Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Ce importanta mai are? Taxa este de 20 lei. Asta-i tot ce poti sa pierzi. Ti s-a spus ca balta mai are peste. Daca nu ne crezi, convinge-te!Felix rotaru scrie:Atunci.....
Cine a pescuit in 2010 pe Lacul tineretului, si cu ce rezultat? Sunt in special curios acum, de cand a venit caldura....
Eu decid pentru mine ce importanta are, de aceea am pus intrebareafeugen scrie:Ce importanta mai are? Taxa este de 20 lei. Asta-i tot ce poti sa pierzi. Ti s-a spus ca balta mai are peste. Daca nu ne crezi, convinge-te!Felix rotaru scrie:Atunci.....
Cine a pescuit in 2010 pe Lacul tineretului, si cu ce rezultat? Sunt in special curios acum, de cand a venit caldura....
P.S. Acest lac nu poate ramane fara peste decat daca-i otravit.
Am sa iti urmez sfatul. Eu am avut rezultate bunicele pe lac, locurile, am fost "instruit" inca dinainte sa ajung pe lac. Altfel, am avut norocul ca destui oameni pe care am reusit sa nu ii agat cu woblerul sa imi povesteasca multe pe care le-au vazut, tot asa localnici care se plimba des pe malul apei. Trei dintre ei mi-au povestit cum au vazut iarna ca au bagat plasele....cipic scrie:Anul asta nu a fost plasuit si nici anul trecut nu cred pt ca am avut destule partide pe lacul ala si daca nu ma duc la peste ma duc sa ma plimb pt ca stau destul de aproape!!! Nu oricine prinde peste pe lacul ala, puietul abunda si de aceea stiuca si bibanul sunt greu de prins!!! Cum zicea si Fetes Eugen, patronul Bogdan, ca asa il cheama a vrut sa starpeasca toata stiuca din cauza ca-i halea puietul de cteno si crap, lucru confirmat de paznicii lui si aia care au fost si inainte si de un mosulica pe care nu l-am mai vazut de vreo doi ani, cred ca o fi dat coltu, asta era probabil un sef mai mic!!! Chiar daca ar baga la greu navoade e greu de starpit stiuca pe lacul Tineretului pt ca are foarte mult bradis,structuri,mal si gropi!!! Asa ca Felix nu mai fii suparat, bate lacul, invata locurile si o sa fii multumit!!! Eu urasc lacul din cauza spectatorilor care stau in jurul tau si iti fac capul calendar cu tot felul de intrebari idioate.Trebuie sa fii tot timpul atent in spate sa nu-l agati pe vreunul cu voblerul de mutra, au un talent de a se furisa in spatele tau de nu se poate!!!
Multumesc pentru invitatie, mi-ar face placere. Eu luni si miercuri sunt ocupat, cred ca vineri e o zi potrivita.feugen scrie:Daca vrei, putem merge impreuna la o pescuiala de rapitor aici pe lac. Bine ar fi sa nu fie sambata sau duminica. Spre exemplu saptamana viitoare sunt liber de la scarbici luni, marti si vineri.
P.S. Nu am mai pescuit aici de vreo 3-4 ani.
Mergem la ce ora vrei tu. Eu locuiesc la 10 minute distanta de lacFelix rotaru scrie:Multumesc pentru invitatie, mi-ar face placere. Eu luni si miercuri sunt ocupat, cred ca vineri e o zi potrivita.feugen scrie:Daca vrei, putem merge impreuna la o pescuiala de rapitor aici pe lac. Bine ar fi sa nu fie sambata sau duminica. Spre exemplu saptamana viitoare sunt liber de la scarbici luni, marti si vineri.
P.S. Nu am mai pescuit aici de vreo 3-4 ani.
Sper sa nu fie prea cald...poate facem cumva sa mergem dimineata?