Multumesc! La fel si tie! Fir intins!Daniel1m scrie:felicitari si fir intins in continuare

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Multumesc! La fel si tie! Fir intins!Daniel1m scrie:felicitari si fir intins in continuare
Foarte frumos materialul prezentat si sincere felicitari.Te urmaresc de mult si imi place ceea ce faci. Ma gandesc ca pe viitor poate strangi in jurul tau tineri iubitori de spinning sa faceti o asociatie un club si de ce nu o scoala de spinning.Toate cele bune.tanase_cornel scrie:Ultima partida de pescuit pe lac. Marturisesc ca am avut emotii referitor la cum o sa iasahttps://www.youtube.com/watch?v=Ny77PXP ... e=youtu.be
Salut! Din cate stiu, inca nu s-a facut concesiunea pe anul asta. Daca ai ANPA-ul platit pe anul asta, nu ai nici o problema! Fir intins!alex ung scrie:Salut, M-ar interesa sa merg la pescuit pe lacul Izvorul Muntelui (in zona Ceahlau). Nu detin permis, si am vazut ca se poate plati o taxa pe zi. Unde trebuie sa platesc aceasta taxa? Pot sa o platesc direct la cei care vin in control? Care este valoarea acesteia? Multumesc A. Ungureanu.. Fir intins.
Personal nu am prins insa este pe youtube un film cu una luata la tunel. Am mai auzit de taieri de fir insa nimic concret. Probabil ca sunt cateva exemplare insa prea putine sa conteze.adrianc scrie:ma tot tin sa intreb de cativa ani....a prins cineva stiuca pe Bicaz?
Cu placere!adrianc scrie:mersi pentru raspunsul rapid si la obiect