Lacul Morii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 13 Sep 2011, 21:17

Vise tata!!!!!!! atata timp cat politia sta si sparge seminte langa masina in timp ce aia baga plasele in fata lor (mai ca imi venea sa-i filmez) nici ca ai sa vezi vreo schimbare in bine. Asa ca stati linistiti ca in ritmul asta in 2 ani ne facem toti obletari ca asta mai abunda acum in lac...vorba aia merg aici la peste aproape zilnic.
Urasc atarnatorii!

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 14 Sep 2011, 20:52

Am fost azi pe seara la o partida scurta pe lac, apa era imputita din cauza algelor care au napadit apa si care se descompun dandu-i o culoare de piatra vanata. Putzea ca o vidanja!! Pana nu se racoreste nitzel, nici sa strecori apa nu merita.
Urasc atarnatorii!

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 17 Sep 2011, 16:30

Se pare ca m am inselat,"minunea"a tinut, 2 zile!...cele bune...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 18 Sep 2011, 22:02

Indian Larry scrie: O minune nu tine mai mult de trei zile....
DidelPro scrie:Se pare ca m am inselat,"minunea"a tinut, 2 zile!...cele bune...
am gresit si eu la estimare...
pacat.

Mihai Epcs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihai Epcs » 20 Sep 2011, 11:30

Salut....ceva miscare pe lac? Dupa cum se prezinta vremea sunt ceva sanse de capturi :roll:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 21 Sep 2011, 21:22

Mihai Epcs scrie:Salut....ceva miscare pe lac? Dupa cum se prezinta vremea sunt ceva sanse de capturi :roll:
Nu . Nicio sansa ( la pescuit sportiv ) . De doua zile bat lacul si n-am vazut nicio ''miscare" remarcabila . Ba , mai rau , n-am vazut aproape deloc nicio captura demna de pomenit aici in discutie . Personal cred ca-i mult prea tulburat pestele ( nu doar din Lacul Morii ) ca sa se poata vorbi in aceste saptamani de pescuieli remarcabile .

Incontestabil plasarii fac "serviciu" . Nu ca-n alte vremuri , dar fac . Peste este . Imputitele lor de plase stau marturie . Dar la naluca sau montura ..... nexam !

Mihai Epcs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihai Epcs » 21 Sep 2011, 23:42

Am fost si nu am facut nimic. Toata trusa de spinn si nici un tac. Nu inteleg cum de e apa asa de crescuta pe seceta asta. Acu 2 ani pe vremea asta era ff scazuta si il altoiam pe biban de-i sareau solzii :roll: acum....pauza. Asteptam

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 22 Sep 2011, 07:56

Mihai Epcs scrie:...(lipsa text).... Nu inteleg cum de e apa asa de crescuta pe seceta asta. ...(lipsa text)....
Avand in vedere lucrarile de constructie de pe Dambovita..... portile sunt 95% inchise, deci debitul Dambovitei scazut. De aici rezulta apa crescuta in Lacul Morii.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Mihai Epcs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihai Epcs » 11 Noi 2011, 19:12

Ieri am facut un pescuit la artificiale de 2 ore pe lac. Foarte slab...un singur biban. Cativa pescari rezultate slabe. Nu am mai vazut braconieri. Pe "coada" pe la stuf are cineva informatii?

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 11 Noi 2011, 21:41

Mihai Epcs scrie:Ieri am facut un pescuit la artificiale de 2 ore pe lac. Foarte slab...un singur biban. Cativa pescari rezultate slabe. Nu am mai vazut braconieri. Pe "coada" pe la stuf are cineva informatii?
din cauza frigului, nu ai mai vazut braconieri, doar se respecta. nu muncesc in orice conditii. acum o saptamina erau 3 camere pe apa si isi permiteau si glume de genu': "pardon, am dat peste plasa ta".
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Scrie răspuns