Lacul Morii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- rookie4ever
- utilizator constant
- stefanflorin
- veteran
-
- utilizator constant
Salut. Am fost azi in parc Crangasi cu baiatul meu si am dat o fuga si pe lac...in plimbare. Apa este extrem de mare....nu am vazut de mult asa sus apa. Era un nene la sheffield si avea niste bibani destul de frumosi in giuvelnic...aici nu sa auzit de prohibitie
Nu am observat nici un braconier....s-auzim de bine!

- stefanflorin
- veteran
Am fost si eu vreo ora jumate dar fara rezultat, am avut insa 2 tzacuri. Cu sau fara prohibitie o sa ma duc la pescuit (puteti sa ma judecati cat vreti) si cum nu-mi permit lacuri private nu-mi ramane decat Lacul Morii (oricum nu retin pestii) si nu dau decat la silicoane.
PS:apa intr-adevar mare insa e in scadere iar in martie a fost mai mare de atat.
PPS: erau destui unditari azi pe lac foarte multi insa in zona podului si pe canal in amonte precum si in aval de lac
PS:apa intr-adevar mare insa e in scadere iar in martie a fost mai mare de atat.
PPS: erau destui unditari azi pe lac foarte multi insa in zona podului si pe canal in amonte precum si in aval de lac
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
mai florinele cam dese tacuri
dar nu spui nimic de rezultat
devii dubios
ori ai fost "instruit, ori dai intr-o zona cu f multi raci
intr-o ora ies si eu sa ma joc cu aia mici asa de control asta daca am loc de aia cu halauri ca se calca pe picioare si stau exact pe traseu nici un metru in stanga nici un metru dreapta

devii dubios

intr-o ora ies si eu sa ma joc cu aia mici asa de control asta daca am loc de aia cu halauri ca se calca pe picioare si stau exact pe traseu nici un metru in stanga nici un metru dreapta

-
- veteran
Exat, uite care ar fi solutia. Inspectorii ANPA sa vina cu politia pe lac si celor prinsi fara permis sa le ofere alternativa: 30 lei contra permis dat pe loc sau 100 lei amenda! In felul asta ar vinde rapid macar cateva zeci de permise. Corect?Mihai Epcs scrie:Unditarii aia acolo isi fac veacul....nu cred ca au vazut in viata lor un permis ANPA...Nu am de ce sa te judec eu....atata timp cat eliberezi si dai si la artificiale daca vine controlu` zici ca dai la stiuca![]()
Didele tu ce mai faci? Nu ai mai scris de mult...
-
- utilizator constant
Nu stiu cum dar in alti ani faceai treaba pe lac....chiar nu vreau sa cred ca l-au strecurat aia cu plase....eu l-am vazut gol acum 6 ani parca..nu mai stiu exact ce an era parca 2004...ce peste am vazut atunci efectiv am ramas socat
Crap romanesc peste 10 kg somn mare chinezesc..ten..mult peste ce mai....se lua peste cu sacu`...lacul are o multime de gropane unde ar putea sa se ascunda. De 2 ani incoace e slab de tot....din ce in ce mai rau....

-
- veteran
Multumesc pentru sprijin! Asta e solutia pentru ANPA, decat sa le dea prin asociatii de care nu e nimeni legat mai bine asa, ca optiune fata de amenda! Chiar si rromii aia care stau cu plasele in Lacul Morii toata ziua si noaptea ar putea macar atat sa plateasca statului un permis anual. Desi la ei ar trebui sa coste dublu-triplu la cat peste prind.T.Adrian scrie:Excelenta idee. Intr-o luna de umblat destul de consistent, cred ca ar da mai multe permise decat s-au luat pana acum.