la pescuit in Mraconia
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
-
- veteran
Ultima oara cand am fost la Mraconia prin 2001 exista un mini camping .Stie cineva daca s-au imbunatatzit conditiile de cazare
De Mraconia ma leaga amintiri si foarte placute dar si neplacute.Aici mi-a fost dat sa pescuiesc la orice soi de peste,am prins de la caras si tot ce tine de ciprinide pana la stiuca si chiar pastrav avand capturi frumoase,dar tot aici am prins si o copita de cal in spate ,o muscatura de albina pe un "ou" si o imbirligatura de sarpe pe o undita lasata pe cracan toate in aceiasi zi(seful campingului de atunci stie patania mea).Asa ca aviz amatorilor nu mangaiatzi caii,nu statzi in coada lacului in zona cu acele flori de apa si fitzi atentzi la serpi mai ales in zona de padure ,dupa sediul celor de la ocol,in rest zona este mirifica.Apropo ,sarbii au terminat "moaca" lui Traian
Stiu ca era in plan.Lui Decebal i s-a cosmetizat nasul
.Eram acolo cand ia cazut nasul.

Daca ar fi asa cum zici tu, eu, cu permis vizat in Timis, nu as putea pescui pe Dunare. Ei bine, anul trecut mi-am pus PG-ul de MH in Turnu Severin, fara nici o problema. Deci nu a fost nevoie ca permisul sa fie vizat tot in MH. S-o fi schimbat ceva anul acesta?Aquaro Angler scrie:PG se obtine de la politia de frontiera judeteana si nu se elibereaza decat pe baza permisului vizat in acelasi judet si este valabil numai pe teritoriul aceluiasi judet.Myhaiiones scrie:Numai din Severin poti obtine PG sau se poate obtine si de alt-undeva, dar mai scump?

Cat despre partea cu valabilitatea, este adevarat ca doar pe teritoriul judetului unde a fost pus PG-ul, acesta este valabil.
Taxa a fost, anul trecut, de 100.000 lei la urgenta si 50.000 lei normal.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Nu iti trebuie permis vizat in MH ca sa scoti PG de MH. Exista niste acorduri de reciprocitate intre asociatiile judetene. Eu am permisul vizat in TM si PG de CS si MH. Asa a fost si in anii trecuti. Din pacate, la Mraconia nu am fost de ani buni, am mai dat la salau pe curs pe la minastire. Oricum, se prindeau toate natiile de peste, de la caras la somn si pastrav.
-
- veteran
DA. Te duci cu premisul in Turnu Severin la politia de frontiera si acolo iti pune stampila (PG).gabii scrie:Io mi-am vizat anul asta permisul pt Bihor si Arad. Asta inseamna ca pot pescui si in Mraconia - corect???
Spuneti-mi va rog are cineva o harta???
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Se pare ca de pe forumul asta eu am pescuit cel mai mult la Mraconia.
Din pacate nu mai e ce a fost.
Au aparut o gramada de vile si se lucreaza in continuare.Se lucreaza si la maluri iar in plus jumatate din vegetatie a disparut din cauza omizilor.
Doar cei cu permis de MH,CS si DJ(daca nu ma insel doar cu asociatiile astea AJVPS are protocol) au voie.
Mai bine dati la Svinita sau Dubova.
Din pacate nu mai e ce a fost.
Au aparut o gramada de vile si se lucreaza in continuare.Se lucreaza si la maluri iar in plus jumatate din vegetatie a disparut din cauza omizilor.
Doar cei cu permis de MH,CS si DJ(daca nu ma insel doar cu asociatiile astea AJVPS are protocol) au voie.
Mai bine dati la Svinita sau Dubova.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!