 la pasnic. Parca la pasnic nu ai voie decat cu doua bete fara mulineta. merge in special rosioara, obletele si din cand in cand cate un caras (asta am vazut la oameni in plase) eu de fiecare data am platit omului care a venit la mine sa imi ia taxa, nu cred ca trebuie sa mergi la debarcader. altfel, barca e 20 de lei....probabil ora, nu am mai intrebat detalii. Cineva spunea ca daca dai din barca sansele cresc considerabil, insa tot ce stiu eu de cum "mergea" treaba pe lac, (cand era peste) nu iti trebuia barca (nu am vazut niciodata pe nimeni dand din barca), twisterul alb si cel in culori turbate (spre ex.shad rosu cu galben 8cm mie mi-a dat cele mai bune rezultate la stiuca) dadeau cele mai bune rezultate in general iar locurile cele mai bune erau la "insula" si in coada lacului, spre parcul carol. Dimineata devreme era cel mai potrivit. Cam atat....sincer,sper sa imi spuna cineva ca am prins eu zile proaste de pescuit si ca balta inca merge, pentru ca e accesibila pentru pescari si taxa e mica. e si un loc placut de petrecut o dupa-amiaza comoda cu undita in mana.... :roll:
Felix, mersi ptr informatii, sa speram, asa cum zici, ca ai prins o zi proasta si de fapt mai e ceva peste. macar niste biban frumos sa prind la naluci, o marlitza acolo...Nu stiu daca incerc la pasnic, poate daca era voie cu lanseta puneam pe crap dar la oblete contra 25 de lei? Mai bine 20 lei ptr rapitori. Prin 1997 se populase si cu salau, am asistat de pe mal. ce s-o fi ales de el? Barcile pacra am vazut ca aveau pretul 10 lei ora sper sa nu ma insel. Dar incerc de pe mal. Crezi ca un fir 0.18 pe tambur e destul de bun sa scot marlitle si bibanii obisnuiti? Poate pun si struna, ori sa ma risc fara? :lol:

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 02 Iun 2010, 08:26

Administratia lacului nu a facut nicio populare cu salau. Au fost aduse vreo 250 exemplare de catre Dan Davidescu si alte vreo 30 de mine. Strapii aveau cca 10-12cm si au fost pescuiti din Dambovita langa Timpuri Noi. De asemenea tot noi am aduc si vreo 10-12 exemplare (chiar nu-mi mai amintesc cu exactitate) de somn indigen cu greutati cuprinse intre 0,5 si 2kg.
Despre existenta pestilor in acest lac, eu sunt convins ca mai sunt si nu foarte putini.
Bucuresti

Scrie răspuns