Lacul Morii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
Vise tata!!!!!!! atata timp cat politia sta si sparge seminte langa masina in timp ce aia baga plasele in fata lor (mai ca imi venea sa-i filmez) nici ca ai sa vezi vreo schimbare in bine. Asa ca stati linistiti ca in ritmul asta in 2 ani ne facem toti obletari ca asta mai abunda acum in lac...vorba aia merg aici la peste aproape zilnic.
Urasc atarnatorii!
- stefanflorin
- veteran
-
- utilizator constant
- modigliani
- veteran
Nu . Nicio sansa ( la pescuit sportiv ) . De doua zile bat lacul si n-am vazut nicio ''miscare" remarcabila . Ba , mai rau , n-am vazut aproape deloc nicio captura demna de pomenit aici in discutie . Personal cred ca-i mult prea tulburat pestele ( nu doar din Lacul Morii ) ca sa se poata vorbi in aceste saptamani de pescuieli remarcabile .Mihai Epcs scrie:Salut....ceva miscare pe lac? Dupa cum se prezinta vremea sunt ceva sanse de capturi
Incontestabil plasarii fac "serviciu" . Nu ca-n alte vremuri , dar fac . Peste este . Imputitele lor de plase stau marturie . Dar la naluca sau montura ..... nexam !
-
- utilizator constant
Avand in vedere lucrarile de constructie de pe Dambovita..... portile sunt 95% inchise, deci debitul Dambovitei scazut. De aici rezulta apa crescuta in Lacul Morii.Mihai Epcs scrie:...(lipsa text).... Nu inteleg cum de e apa asa de crescuta pe seceta asta. ...(lipsa text)....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- utilizator constant
-
- veteran
din cauza frigului, nu ai mai vazut braconieri, doar se respecta. nu muncesc in orice conditii. acum o saptamina erau 3 camere pe apa si isi permiteau si glume de genu': "pardon, am dat peste plasa ta".Mihai Epcs scrie:Ieri am facut un pescuit la artificiale de 2 ore pe lac. Foarte slab...un singur biban. Cativa pescari rezultate slabe. Nu am mai vazut braconieri. Pe "coada" pe la stuf are cineva informatii?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid