Lacul Izvorul Muntelui, Bicaz

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tanase_cornel
utilizator constant
utilizator constant

Re: Lacul Izvorul Muntelui, Bicaz

Mesaj de tanase_cornel » 06 Sep 2013, 22:32

Oricand Vali!
Am auzit de ispravile voastre de la Papalicef :)
Felicitari cu cei de 50. Eu mai mare de 45 nu am luat pe lac. Mi-a intrat si mie astazi unul de 43 la 1,3 kg fara 10 grame. Super drill...
Sanatate si fire intinse! :respekt:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 07 Sep 2013, 07:51

Am auzit de ispravile voastre de la Papalicef :)
Trebuie doar sa stii ca nu tot ce se spune e si adevarul gol golut .... :roll:
Adevarul e intotdeauna pe la mijloc....oricum eu nu am fost implicat in nici un fel in "discutiile neprincipiale" avute pe lac.
Despre pesti si lac spun doar atit ...fabulos. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

tanase_cornel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de tanase_cornel » 07 Sep 2013, 08:04

Stiu Vali! Chiar mi-a spus ca i-a placut de tine.
Problema e cu sacosarii, cei cu X5 din Suceava. O sa deschidem in Piatra Neamt un cont, unde o sa punem donatii pentru ei, sa aiba de unde sa isi cumpere peste, daca mananca atetea kilograme... :headbash:
Repet si aici: si eu mai retin cate un kilogram doua de peste, insa nu exagerez. Pe ei insa, i-am vazut anul asta pe lac cum dadeau la pastrav, cu vierme si nu prea scapa nimic inapoi in balta... Pescari de competitie, ce mai...
Eu unul sunt pacifist insa am auzit unele discutii, precum ca sunt scumpe cauciucurile si parbrizul de BMW :respekt:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 07 Sep 2013, 08:14

Eu unul sunt pacifist insa am auzit unele discutii, precum ca sunt scumpe cauciucurile si parbrizul de BMW :respekt:
Ar fi pacat sa se ajunga pina aici....
Cum spuneam , adevarul e intodeauna la mijloc ....daca asculti pe unii au ei dreptate , daca ii asculti pe ceilalti si aia au dreptate.
Din pacate lipsec regulile CLARE ....cine ce atributiuni are , cine cum pescuieste , cit se plateste si unde , care sunt regulile baltii ...etc .
Altfel e ca un sat fara ciini ...nici un panou pe mal , nici o regula scrisa , nici un contact ....sa ai "pretentia" sa stie lumea de pe NET ce trebuie facut in cazul in care pescuiesti pe Bicaz e putin hilar ....de cealalta parte daca nu scrii EXPLICIT undeva ce peste si ce cantitate se poate retine , iarasi e la margiea unei discutii fara rost.
Pacat ar fi sa se ajunga la razbunari inutile si la pagube materiale....parerea mea.

tanase_cornel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de tanase_cornel » 07 Sep 2013, 08:55

vali stratonov scrie:
Ar fi pacat sa se ajunga pina aici....
Cum spuneam , adevarul e intodeauna la mijloc ....daca asculti pe unii au ei dreptate , daca ii asculti pe ceilalti si aia au dreptate.
Din pacate lipsec regulile CLARE ....cine ce atributiuni are , cine cum pescuieste , cit se plateste si unde , care sunt regulile baltii ...etc .
Altfel e ca un sat fara ciini ...nici un panou pe mal , nici o regula scrisa , nici un contact ....sa ai "pretentia" sa stie lumea de pe NET ce trebuie facut in cazul in care pescuiesti pe Bicaz e putin hilar ....de cealalta parte daca nu scrii EXPLICIT undeva ce peste si ce cantitate se poate retine , iarasi e la margiea unei discutii fara rost.
Pacat ar fi sa se ajunga la razbunari inutile si la pagube materiale....parerea mea.
Sunt perfect de acord cu tine! Intotdeauna adevarul este la mijloc si nu trebuie mers prea departe...
In alta ordine de idei, cu pilkerele de la mine, ai dat? 8)

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 07 Sep 2013, 09:26

In alta ordine de idei, cu pilkerele de la mine, ai dat?
EVIDENT.... :wink:
Eu unul am pescuit exclusiv la pilkere , cu ale tale si cu ale lui Berti....sa stii ca au prins la fel de bine , ceea ce este ok.
Poate ca si pesteii se hraneau bine si de aceea dadeau in tot ce le trecea pe la nas ....desi in anumite intervale de timp se suceau si mincau intre ape ...
A fost frumos pescuitul si asta e important pina la urma ... :wink:

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 07 Sep 2013, 09:52

vali stratonov scrie:Cornele am fost 2 zile la Ceahlau si am folosit de sfatul tau la maxim ...am gasit pestele cantonat intree 11-13 m .
Am facut o partida pe cinste , cred ca am prins citeva sute de bibani in 2 zile in 2 oameni , dar cel mai misto a fost ca am "ars" si citiva caluti de peste 40 cm ....vre-o 2 atingeau chiar 50 cm . :wink:
Super partida , super balta ...
Merci inca odata de "pont". :wink:

Pune ceva poze domnu' coleg sa vedem si noi cum arata "bassii de Bicaz"....aia de 50 cm :respekt:
rapala the best vobler in the world

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 07 Sep 2013, 10:38

Pune ceva poze domnu' coleg sa vedem si noi cum arata "bassii de Bicaz"....aia de 50 cm :respekt:
Din pacate va trebui sa ma gredeti pe cuvint ....spre rusinea mea nu am avut aparat foto la noi ... :oops: :oops: :oops:
Poate e mai bine fara poze sa nu se "aglomereze " prea mult balta .... :D :D :lol1: :lol1: :lol1:

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 07 Sep 2013, 14:02

vali stratonov scrie:
Din pacate va trebui sa ma gredeti pe cuvint ....spre rusinea mea nu am avut aparat foto la noi ... :oops: :oops: :oops:
Poate e mai bine fara poze sa nu se "aglomereze " prea mult balta .... :D :D :lol1: :lol1: :lol1:

Totusi sa nu pozezi un biban de 50 cm.....sincer!!!!?????? :shock: :lol:

Da hai sa zicem .....eu te cred pe cuvant...... :mrgreen:
rapala the best vobler in the world

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 07 Sep 2013, 18:34

Totusi sa nu pozezi un biban de 50 cm.....sincer!!!!?????? :shock: :lol:
Sincer nu am avut cu ce ....
Apoi nu am nici o emotie ca nu voi mai prinde :D :D :D :D , daca nu anu asta la anu SIGUR. :wink:

Scrie răspuns