contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
shoricelu
- junior

-
Multumesc mult, situl e super! Coada lacului cred ca nu e foarte "incapatoare" dar asta e bine. Sper sa nu dau de tot felul de "petrecareti" cu woofere si alte inalte la maxim. Se intampla sa varieze foarte mult nivelul lacului pe un interval de 3-4 zile sau creste si scade constant de-a lungul anului? Multumesc mult.
PS: off-topic: am incercat sa intru pe pajina celor care au facut design la sit si au un "bierme" i-frame. "Not funnnyh!"

-
ROCKI92002
- utilizator constant

A mai ramas ceva peste oare?
Anul trecut am trecut pe acolo si apa era jos de tot!
-
lupone
- utilizator constant

ROCKI92002 scrie:A mai ramas ceva peste oare?
Anul trecut am trecut pe acolo si apa era jos de tot!
Am fost la pescuit pe Tarnita de mai multe ori si spre bucuria noastra se pare ca mai este peste,am prins clean frumusel si am vazut ca s-a prins si la 1kg la stationar.
-
danone
- veteran

In ciuda faptului ca lacul a fost golit aproape total anul trecut , mai exista peste. Personal am prins si pastrav la 300 g (3 buc intr-o zi) la musca artificiala red tag ,lasata pe valuri la tunelul de aductiune de pe somesul rece. Tot acolo am vazut clean la 40-50 cm. Se prinde bine la musca sau la cosas. La vobler intra exemplarele mici.
-
djtood
- utilizator nou

chiar ai prins pastrav pe tarnita

??? curcubeu sau indigen ??? sunt socat pentru ca stiam ca a ramas foarte putin
obsedat de "gonge"
-
Radu_
- veteran

tunelul de aductiune este in locul unde cobori pe scara de fier?
nu aveti ceva puncte de reper, ca nu mai stiu unde este scara?
-
lupone
- utilizator constant

georcaef scrie:tunelul de aductiune este in locul unde cobori pe scara de fier?
nu aveti ceva puncte de reper, ca nu mai stiu unde este scara?
Tunelul de aductiune este la coada lacului,se merge de la baraj vreo 12 km spre Marisel si la un momentdat este un drum in drepata care coboara la c
coada lacului,este si o tabla pe un copac care iti indica.
-
danone
- veteran

Tunelul de aductiune la care fac referire nu este cel de la coada lacului. Acesta se afla cam la 500-600 m de "plaja 2", dupa ce treci de aceasta faci o curba stransa de aproape 180 grade la stanga dupa care cobori o panta si faci o curba dubla la dreapta-stanga, iar de acolo mai mergi 200-300 m si este o parcare cu pietris pe dreapta. De la parcare la vreo 50 m este o scara de metal de vreo 50 m care duce pana la nivelul lacului pe tunelul de aductiune. Tunelul de aductiune colecteaza apele de pe valea Somesului Rece si Racataul si le varsa in Tarnita.
Acolo am prins (de pe tunel) la sfarsitul lui mai ,intr-o singura zi, 3 pastravi cred ca de lac (aveau puncte rosii si maronii - nu erau cu siguranta curcubei) si am mai ratat vreo 3. Am folosit un stil mai original: lanseta fina de stationar de 4 m, fir de 0,14 lestat cu cateva picaturi de plumb aprox. 1 g la care am atasat musca artificiala red tag si black zulu. Am lasat musca chiar jos in fata tunelului pe curentul care venea din tunel si merge inspre lac. Simteam din cand in cand trasaturi violente si vedeam cum vibreaza varful fin al vergii, dupa care intepam. Am avut astfel foarte multe trasaturi. Am scos 3 pastravi, altii vreo trei i-am adus pana la mal dar i-am scapat, iar pe altii nu am reusit sa-i intep. Trebuie sa-ti faci un reflex la stilul asta.
-
Radu_
- veteran

mersi danone. peste zece ani au trecut de la ultima pescuiala acolo, multi pescari mergeau acolo, se prindea bine.
-
djtood
- utilizator nou

super fain

o singura intrebare: din moment ce stii asa bine mustele, banuiesc ca stii si la musca, de ce nu ai dat la musca ?
obsedat de "gonge"