Lacul Izvorul Muntelui, Bicaz

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tanase_cornel
utilizator constant
utilizator constant

Re: Lacul Izvorul Muntelui, Bicaz

Mesaj de tanase_cornel » 15 Aug 2013, 22:17

Bogdan3007 scrie:Salutare, vreau sa fac o partida de pescuit pe lacu bicaz e prima data nu sunt din zona. Se poate pescui la rapitot de pe marginea lacului sau e nevoie de barca? Daca exista aceste locuri unde sunt, am auzit de un loc numit al "la tunel,, unde vine acest loc si daca merita mers... multumesc anticipat.
Salut Bogdan! Acum ca apa a mai scazut, se poate pescui fara probleme de pe mal. Nu iti recomand zona tunelului, pentru ca nivelul apei nu este suficient de mic incat sa se formeze acolo o cascada care prin curentul ei ar aduna pestii (in special pastravul).
De pe mal e un pic mai greu sa dai de peste pentru ca esti conditionat de cateva locuri. Te sfatuiesc sa incerci zona Potoci. Daca ai sansa sa pescuiesti din barca, lucrurile se schimba total si ai foarte multe zone de unde poti alege.

Bogdan3007
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Bogdan3007 » 16 Aug 2013, 08:07

Multumesc pentru sfat, ma gandesc o barca pe lac e cel putin captura dubla... :D am sa dau o fuga la o bibaneala revin cu laude :D :D :D

tanase_cornel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de tanase_cornel » 19 Aug 2013, 13:51

Duminica, din cauza agitatiei de pe lac, lucrurile nu au mers tocmai bine, in sensul ca nu si-au facut aparitia si exemplarele sarite de medie. In afara de o ratare in drill a unui biban spre kilogram a unui prieten, au mai venit la poza si doi cleni de 39 si 40 de centimetri. In rest, foarte multi bibani de-o palma si clenuti, la voblere in maluri. Pentru ca apa a scazut, mizeriile sunt minime pe oglinda apei si se poate pescui foarte usor.
Multe bancuri de pesti retrase in adancime, la o medie de 10 m.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 31 Aug 2013, 15:30

Cornele ceva noutati???
Naluci, adincimi sau ore bune pt. bibi .....please.
Vreau o iesire saptamina viitoare ....cam ultimul "cintec de lebada" si consider ca orice ajutor sau informatie e un real succes. :respekt: :respekt: :respekt: :respekt:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

tanase_cornel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de tanase_cornel » 31 Aug 2013, 15:38

vali stratonov scrie:Cornele ceva noutati???
Naluci, adincimi sau ore bune pt. bibi .....please.
Vreau o iesire saptamina viitoare ....cam ultimul "cintec de lebada" si consider ca orice ajutor sau informatie e un real succes. :respekt: :respekt: :respekt: :respekt:
Nu prea misca... Am fost ieri. Din astia de liceu, nici unul trecut de facultate :)
Stiu ca te intereseaza bibanul mare... Chiar daca am vazut cu sonarul bancuri de pesti, iei unul doi, apoi se rupe. Si din astia cat palma. Temperatura apei a scazut in cateva zile de la 24.5 la 21 de grade. Nivelul apei e cat de cat constant. Nu te-as sfatui sa bati atata drum. Mai asteapta un pic sa vedem cum evolueaza lucrurile.
Daca vrei cantitate si nu calitate, atunci vino. Cu voblere in maluri te distrezi.
:respekt:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 31 Aug 2013, 17:09

Multumesc mult Cornel...
Am sa vin oricum cam prin mijlocul saptaminii , deoarece e cam ultima saptamina de "free Willy" si vreau sa profit din plin de ea pescuind.
Bancurile de bibani tot pe apa adinca?
La voblere in maluri tot bibani sau intra si ceva clean mai inbracat?

tanase_cornel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de tanase_cornel » 31 Aug 2013, 21:36

vali stratonov scrie:Multumesc mult Cornel...
Am sa vin oricum cam prin mijlocul saptaminii , deoarece e cam ultima saptamina de "free Willy" si vreau sa profit din plin de ea pescuind.
Bancurile de bibani tot pe apa adinca?
La voblere in maluri tot bibani sau intra si ceva clean mai inbracat?
Cu placere! Oricand.
Cam la 10 metri adancime, desi gasesti si la 6-7 metri. Prinzi si clean. Imbracat, pe bicaz inseamna un kg :) Exceptiile sunt rare. Oricum, cu racirea apei e foarte posibil sa iti intre si ceva pastrav.
Posibil sa fie mai bine peste trei patru zile...

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 01 Sep 2013, 14:02

Cu placere! Oricand.
Cam la 10 metri adancime, desi gasesti si la 6-7 metri. Prinzi si clean. Imbracat, pe bicaz inseamna un kg :) Exceptiile sunt rare. Oricum, cu racirea apei e foarte posibil sa iti intre si ceva pastrav.
Posibil sa fie mai bine peste trei patru zile...
Multumesc inca odata .... :respekt:
Te sun de pe balta in cazul in care nu ma descurc...

tanase_cornel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de tanase_cornel » 01 Sep 2013, 22:20

Ok. Suna oricand. :respekt:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 06 Sep 2013, 12:57

Cornele am fost 2 zile la Ceahlau si am folosit de sfatul tau la maxim ...am gasit pestele cantonat intree 11-13 m .
Am facut o partida pe cinste , cred ca am prins citeva sute de bibani in 2 zile in 2 oameni , dar cel mai misto a fost ca am "ars" si citiva caluti de peste 40 cm ....vre-o 2 atingeau chiar 50 cm . :wink:
Super partida , super balta ...
Merci inca odata de "pont". :wink:

Scrie răspuns