Lacul Colibita (Jud BN)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- nicolaesebastian
- junior
-
- utilizator nou
Serus
Inca nu mi-am vizat permisul pe anul asta, nu stiu cum, ce si unde se plateste, dar daca il ai vizat si pentru apele de munte, poti pescui linistit.
- pescardeclean
- utilizator constant
Tarca Paul, permisul nu se popate viza, este eliberat anual.
Mergi la trezorerie, platesti o taxa de 30 de lei, apoi cu o copie de la CI si cu o cerere tip descarcata de pe situl ANPA, mergi la cea mai apropiata filiala ANPA si iti ridici permisul. Fir intins.
Incearca sa mai cauti pe acest forum, s-a discutat mult despre acest lucru
PS permisul este valabil pe toate apele publice, inclusiv pe apele de munte
Mergi la trezorerie, platesti o taxa de 30 de lei, apoi cu o copie de la CI si cu o cerere tip descarcata de pe situl ANPA, mergi la cea mai apropiata filiala ANPA si iti ridici permisul. Fir intins.
Incearca sa mai cauti pe acest forum, s-a discutat mult despre acest lucru
PS permisul este valabil pe toate apele publice, inclusiv pe apele de munte
-
- utilizator nou
Multumiri!
Da...sunt lamurit!
pana acum se viza...acum se elibereaza anual vad...tot una imi e
. Merci de info! Zilele asta cred ca o sa dau o fuga....

- pescardeclean
- utilizator constant
Re: Multumiri!
Ar fi bine sa iei legatura cu inspectorul ANPA din zona ta sa vezi cand se elibereaza permise, sa nu te trezesti prea tarziu. Numarul de telefon il gasesti pe situl lorTarca Paul scrie:Da...sunt lamurit!pana acum se viza...acum se elibereaza anual vad...tot una imi e
. Merci de info! Zilele asta cred ca o sa dau o fuga....
-
- utilizator nou
AHAM
Problema e ca din zona mea, CLUJ, SALAJ, BM, toate sunt in gestiunea ANPA Cluj...deci nu ma duc nici sa ma bati pana la CJ expre pentru permis, cumnatu-meo si l-a eliberat, ii dau un tel sa ma lamureasca
. Merci tare mult de conversatie, mai rar au oamenii chef de lamuriri!

- pescardeclean
- utilizator constant
Sa stiti ca pe acest forum orice problema ati avea, vi se va raspunde destul de prompt, in functie de cat de liberi sunt oamenii.
Avantajul meu este ca am un loc de munca unde imi permit sa mai stau pe forum.
Eu nu astept de la dumneavoastra decat sa raspundeti si dumneavoastra altor intrebari care se ivesc la fel de propt pe cat vi s-a raspuns si dumneavoastra.
Avantajul meu este ca am un loc de munca unde imi permit sa mai stau pe forum.

Eu nu astept de la dumneavoastra decat sa raspundeti si dumneavoastra altor intrebari care se ivesc la fel de propt pe cat vi s-a raspuns si dumneavoastra.

cum se poate pescui legal la colibita
ca sa poti pescui linistit la colibita sunati la urmatorul numar de telefon:0742078530.este numarul de telefon al paznicului de la lac.daca nu raspunde insistati ca si eu am dat destul de greu de el.chiar la intrare la lac pe baraj este un panou care te anunta sa iei legatura cu paznicul daca vrei sa pescuiesti.eu am fost in luna februarie in plimbare acolo si am vazut acest anunt.