la pescuit in Mraconia
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
la pescuit in Mraconia
Prin 10 vreau sa merg la pescuit in Mraconia, si sincer as avea nevoie de niste informatii despre cum se pescueste pe acolo, ce se pescueste, la ce merge.
Daca cineva a mai fost anul asta l-as ruga sa-mi spuna cate ceva despre pescuitul din mraconia, sau din zona.
Daca cineva a mai fost anul asta l-as ruga sa-mi spuna cate ceva despre pescuitul din mraconia, sau din zona.
-
- utilizator nou
-
- utilizator constant
In golf merge bine crapu', da' mai ales carasu' la mamaliga shi la porumb.
Yo am dat cu "arici" la mamaliga shi cu momitor + porumb. Am prins carashi grupa mare da' crap mai putzin (4 buc - crapceni)
.
la rapitor nu am incercat, pt. ca nu am fost cu sculele mele
, da' ma razbun pe ei
week-endu asta ca ma duc ori acolo ori la intrarea in cazane.
Fir intins.
P.S. Porumbu' era fara arome shi mamaliga decat cu vanilie
Yo am dat cu "arici" la mamaliga shi cu momitor + porumb. Am prins carashi grupa mare da' crap mai putzin (4 buc - crapceni)

la rapitor nu am incercat, pt. ca nu am fost cu sculele mele

Fir intins.
P.S. Porumbu' era fara arome shi mamaliga decat cu vanilie

Stii unde este sculptata in stanca moaca lui Decebal? Chiar la intrarea in golful Mraconiagabii scrie:Imi poate explica si mie unde este Mraconia asta???

Anul asta nu am fost. Am fost anul trecut, recunosc, la crapIn Golf, incerc sa-mi imaginez. Daca ai fost de curand spune-mi si mie la ce merge, crapul, somnu, stiuca, salau, ce momeli ai folosit si c-am la ce o mers pe unde ai stat si cum ai pescuit, la fund, la pluta?

Altii au prins salau la peste mic, somn la rama+coropisnita.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
- utilizator nou
De la Mraconia a venit un vecin cu un potbagaj de peste (crap, somn, salau etc.). Deci merge bine de tot, numai ca acest cretin a luat pestele la plasa monofilament. Se baga plasele la greu in acel golf. M-a invitat si pe mine la "pescuit" si cand i-am zis ca ce face el e braconaj nu pescuit, a zis ca el asa prinde peste ca sa mai scoata din cheltuiala. De C&R nici nu a auzit. Pescar adevarat

-
- utilizator nou
Am auzit multe despre Mraconia dar nu am fost, unii ziceau ca merge foarte bine daca stai mai multe zile sa-i prinzi smecheria :twisted: . Chiar sunt foarte curios, deoarece am auzit ca pe acolo s-au luat capturi impresionante :D . Am sa merg si poate am sa ma laud si eu cu ceva capturi :D , am degand sa stau c-am 7 zile