Lacul Morii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Da Mihai,merg in general, dupa ora 15.Dimineata nu vrea.La "stejar" si la "podul vechi" merge si la lanseta(la rima,bomba cu pufuleti).La "rapitori" nu prea vrea nici la "viu",rar la "zgirci" din barca "strap"pina in kg.Cred ca peste 2-3 ani va fi multa stiuca(inconstientii o iau si pe aia cit "creionul") si somn(sau luat citiva,la plasa unul de 57 de kg,cintarit in fata unor vecini).
Nu imi mai place in lacul mare din cauza braconajului,sus{la Chiajna) nu pot baga plase,iar daca le baga le scot doar ude.Asa ca eu unul cred ca vom avea ce prinde in viitor...sigur...cele bune...
ps ieri de la 9 la 16 am prins 19 carasi=8.5 kg,"basca"..."spectacolul"...
Nu imi mai place in lacul mare din cauza braconajului,sus{la Chiajna) nu pot baga plase,iar daca le baga le scot doar ude.Asa ca eu unul cred ca vom avea ce prinde in viitor...sigur...cele bune...
ps ieri de la 9 la 16 am prins 19 carasi=8.5 kg,"basca"..."spectacolul"...
-
- utilizator constant
lacul morii
poti prinde biban la taparina...daca nimeresti pe banc iei si cate 5 odata,
- stefanflorin
- veteran
-
- utilizator constant
Lacul Morii
Salutare. De cateva zile am auzit ca au inceput cu plasele si la stufurile de la padure
si astazi am vazut cu ochii mei....caras mare si cateva marlite...pacat ca acolo chiar am prins caras frumos la undita in noiembrie. Am inteles ca s-a sunat la 112 dar degeaba...."Militia" e cu ei. Sa vedem peste 2,3 ani ce mai mananca fomistii ca la munca vad ca nu le place. Nu mai spun pe pod la Rosu...cred ca 30 de insi cu halaie de alea mari...si parasutisti la fel. O spun cu regret dar Morii o sa ajunga un lac sterp si fara peste in maxim 2 ani. Seara buna

- stefanflorin
- veteran