Lacul Morii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Lacul Morii
Salutare. Am fost pe lac ieri si slaba prezenta. La nimeni mai mult de 4,5 bibani. Si nici aia reusiti ca acum o saptamana.Nu stiu ce se intampla ca apa a crescut un pic si ar trebui sa manance. Mai dau azi o fuga dupa amiaza.
Voiam sa incerc zilele astea o iesire spre seara "dupa servici" cum se prezinta lacul, sunt noutati ceva?
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination.
This is the linux world, in the quiet nights you can hear the windows machines rebooting!
This is the linux world, in the quiet nights you can hear the windows machines rebooting!
Am fost eu duminica citeva ore. erau destul de multi pescari, dar nu misca mai nimic. in afara de vreo 2 care mai luau la rima sau pestisor..activitate deloc. Am avut doar citeva urmariri..dar de bibi mic..
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura
Am fost aseara pe lacul morii apa foarte scazuta, nimeni nu prindea nimic, nici la undita nici la pestisor la nimic, dar a fost un pescar care a luat la japca nu zic cat, ce si unde pentru ca nu are rost sa incurajam acest pescuit, pacat ca pesti erau deja prinsi cand am ajuns acolo iar personajul respectiv dadea la rame/vermisori/bucatica de peste si nu am reusit sa fac un filmulet sau macar cateva poze in "drill" 
In rest ce sa zic, totul ca in Romania, munti de gunoaie pe maluri, peturi si alte chestii in apa un peisaj feeric care lasa in urma un gust amar, cred ca nu voi mai calca multa vreme in zona.

In rest ce sa zic, totul ca in Romania, munti de gunoaie pe maluri, peturi si alte chestii in apa un peisaj feeric care lasa in urma un gust amar, cred ca nu voi mai calca multa vreme in zona.
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination.
SHOKTU,si eu am spus acelasi lucru, despre 2-5 locatii, din DELTA,2-5 locatii, de pe DUNARE,etc,etc.Dar ,traim aici si ca, nu demult, ne multumim cu putin,................... (cel putin EU).............................si mai este ceva ,s a nu te superi, dar de ce se vede, eu unul sunt satul(eu locuiesc ff aproape), de cei care pun mina,nu se vad si nu se vede nimic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu ma supar ca nu am de ce, dar sa puna mana sa faca cine?!...primaria? guvernul?....ANPA? slabe sanse mai ales daca nu este cinvea cu un bici in mana care sa ii impinga de la spate, ca daca sunt "motivati" financiar nu vor face in veci vecilor nimic.