Lacul Morii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 06 Aug 2011, 10:44

Mai bine catati alta garla, aici e cam trist ce se intampla. Marea mea mirare, lasand la o parte braconajul 24/24 7 zile/sapt 365zile/an :evil: , ce se intampla cu albatrosii aia care mor pe capete? e impanzit lacul de albatrosi morti sau muribunzi, efectiv sute. O fi vreo molima printre ei?
PS: daca nu vrea rapiciosul =>sheffield rulles :lol:
Urasc atarnatorii!

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 13 Sep 2011, 08:21

Ieri, a fost pe Morii o "razie"de proportii nemaivazute. Cred ca mediatizarea din presa a facut ca autoritatile sa intervina. Politia,jandarmeria, au "greblat"lacul.Sau strins sute de metri de scule. Sper ca acest lucru sa se intimple cit mai des.
ps cred ca moartea pasarilor vine si de la bazinele de decantare de la Rosu,noroiu deversat a ajuns pina in dreptul padurii.(aviz celor de la mediu care au sediu chiar pe malul lacului)...cele bune.

sherbamont
veteran
veteran

Mesaj de sherbamont » 13 Sep 2011, 08:28

DidelPro scrie:Ieri, a fost pe Morii o "razie"de proportii nemaivazute. Cred ca mediatizarea din presa a facut ca autoritatile sa intervina. Politia,jandarmeria, au "greblat"lacul.Sau strins sute de metri de scule. Sper ca acest lucru sa se intimple cit mai des.
ps cred ca moartea pasarilor vine si de la bazinele de decantare de la Rosu,noroiu deversat a ajuns pina in dreptul padurii.(aviz celor de la mediu care au sediu chiar pe malul lacului)...cele bune.
dar daca ai ANPA e in regula pe lacul Morii?Legal ai voie si cu barca?
Multumesc

Mihai Epcs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihai Epcs » 13 Sep 2011, 09:41

Aseara pe la 7 pe podul spre Chiajna erau cel putin 4 insi cu halaie din alea mari. Eu am fost cu barca cu un amic pe la padure si am luat ceva rosioara frumoasa. Carasul nu a vrut. Am vazut la cineva tot din barca o stiuca la vreo 2 kile la lingura. ANPA e ok pe lac.

sherbamont
veteran
veteran

Mesaj de sherbamont » 13 Sep 2011, 09:47

Mihai Epcs scrie:Aseara pe la 7 pe podul spre Chiajna erau cel putin 4 insi cu halaie din alea mari. Eu am fost cu barca cu un amic pe la padure si am luat ceva rosioara frumoasa. Carasul nu a vrut. Am vazut la cineva tot din barca o stiuca la vreo 2 kile la lingura. ANPA e ok pe lac.
Multumesc

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 13 Sep 2011, 10:20

Am fost acum pe lac.Nici un "cetatean".Politia si jandarmii sunt pe insula,cred ca au un post permanent deoarece au 2 barci cu motor pe apa.
Frumos,nu !?....cele bune....
ps la undita si la lanseta poti pescui linistit!(nu stiu pentru cit timp).
ps Mihai, nu mai este "pomana"de anul trecut dar,este peste .Din barca la padure se ia si caras(la mamaliga),dar pe apa mai mare.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 13 Sep 2011, 11:17

DidelPro scrie:Am fost acum pe lac.Nici un "cetatean".Politia si jandarmii sunt pe insula,cred ca au un post permanent deoarece au 2 barci cu motor pe apa.
Frumos,nu !?....cele bune...

Excelent , nu frumos . :D
Sa speram ca le tine d-zeu obiceiul . Sincer as prefera sa platesc o taxa acolo si sa nu mai vad parasutisti si plase in apa . O minune nu tine mai mult de trei zile....

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 13 Sep 2011, 12:27

DidelPro scrie:Am fost acum pe lac.Nici un "cetatean".Politia si jandarmii sunt pe insula,cred ca au un post permanent deoarece au 2 barci cu motor pe apa.
..(lipsa text)....
Dementiala veste ..... :elkgrin:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 13 Sep 2011, 14:35

Nemernic scrie:
..(lipsa text)....
Dementiala veste ..... :elkgrin:
Hai ca vin sa va dau cu tesla'n 00 :shock: .... Jandarmii aia .... fac doar niste exercitii. In fiecare an vin cate 3-4 zile ptr exercitii de salvare. :evil:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 13 Sep 2011, 15:04

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

deja visam taxe si ape fara plase . :)

Scrie răspuns