Fratilor dupa o balabaneala de16 ore m-am intors de la DUNARE .Contrar previziunilor a facut servici.Cum spuneam ,ea ea este ciudata rau............ sa revenim la Lacul Morii:1 nu stiu din ce cauza anul acesta mininca numai pe partea Militari,atit biban cit si caras .Fario, din 80 am pescuit aproape zilnic cel putin 1 ora .Niciodata ,nu a mincat la apa adinca. Daca vrei caras, dupa fostul pod s-au putin mai sus, de Cocosila, face servici.Momeala, este delicata ,sa prins si la rima si la viermusi, insa cu precadere la pufulrti, dar, acele legate cu mono s-au textil fin .Eu la spinn ,am incercat rotative,voblere dar, cel mai mult a facut servici, twisterul cu jig de 5 -10 si si zgirci de 3-6.Deseori l-am pacalit la musca cu buldo.Tali ,la insula pentru gratar da, peste ,nu prea.Acelasi gratar si acelas soare il gasesti si pe partea Militari,asa ca......... Neasteptat pentru mine a fost sa observ ca salaul s-a prasit bine anul acesta, cred in locurile nisipoase bradisul s-a lasat mai repede,basca ca sabioara sa batut pina mai acu.Asa ca incercati ! A inceput sa minince si rosioara mai ales la teava, pe la vila verde trebuie, sa naditi cu ceva, nandrolon ,snitel, stiu mai bine campionii!!... asa ca malai cu lapte praf fac cit alea... In ce priveste braconajul ,nu mai este ce a fost dar este, cu stinta organelor ,dar nu stiu pina cind???Si c-a o curiozitate, Garda de madiu are birourile chiar acolo unde ii vede pe "cetateni"Va doresc "sa aiva ochiul cit maslina"