lacul Tarnita
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
OK, asa e, mai bine le spun astora f tineri: nu faceti ca mine ca....cine stie unde ajungeti, poate va vad ministri sau parlamentari bagati in AGA si alte chestii. Fiti sportivi si onesti si veti ingrosa randurile proletariatului si intelectualitatii flamande. Nu mai braconati, fratilor, stati cuminti!
-
- utilizator nou
la tarnita poti pescui si de pe mal....se vede ca nu prea pescuiti la tarnita. daca momesti locul cu nada adecvata prinzi clean, biban si mai ales scobar de la o jumatate de kg la 2-3 kg. mai conteaza si locurile....fir intinsLeHHeL scrie:De ce nu poti pescui de pe mal, ca e privat sau ca nu prinzi de pe mal?
Mergem pe vreo 5 zile la Tarnita si avem acces la pescuit de pe mal, de asta intreb. Barca nu avem(
Merg cu vobler, dar ceilalti au doar la fund si pluta, ce recomandati?
-
- utilizator nou
este adevarat ca barca este avantajoasa dar se poate sa nu prinzi nimic si din barca asa ca nadirea e cea mai buna metoda de a prind peste.Iujin scrie:Nu cred ca ii o idee buna sa mergi cu o plastica de la Metro pe Tarnita. Mai ales la adancimea pe care o are apa!!!!LeHHeL scrie:O sa incerc tot posibilul sa duc o barca cu noi (daca nu alta, una din aia de la Metro, din plastic)![]()
Fara barca nu se prea poate face treaba pe lac, trebuie incercat pe langa maluri spre capat la rotative mici si la voblere mici (2.5 - 3 cm).
Si vrei sa aduci rapitorul la tineIo zic ca ar fi mai bine sa il cauti, la rapitor nu ii ca si la crap si caras sa il momesti si sa stai sa astepti sa traga
ceva.
daca stie cineva cu se poteaza poze cu pesti pe site va rog sa mi puneti la adresa poppetru@yahoo.com
-
- utilizator constant
eu am pus o intrebare legata de pescuitul cu artificiale pe tarnita. suntem pe www.rapitori.ro ,nu? problema e ca toate raspunsurile s-au materializat in cearta dintre voi si serbanel, care reuseste sa va enerveze in continuare, cu toate ca va tot laudati ca o sa-l evitati. chestia e ca mie tot nu mi-a raspuns nimeni, dar vorbim de pripoane, parlamentari, etc.
voi deschide un subiect pt cearta cu el. ar fi bine ca cei care-l baga-n seama sa scrie acolo.
voi deschide un subiect pt cearta cu el. ar fi bine ca cei care-l baga-n seama sa scrie acolo.
Ai mare dreptate in ceea ce spui dar orice idiotenie are adeptii sai .Artificiale potrivite acolo (dupa parerea mea) voblere sinking si suspending de la Rapala (Original floating 5cm,Husky Jerk suspending 5-7cm) de la Salmo (Hornet 3-4cm).Pentru prezentari la mare adancime oscilante de la Berti (Taifun-ul e criminal).