contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Sabin
- junior

Mihai Epcs scrie:Nu stiu cum dar in alti ani faceai treaba pe lac....chiar nu vreau sa cred ca l-au strecurat aia cu plase....eu l-am vazut gol acum 6 ani parca..nu mai stiu exact ce an era parca 2004...ce peste am vazut atunci efectiv am ramas socat

Crap romanesc peste 10 kg somn mare chinezesc..ten..mult peste ce mai....se lua peste cu sacu`...lacul are o multime de gropane unde ar putea sa se ascunda. De 2 ani incoace e slab de tot....din ce in ce mai rau....
1. In ce zona a lacului ai vazut tu asa pesti ?
Cand au secat lacul, nu se putea intra de namol si nu a fost secat complet. Exista un fir/sant al raului, destul de adanc.
Si eu locuiesc foarte aproape de lac (cca 3-400m de insula)
2. Acum se prinde si salau si biban, totul este sa si sti sa prinzi.(spining)
3. Lacul este foarte mare sa poata fi strecurat cu plasele.
-
DidelPro
- veteran

Fratilor,nu va mai certati...pentru nimic.Cind a fost scazut(si acum pe militari)..sa prins "chinez"(la japca,"cine stie cunoaste") si la 15-25 kg,in rest...marunti .Acum "rapitorii"nu fac servici!!!!!(gurile rele spun ca o cauza ar fi deversarea in "girla"a unor substante...din amonte de Chiajna).In unele zile apa miroase a "medicamente"...!,"o fi nandrolon"!?(se misca precum ciclistii!!!!)....repede!...cele bune!
ps..asta cu salau si biban acum la spinn,este "texte"(sa nu va suparati,eu stau la 50 m de girla...si stau(cind nu pescuiesc)..cite 2-3 ore pe zi pe ea...!
ps1...cind seaca de curge numai "vechea Dimbovita"..ramin:pe Militarisi Cringasi...2 bazine,iar pe Pasteur...canalul(vechi)+un bazin,care nu scad "never".......
-
stefanflorin
- veteran

liniste si pace si aici si pe lac...nu vor sa "play ball" deloc.
-
Mihai Epcs
- utilizator constant

Didele ceva noutati? Mai baga plase baietii? ca de pescuit nu te intreb ca e prohibitie inca....

imi e dor de o bibaneala pe lac.
-
stefanflorin
- veteran

eu m-am tot dus in ultimul timp, plase am tot vazut, peste, slab pana la moderat

noroc ca am mai prins un bibi doi ici colo.
PS: azi pe seara am luat bibi si un salau de aprox un kg jumate, iar un amic de-al meu a parcat o bucata frumoasa cam la 3.5kg (dupa ochi).
-
rookie4ever
- utilizator constant

Salutare!
stefanflorin scrie:
PS: azi pe seara am luat bibi si un salau de aprox un kg jumate, iar un amic de-al meu a parcat o bucata frumoasa cam la 3.5kg (dupa ochi).
Dar nu ne spuneti si balta

? Stiu ca sunt incepator, dar am iesit de "cateva" ori pe lac si nu am vazut pe nimeni sa prinda salau. Felicitari!
Cum se mai prezinta lacul? E tot asa "scazut"? A crescut mult bradisul?
Numai bine!
-
stefanflorin
- veteran

Apa e crescuta in continuare, bradisul a crescut si in multe locuri nu mai poti pescui din cauza lui. Bibi mananca, sunt multi mititei, insa intra si cocosati cand si cand.
-
sherbamont
- veteran

stefanflorin scrie:Apa e crescuta in continuare, bradisul a crescut si in multe locuri nu mai poti pescui din cauza lui. Bibi mananca, sunt multi mititei, insa intra si cocosati cand si cand.
Salutare ,
cam in ce zona a lacului mergi.Eu merg de regula in zona podului din chiajna(Rosu) si pe canalul care aduve apa in lac dar slaba miscare pe acolo
-
stefanflorin
- veteran

zona barajului, dar si aici sunt zile si zile, oricum trasaturi am avut de fiecare data in ultimul timp insa majoritatea bibi mic.
-
nightfishing01
- utilizator constant

mai florine dar tu parca pescuiai pe olt

ce tot strecori apa prin bucuresti
diseara sunt la peste