lacul Tarnita

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Serbanel

Mesaj de Serbanel » 18 Apr 2006, 11:19

Mai Fishi, daca spui ca orice idiotenie are adeptii ei, de curiozitate, tu al cui adept esti? Nu ar fi mai bine sa fii mai modest, mai senin la suflet? Vazi, de aia nu prinzi pestepe balta, est prea incrancenat. Dar te duc eu la o vrajitoare din Sinca, Brasov, sa iti dea in bobi si sa te scape de deochi si argint viu. Meriti o viata noua!

andreigaroi
utilizator nou
utilizator nou

taxa

Mesaj de andreigaroi » 06 Mai 2006, 11:46

Nu sunt din cluj. Se poate pescui la tarnita fara permis? exista o taxa ceva? Daca da cat este?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 08 Mai 2006, 07:54

Doar cu permis.

nicolaesebastian
junior
junior

Mesaj de nicolaesebastian » 10 Mai 2006, 14:33

Salut

Aveti cumva vrea harta cu zonele unde se pescuieste?
Nu cunosc lacul si nu as merge la Tarnita degeaba
Cu barca e voie? Permisul de Cluj e ok?

Merci
Nicu

braconierul
utilizator nou
utilizator nou

Re: lacul Tarnita

Mesaj de braconierul » 10 Mai 2006, 14:53

Sorin scrie:Stie cineva cum se mai prezinta acest lac? ( TarnitaII)
Acum vreo zece ani pescuiam destul de des pe acolo si avea pastrav de lac , clean din belsug si lostrita .
De atunci n-am mai ajuns si nici multe de bine nu am mai auzit (multe cabane construite pe malurile lacului, secari repetate din motive ''tehnice)
Se mai prinde ceva?
daca sti in ale pescuitului prinzi la greu numa rabdare si talent la prins sa ai BRACONIERUL

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 10 Mai 2006, 14:57

d'alea ar fi , peste sa mai inoate in garla :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

braconierul
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de braconierul » 10 Mai 2006, 15:00

braconierul scrie:
LeHHeL scrie:De ce nu poti pescui de pe mal, ca e privat sau ca nu prinzi de pe mal?
Mergem pe vreo 5 zile la Tarnita si avem acces la pescuit de pe mal, de asta intreb. Barca nu avem :-((
Merg cu vobler, dar ceilalti au doar la fund si pluta, ce recomandati?
la tarnita poti pescui si de pe mal....se vede ca nu prea pescuiti la tarnita. daca momesti locul cu nada adecvata prinzi clean, biban si mai ales scobar de la o jumatate de kg la 2-3 kg. mai conteaza si locurile....fir intins
SE POATE PESCUI DE PE MAL DEOARECE NU TOT MALUL E PRIVAT SUNT LOCURI BERECHET PROBLEMA E CA MALURILE SUNT ABRUPTE SI DE COBORIT COBORI CUM COBORI LA URCAT E MAI GREU CIND AI BAGAJE. EXISTA UN LOC PE LA JUMATATEA LACULUI UNDE ESTE O SCARA DIN FIER BETON PINA LA APA. ACOLO AM PRINS O DATA CU UN COLEG DE SERVICIU VREO 14 SAU 15 KG DE BIBAN PRINTRE CARE SI CLEAN. ASTEPT SA APARA LACUSTELE MARI SAU MICI. IN ACEASTA PERIOADA MORTALE SUNT GOANGELE CE APAR PE RACHITI SAU CARABUSII DE MAI.....NU VA VINE SA CREDETI DAR PE RIURILE MICI DE PE LINGA CLUJ SE PRINDE CLEAN PINA LA 2 KG VEI VALEA BORSII SAU LATE VAI

braconierul
utilizator nou
utilizator nou

Re: taxa

Mesaj de braconierul » 10 Mai 2006, 16:18

andreigaroi scrie:Nu sunt din cluj. Se poate pescui la tarnita fara permis? exista o taxa ceva? Daca da cat este?

La tarnita se pescuieste cu permis pe ape de munte si nu ai probleme cu nimeni.In general nu prea sunt probleme pe Tarnita dar cite o data se mai efectueaza cite un control mai rar da se efectueaza jandarmi si Asociatia pescarilor si te amendeaza daca nu ai permis si iti confisca betele asa ca nu merita sa te tiganesti daca nu esti din judetul cluj atunci neaparat platesti permis de apa de munte la asociatie in centru linga CEC-ul mare vis a vis de prefectura.............merita............zona e superba pesti sunt tone numa arta de a prinde pesti tre sa ai

braconierul
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de braconierul » 10 Mai 2006, 16:24

tavicoroiu scrie:ati fost pe tarnita anul asta? cam ce se poate prinde la vobler din barca in aceasta perioada? e mai bine de dat la trena ?
in perioada asta e inca apa rece dar merge insa nu asa de stralucit trebuie sa umbli pe lac si sa ai noroc de putin soare sa muscareasca cleaul

shoricelu
junior
junior

tarnita 2007?

Mesaj de shoricelu » 15 Iul 2007, 08:58

As vrea sa merg anul asta pe Tarnita insa nu stiu care mai e regimul cu permisele. Din ce am reusit sa pun cap la cap, AGVPS nu mai are exclusivitate pe apele de munte. Ma poate ajuta cineva cu un nr de telefon sau o adresa unde imi pot viza permisul pentru lacul Tarnita? Va multumesc.

Scrie răspuns