Lacul Morii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Sambata erau cel putin 3 barci. Acum, in clipa asta, mai este cel putin o barca (nu am vizibilitate pe tot lacul). Mai devreme isi schimba locul si... nu se deplasa la rame, ci, cel mai probabil cu un motor electric. Ma indoiesc ca plasarii au evoloat intr-atat incat sa misune cu electricul 
Atat cei de sambata, cat si cei de astazi au misunat strict pe vechiul curs al Dambovitei pana langa fostul mini stavilar (unde se directiona apa catre fostul strand Ciurel).

Atat cei de sambata, cat si cei de astazi au misunat strict pe vechiul curs al Dambovitei pana langa fostul mini stavilar (unde se directiona apa catre fostul strand Ciurel).
Bucuresti
-
- veteran
Probabil ca stii tu ceva. Tot ce vad acum este ca sunt 2 tipi in barca pe care o pot vedea. Pana acum vedeam o singura barca dimineata imediat dupa ce se lumina si care in cca jumatate de ora disparea. Duminica, daca nu uit, incerc sa aflu mai multe despre cei ce pescuiesc (imi aduc binoclul).Nemernic scrie:Nu au rame.... au o singura vasla mica..... cu aia se deplaseaza.... Sunt in total 3 barci care baga plase zi-noapte.....
Bucuresti
-
- veteran
Azi am fost pe Ciurel la stiuca,am avut toate conditiile:vint slab,nor,ploaie usoara,dar stiuca nu a aparut,am insistat cam 4 ore,cu linguri,rattlin-uri,silicoane,rezultat zero.Aveam sperante pe canal in sus,dar am vorbit cu un localnic si mi-a spus ca muncitorii care lucreaza la drumul care se face pe linga lac baga curent ,a vazut dimineata cum loveau pestele cu bite,a vazut forte mult puiet mort si a gasit trei stiuci moarte recent,pe care,intr-un gest suprem de opozitie,le-a consumat cu familia,ca unde-i unul nu-i putere.Cind a vazut puietul mort mi-a spus ca a intrat in apa dupa stiuci si nu putea sa calce direct pe dale ,aluneca din cauza pestilor morti.Acum muncitorii au trecut la la braconatul pasarilor de apa,lisite,rate ,etc.