la pescuit in Mraconia

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Myhaiiones
utilizator nou
utilizator nou

la pescuit in Mraconia

Mesaj de Myhaiiones » 26 Iun 2005, 16:36

Prin 10 vreau sa merg la pescuit in Mraconia, si sincer as avea nevoie de niste informatii despre cum se pescueste pe acolo, ce se pescueste, la ce merge.
Daca cineva a mai fost anul asta l-as ruga sa-mi spuna cate ceva despre pescuitul din mraconia, sau din zona.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 26 Iun 2005, 21:20

Chair in golf se prinde de obicei crap si caras. Dar este si rapitor....salau, somn, biban, stiuca, clean.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Myhaiiones
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Myhaiiones » 27 Iun 2005, 02:13

In Golf, incerc sa-mi imaginez. Daca ai fost de curand spune-mi si mie la ce merge, crapul, somnu, stiuca, salau, ce momeli ai folosit si c-am la ce o mers pe unde ai stat si cum ai pescuit, la fund, la pluta?

Pitonu'
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pitonu' » 27 Iun 2005, 23:43

In golf merge bine crapu', da' mai ales carasu' la mamaliga shi la porumb.
Yo am dat cu "arici" la mamaliga shi cu momitor + porumb. Am prins carashi grupa mare da' crap mai putzin (4 buc - crapceni) :? .
la rapitor nu am incercat, pt. ca nu am fost cu sculele mele :oops: , da' ma razbun pe ei :twisted: week-endu asta ca ma duc ori acolo ori la intrarea in cazane.
Fir intins.
P.S. Porumbu' era fara arome shi mamaliga decat cu vanilie :D

gabii
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabii » 28 Iun 2005, 07:33

Imi poate explica si mie unde este Mraconia asta??? :shock:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 28 Iun 2005, 07:44

gabii scrie:Imi poate explica si mie unde este Mraconia asta??? :shock:
Stii unde este sculptata in stanca moaca lui Decebal? Chiar la intrarea in golful Mraconia :D
In Golf, incerc sa-mi imaginez. Daca ai fost de curand spune-mi si mie la ce merge, crapul, somnu, stiuca, salau, ce momeli ai folosit si c-am la ce o mers pe unde ai stat si cum ai pescuit, la fund, la pluta?
Anul asta nu am fost. Am fost anul trecut, recunosc, la crap :oops: Pt. ca nu mergea prea bine, m-am suit in barca si m-am dus chiar in coada golfului, unde se varsa rauletul acela... Biban in prostie acolo, si clean. Am dat asa, de distractie.
Altii au prins salau la peste mic, somn la rama+coropisnita.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

gabii
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabii » 28 Iun 2005, 11:27

Stii unde este sculptata in stanca moaca lui Decebal? Chiar la intrarea in golful Mraconia

Bingo, capisci :lol: !
Am crezut ca e pri vre-o tara straina-ceva...

Am trecut pe acolo intr-o plimbare cu masina, zona e absolut superba!
Ce fel de permis iti trebuie??? AJVPS Timis?

dinca_daniel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dinca_daniel » 01 Iul 2005, 09:37

De la Mraconia a venit un vecin cu un potbagaj de peste (crap, somn, salau etc.). Deci merge bine de tot, numai ca acest cretin a luat pestele la plasa monofilament. Se baga plasele la greu in acel golf. M-a invitat si pe mine la "pescuit" si cand i-am zis ca ce face el e braconaj nu pescuit, a zis ca el asa prinde peste ca sa mai scoata din cheltuiala. De C&R nici nu a auzit. Pescar adevarat :evil: :evil:

Myhaiiones
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Myhaiiones » 01 Iul 2005, 20:21

Am auzit multe despre Mraconia dar nu am fost, unii ziceau ca merge foarte bine daca stai mai multe zile sa-i prinzi smecheria :twisted: . Chiar sunt foarte curios, deoarece am auzit ca pe acolo s-au luat capturi impresionante :D . Am sa merg si poate am sa ma laud si eu cu ceva capturi :D , am degand sa stau c-am 7 zile

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 01 Iul 2005, 21:38

@gabii
ca sa poti pescui linistit la Mraconia iti trebuie permisul vizat, plus PG (permis de granita) pe care-l obtii din Turnu Severin.

Scrie răspuns