Iesire noua: Chiroiu 4

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
goodmans
veteran
veteran

Re: Iesire noua: Chiroiu 4

Mesaj de goodmans » 29 Ian 2016, 14:21

Or mai fi vazut apa stiucile astea dupa ce au stat la pozat?

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 29 Ian 2016, 15:06

Hai nu va mai kkti pe voi cu stropi, ca nu isi mai imagina nimeni ca in balta mai exista asemenea pesti (nici macar Vegas, care e indragostit pe viata de Chiroiu).
Domnul Russu a confitmat ca stiucile au fost eliberate in srare functionala.
Marele dezastru e cu salai aia care nu au mai scapat.

alex.b
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex.b » 29 Ian 2016, 15:33

E vorba doar de o stiuca care din pacate din poze arata foarte rau. Plus ca la cat a fost plimbata pt poze nu cred ca va mai fi pescuita de careva....

adrianc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adrianc » 29 Ian 2016, 18:27

Nu prea inteleg entuziasmul colegilor de mai sus. Pozele arata 2-3 stiuci inainte de golirea completa a baltii, tinute de ochi si cu inotatoare belite - intr-un cuvant, destul de chinuite. Oi avea eu asteptari mai "altfel", dar nu-mi inspira grija si respect pentru pesti/balta.

D-le Russu, as aprecia niste raspunsuri scurte si precise la urmatoarele intrebari:

1. Aveti stiinta de intamplarile relatate pe facebook, cum ca paznicii/aia care au tras la navod au curentat ochiurile de apa dupa scadere?
2. Ce scop a avut recoltarea din toamna asta? Economic sau de protejare a populatiei piscicole de "chinezesti", care se inmultisera peste masura?
3. Considerati ca pestele ramas (doamne-ajuta) in apa scazuta la minim supravietuieste acestei ierni?

Ca administrator al baltii trebuie sa aveti niste raspusuri clare la intrebarile de mai sus. Eu si cu siguranta ca multi altii le-am aprecia.

PS: Dintr-o perspectiva neutra - nu-s prieten cu nimeni - va recomand sa trageti cu ochiul la cum isi protejeaza cei de la Varlaam populatia piscicola.
Lumea care merge acolo ia in considerare debarbetarea carligelor, folosirea minciogului in loc de grip ca sa minimizele ranile stiucilor...chestii de-astea de oameni fraieri.
Pe Chiroiu ce vedem? lucratorul/paznicul cutare injura de mama focului crapu' din navod ca se zbate prea tare :headbash: . Bine ca nu ii da si-un lemn in cap, grijania mamii lui de peste.

A nu stiu cata oara zic, Chiroiu are tot ce-i trebuie pentru a fi o balta excelenta si plina de pescari. Depinde doar de administratie.
Cele bune!

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 29 Ian 2016, 19:56

sincer nici eu n-am inteles scopul navodirii din decembrie 2015....
a fost facuta cu atat "ura"fata de pesti incat te intrebi daca se doreste sa se mai pescuiasca sportiv acolo in perioada urmatoare....

vorbim de-o balta c-un habitat rar de gasit in sud-estul Romaniei,o balta care atragea atat pescari cat si iubitori de natura...

de aceea(repet)n-am inteles de ce se vrea distrugerea ei....probabil nu vom afla...
la fel cum n-am inteles de ce s-a oprit pescuitul rapitorilor in 2014(jumatate de an)atata timp cat cel al pestilor pasnici a continuat...

e drept noi suntem cei care alegem sa mergem acolo sau in alta parte
insa acele "in alata parte"sunt tot mai rare...

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 30 Ian 2016, 07:59

adrian99 scrie: acele "in alata parte"sunt tot mai rare...
Ai devenit deja optimist :). Acum 1 an ziceai ca nu exista, acum macar sunt rare, dar exista :)

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 30 Ian 2016, 09:38

@adrianc: ia fa mataluta un calcul simplu si vezi daca iti mai vine de c&r la chiroiu, eventual cu o taxa ca la varlam:
1. Distanta pana la balta (eventual si traficul din oras). Adrian99 cred ca ajunge mai repede de la Buzau decat multi dintre noi care stam in Bucuresti
2. Viteza cu care te deplasezi la locurile bune (daca esti pe mal, ca barci nu prea sunt, fara sa te deplasezi cu masina ca bu ai voie)
3. Randamentul in pescuit: cate atacuri ai tu pe chiroiu?
4. pierderile inerente (naluci de toate neamurile, daca scapi cu 50 lei echivalent pierduti, mergi sa bei si o bere de fericire).
5. Cat de probabil e sa se strecoare si sacosari pe balta, daca taxa c&r ar fi mai nica(30 lei de exemplu) si s-ar da voie cu masina pe mal
6. Dat fiind ca fara offseturi iti pui streangul de gat, tu crezi ca sunt multi doritori sa debarbeteze si offseturile?

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 30 Ian 2016, 12:33

Cu tot respectul pt adrianc, vad ca are 10 ani pe forum, dar nu multe partide pe chiroiu daca pune acele intrebari pe care un pescar obisnuit al chiroiului le stie deja raspunsul. Si nu poti compara chiroiu cu varlaam. Iarasi cu tot respectul pt Brad, varlaam este o balta banala, fara secrete, un fel de bazin de antrenament pt incepatori. Am fost de doua ori si n-as mai merge acolo nici gratis.

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 30 Ian 2016, 20:01

alex,iar scoti din context? :lol:

ai fi bun de politician...

nu vrei sa candidezi la primaria capitalei? :lol:

mai lasa calculele alea...in curand o sa cumperi peste de la Metro :D

revenind la topic totusi este normal ca lui drianc sa i se raspunda la intrebari :wink:

este adevarat fiecare concesionar,propietar face cam ce vrea cu luciul de apa pe care-l detine...intrucat asa sta treaba in economia de piata...
insa depinde numai de el daca are balta plina de pescari,comentarii pozitive pe diverse forumuri sau....0%

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 30 Ian 2016, 20:24

Pe cuvantul tau? De ce e normal ca cineva sa-i raspunda la intrebari? Are contract cu chiroiu si nu i s-a respectat datele contractuale? Deja aberezi...
Daca ar fi al meu nici nu v-as baga in seama. Ar fi pb mea cum administrez garla. Vreti sa veniti, bine, nu, asta e. Balti sunt destule..

Cate puii mei de garle au comenturi cu - si tot vin pescari? si balti mult mai scumpe..

Scrie răspuns