Fratilor,este de te doare mintea!!!Vinerea trecuta a fost o altercatie intre 7-8 pescari care dadeau la rosioara si 2-3 ,spinn la biban si o figura a braconajului de aici,ion cotetaru ,injuraturi alea, alea(eu nu am fost de fata, dar am aflat duminica).Simbata pe la 9 1/2 imi beam cafeaua pe lac. Sosesc(in suc propriu0 ca de obicei milipolitisti,care cu indirjire urmareau o basculanta plina cu pamint,s au linistit si il arat pe cetatean:el-nu vezi nene ca are undite;- nu nepoate, ca, fara lentile de contact, vezi ca verifica sculele,perechea de mix ,a plecat,dupa ce ne am prezentat,el:ctin,eu....
Acum, am fost pe lac :Florin pompieru, imi spune:ce faci ,didele, ai dat duma ca ieri au fost mili- politisti si la toti, care dadeau la spinn lea luat datele etc,etc.CEI 3 braconieri care sunt pe lac de azi vor fi monitorizati la fel si milipolitisti care isi iau spaga in peste .Vom reveni (sper )cu imagini.I ar el caruia i am promis ca s ar putea sa il calce tramvaiul pe Cernisoara,s ar putea cind este beat(au spus uni) sa se spinzure cu bicicleta.
PS alegerile vor rezolva ceva???....ce bine este la aia care au nationalizat acum2 fonduri si o banca!..cind se schimba pleaca de la postas la primar!!!!!