Lacul Morii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rookie4ever » 07 Apr 2010, 14:17

Salutare!
Dupa ce se termina de dragostit cred ca am putea sa ii si botezam... asa pe fiecare in parte. Si fara porecle! (cred ca au ramas mai multi pescari decat pesti)
Numai bine!

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 17 Apr 2010, 09:10

ceva activitate pe lac in ultimul timp? sa nu-mi spuneti ca nu a-ti mai udat sculele din pricina prohibitiei!? acolo un c&r mic ca sa nu suparam pe nimeni. Ma gandeam sa ies zilele astea la un antrenament mic macar de dragul amorului pt arta.

Mihai Epcs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihai Epcs » 18 Apr 2010, 14:45

Salut. Am fost azi in parc Crangasi cu baiatul meu si am dat o fuga si pe lac...in plimbare. Apa este extrem de mare....nu am vazut de mult asa sus apa. Era un nene la sheffield si avea niste bibani destul de frumosi in giuvelnic...aici nu sa auzit de prohibitie :? Nu am observat nici un braconier....s-auzim de bine!

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 18 Apr 2010, 18:41

Am fost si eu vreo ora jumate dar fara rezultat, am avut insa 2 tzacuri. Cu sau fara prohibitie o sa ma duc la pescuit (puteti sa ma judecati cat vreti) si cum nu-mi permit lacuri private nu-mi ramane decat Lacul Morii (oricum nu retin pestii) si nu dau decat la silicoane.
PS:apa intr-adevar mare insa e in scadere iar in martie a fost mai mare de atat.
PPS: erau destui unditari azi pe lac foarte multi insa in zona podului si pe canal in amonte precum si in aval de lac

Mihai Epcs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihai Epcs » 18 Apr 2010, 18:49

Unditarii aia acolo isi fac veacul....nu cred ca au vazut in viata lor un permis ANPA...Nu am de ce sa te judec eu....atata timp cat eliberezi si dai si la artificiale daca vine controlu` zici ca dai la stiuca :twisted: :mrgreen: Didele tu ce mai faci? Nu ai mai scris de mult...

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 19 Apr 2010, 07:27

mai florinele cam dese tacuri :lol: dar nu spui nimic de rezultat :lol:
devii dubios :roll: ori ai fost "instruit, ori dai intr-o zona cu f multi raci :D
intr-o ora ies si eu sa ma joc cu aia mici asa de control asta daca am loc de aia cu halauri ca se calca pe picioare si stau exact pe traseu nici un metru in stanga nici un metru dreapta :evil:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 19 Apr 2010, 08:48

Mihai Epcs scrie:Unditarii aia acolo isi fac veacul....nu cred ca au vazut in viata lor un permis ANPA...Nu am de ce sa te judec eu....atata timp cat eliberezi si dai si la artificiale daca vine controlu` zici ca dai la stiuca :twisted: :mrgreen: Didele tu ce mai faci? Nu ai mai scris de mult...
Exat, uite care ar fi solutia. Inspectorii ANPA sa vina cu politia pe lac si celor prinsi fara permis sa le ofere alternativa: 30 lei contra permis dat pe loc sau 100 lei amenda! In felul asta ar vinde rapid macar cateva zeci de permise. Corect?

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 19 Apr 2010, 08:58

Excelenta idee. Intr-o luna de umblat destul de consistent, cred ca ar da mai multe permise decat s-au luat pana acum :).
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Mihai Epcs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihai Epcs » 19 Apr 2010, 10:22

Nu stiu cum dar in alti ani faceai treaba pe lac....chiar nu vreau sa cred ca l-au strecurat aia cu plase....eu l-am vazut gol acum 6 ani parca..nu mai stiu exact ce an era parca 2004...ce peste am vazut atunci efectiv am ramas socat :shock: Crap romanesc peste 10 kg somn mare chinezesc..ten..mult peste ce mai....se lua peste cu sacu`...lacul are o multime de gropane unde ar putea sa se ascunda. De 2 ani incoace e slab de tot....din ce in ce mai rau....

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 19 Apr 2010, 10:54

T.Adrian scrie:Excelenta idee. Intr-o luna de umblat destul de consistent, cred ca ar da mai multe permise decat s-au luat pana acum :).
Multumesc pentru sprijin! Asta e solutia pentru ANPA, decat sa le dea prin asociatii de care nu e nimeni legat mai bine asa, ca optiune fata de amenda! Chiar si rromii aia care stau cu plasele in Lacul Morii toata ziua si noaptea ar putea macar atat sa plateasca statului un permis anual. Desi la ei ar trebui sa coste dublu-triplu la cat peste prind. :lol:

Scrie răspuns