Nu stiu cat de poluat e lacul ca am trecut azi pe langa lac si am observat cativa pescari care dadeau la pasnic si in balta erau destul de multi puieti.
Oricum au facut o treaba destul de buna din cate am vazut ca era destul de curat lacul si erau oameni care faceau curat pe acolo.
Lacul tineretului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
eu am pescuit pe Tineretului ultima oara acum 3 ani...pe vremea aia tinea stiuculita si mai rasarita...eu pescuiam mai mult spre insula dinspre sos Oltenitei, cea mai mare a fost pe la 1,7kg...multe marlite in schimb. Stiuca sigur mai e, daca ai noroc poate prinzi si una mai frumoasa...umbla zvonul ca ar fi si ceva salau pe-acolo...despre taxe eu nu mai stiu nimic, ca nu prea am mai fost in zona demult...
-
- veteran
Am pescuit pe tineretului pe data de 21 martie de la 14.00 la 18.oo. Zero muscaturi, zero pesti, eram singurul pescar pe tot lacul intr-o zi de luni! Am dat la naluci dupa stiuca si biban: linguri, voblere, twistere. Localnicii ziceau ca nu mai e peste aproape deloc ca s-a bagat plasa odata in octombrie apoi in ianuarie. Nu a venit nimeni pt taxa deci nu va pot spune cat mai este. Oricum imporesie dezolanta, in apa nu se vedea tipenie de peste! Poate de aia nici nu mai cer taxa.
-
- veteran
Vineri pe Tineretului a mers acceptabil bibanul la artificiale (lingurite oscilante de 3 cm, rotative nr 1, minivobler) si deloc stiuca. Aici dopar cand ploua poti lua ceva marlite in rest ioc. Nici macar noaptea nu aduce cine stie ce ameliorare. M-a lasat paznicul sa stau pana la 22.00 si nu a fost vreo deosebire. Apropo de paznic - baiat bun dar a luat prostul obicei ca nu prea mai...elibereaza chitante. Ama, nu sunt nici eu om rau sa il sun pe nea Bogdan patronul sa ma plang dar e deja a doua oara si daca si a treia la fel ii dau SMS. Sau poate el il pune pe paznic sa faca asta...ca doar daca plateste impozit la fiecare 20 lei unde mai e castigul?
Si inca ceva - pescuia unul cu rama si viermus in oala mica si a luat vreo 5 bibani de 25m 5m plus 2 carasi mari, rosioara de 20-30 cm....,asta in timp ce eu la artificiale mai muolt faceam sport de aruncare! Avea dreptate paznicul cand zicea "Lasa domle artificialele si baga o rama aici pe bucla ca il prapadesti!!!" Dar nu ma tenteaza deloc, doar am atatea naluci in cutie de testat!
Si inca ceva - pescuia unul cu rama si viermus in oala mica si a luat vreo 5 bibani de 25m 5m plus 2 carasi mari, rosioara de 20-30 cm....,asta in timp ce eu la artificiale mai muolt faceam sport de aruncare! Avea dreptate paznicul cand zicea "Lasa domle artificialele si baga o rama aici pe bucla ca il prapadesti!!!" Dar nu ma tenteaza deloc, doar am atatea naluci in cutie de testat!