Am auzit de ispravile voastre de la Papalicef

Felicitari cu cei de 50. Eu mai mare de 45 nu am luat pe lac. Mi-a intrat si mie astazi unul de 43 la 1,3 kg fara 10 grame. Super drill...
Sanatate si fire intinse!

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Trebuie doar sa stii ca nu tot ce se spune e si adevarul gol golut ....Am auzit de ispravile voastre de la Papalicef
Ar fi pacat sa se ajunga pina aici....Eu unul sunt pacifist insa am auzit unele discutii, precum ca sunt scumpe cauciucurile si parbrizul de BMW
Sunt perfect de acord cu tine! Intotdeauna adevarul este la mijloc si nu trebuie mers prea departe...vali stratonov scrie:Ar fi pacat sa se ajunga pina aici....Eu unul sunt pacifist insa am auzit unele discutii, precum ca sunt scumpe cauciucurile si parbrizul de BMW
Cum spuneam , adevarul e intodeauna la mijloc ....daca asculti pe unii au ei dreptate , daca ii asculti pe ceilalti si aia au dreptate.
Din pacate lipsec regulile CLARE ....cine ce atributiuni are , cine cum pescuieste , cit se plateste si unde , care sunt regulile baltii ...etc .
Altfel e ca un sat fara ciini ...nici un panou pe mal , nici o regula scrisa , nici un contact ....sa ai "pretentia" sa stie lumea de pe NET ce trebuie facut in cazul in care pescuiesti pe Bicaz e putin hilar ....de cealalta parte daca nu scrii EXPLICIT undeva ce peste si ce cantitate se poate retine , iarasi e la margiea unei discutii fara rost.
Pacat ar fi sa se ajunga la razbunari inutile si la pagube materiale....parerea mea.
EVIDENT....In alta ordine de idei, cu pilkerele de la mine, ai dat?
vali stratonov scrie:Cornele am fost 2 zile la Ceahlau si am folosit de sfatul tau la maxim ...am gasit pestele cantonat intree 11-13 m .
Am facut o partida pe cinste , cred ca am prins citeva sute de bibani in 2 zile in 2 oameni , dar cel mai misto a fost ca am "ars" si citiva caluti de peste 40 cm ....vre-o 2 atingeau chiar 50 cm .![]()
Super partida , super balta ...
Merci inca odata de "pont".
Din pacate va trebui sa ma gredeti pe cuvint ....spre rusinea mea nu am avut aparat foto la noi ...Pune ceva poze domnu' coleg sa vedem si noi cum arata "bassii de Bicaz"....aia de 50 cm
vali stratonov scrie:Din pacate va trebui sa ma gredeti pe cuvint ....spre rusinea mea nu am avut aparat foto la noi ...Pune ceva poze domnu' coleg sa vedem si noi cum arata "bassii de Bicaz"....aia de 50 cm![]()
![]()
![]()
Poate e mai bine fara poze sa nu se "aglomereze " prea mult balta ....![]()
![]()
![]()
![]()
Sincer nu am avut cu ce ....Totusi sa nu pozezi un biban de 50 cm.....sincer!!!!??????![]()
![]()