la pescuit in Mraconia

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 05 Iul 2005, 20:08

PG nu iti da dreptul sa pescuiesti.Ala e permis graniceresc si iti da voie sa intri in zona de frontiera.Asteapta tu sa vina politia piscicola si o sa te salte cu tot cu PG si scule.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 05 Iul 2005, 20:28

A controlat si politia piscicola si nu au comentat nimic...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 05 Iul 2005, 21:11

ori e o neintelegere la mijloc, ori la voi e altfel.
aici PG_ul inseamna o stampila pe permisul de pescuit, pusa acolo dupa ce iti e verificat permisul cum ca este vizat pe anul in curs (indiferent in ce judet).

gabii
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabii » 06 Iul 2005, 07:26

Mai oameni buni, m-ati zapacit...

Trebuie sau nu sa-mi vizez permisul pt judetul CS???

:shock:

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 06 Iul 2005, 07:33

Acolo in zona Mraconia e salaul cu dintii de aur .
Veniti cu toti sa il prindeti :) sa nu care cumva sa ii dati drumul inapoi in cazul in care il capturati . Valoreaza mai mult decat BinLaden .

dan craciun
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan craciun » 06 Iul 2005, 12:45

Cum e la Svinita? Eu vreau sa merg acolo in perioada 19-24.07.Ce pesti se pot pescui in zona?

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 06 Iul 2005, 14:44

PG nu iti da dreptul sa pescuiesti.Ala e permis graniceresc si iti da voie sa intri in zona de frontiera.Asteapta tu sa vina politia piscicola si o sa te salte cu tot cu PG si scule.
Hai sa ne intelegem. Cum a spus si eugen, PG-ul se aplica numai pe permis vizat la zi. Intre filialele TM, CS si MH exista acord de reciprocitate si permisele sunt valabile - cu conditia sa ai si cartonasul de la CNAFP (Compania Nationala de Administrare a Fondului Piscicol). Asta e adevaratul "permis de pescuit", carnetelul e numai dovada de membru intr-o asociatie.
Politie piscicola nu stiu sa existe, eventual Inspectia Piscicola. Care nu "salta" pe nimeni, ca nu are dreptul. Eventual poate confisca sculele de pescuit. Nu e cazul :lol:

Fir intins.... si izolat :lol:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 06 Iul 2005, 14:57

eu am permis de la ajvps oltenita, cu pg vizat, dar nu am primit nici un fel de cartonas...
sunteti siguri ca este absolut obligatoriu acel cartonas ?

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 06 Iul 2005, 15:02

Sunt sigur. Iti fac o scanare mai tirziu si ti-l trimit. E inseriat de CNAFP, iar pe spate are datele de identificare. Nu e valabil fara permis. De abia acum au fost tiparite, la inceputul anului ni s-au dat niste chitante care tineau "loc de". Am avut si anul trecut astfel de permis "individual de pescuit in scop recreativ in bazinele piscicole naturale".
M-am interesat la Inspectia Piscicola, sunt sigur de ce spun. Valabil peste tot in RO (inclusiv Mraconia :twisted: )

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 06 Iul 2005, 15:29

anul trecut am avut un astfel de cartonas. anul asta nici pomeneala. oricum nu am inteles ce rol avea.

Scrie răspuns