Iesire noua: Chiroiu 4
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Iesire noua: Chiroiu 4
Au la Lidl un somon de cade calu'n coadă 

Bine bah ca aveti voi frigiderul plin de peste prins personal si mai dati si prin vecini ca n-aveti unde sa il puneti.
Au la corra niste frigidere....ceva deosebit

Au la corra niste frigidere....ceva deosebit

- crapmaniacul
- veteran
Sa mor daca imi dau seama unde vreti sa ajungeti cu discutia, care este scopul ?
Mai zicea cineva: sa treaca iarna mai repede 

- crapmaniacul
- veteran
Asa da , de ce nu ziceti asa. Mi se parea mie ca e un topic mai mult de socializare , mai de taifas asa.TheFly scrie:Mai zicea cineva: sa treaca iarna mai repede
Cum dreaq reusesti sa topesti 50 ron intr-o partida din niste gume si "giguri" ?TheFly scrie:4. pierderile inerente (naluci de toate neamurile, daca scapi cu 50 lei echivalent pierduti, mergi sa bei si o bere de fericire).

- crapmaniacul
- veteran
Iata un calcul sumar mai jos din proprie experienta. Eu nu foloseam deloc offset chit ca lasam cat lasam in apa.D_ali scrie:Cum dreaq reusesti sa topesti 50 ron intr-o partida din niste gume si "giguri" ?TheFly scrie:4. pierderile inerente (naluci de toate neamurile, daca scapi cu 50 lei echivalent pierduti, mergi sa bei si o bere de fericire).
15 monturi / partida inseamna detaliat cam asa:
*15 carlige Gamakatsu HW 5/0 adica 30 RON
*15 gume Canibal Shad de 10 cm (nu mai zic de 12.5 cm ...) costa 23 Ron plicul de 5 buc , adica 23x3= 70 RON
*15 strune simple Jaxon = 30 RON
Deci saream de 100 RON (destul de des).
Pune niste gume mai ieftine de la Relax si tot depasesti 60-70 Ron lejer.
Sub 10 monturi nu am lasat niciodata, totdeauna am depasit 10 ... fara sa sar de 17-18 pe partida ...
Am incercat si varianta cu offset si nu am gustat-o absolut deloc, dar si varianta cu jiguri si gume low cost care iar nu a adus satisfactiile promise...
Cinstit vorbind, daca pescuiesti cu carlig deschis in structuri, apoi tre' sa-ti asumi si pierderile...
Din punctul meu vedere C4 nu-i (sau nu mai este atat de horror) ca agatzauri cum sunt alte balti...
Din punctul meu vedere C4 nu-i (sau nu mai este atat de horror) ca agatzauri cum sunt alte balti...
- crapmaniacul
- veteran
Pai le-am asumat de cand am plecat de acasaD_ali scrie:Cinstit vorbind, daca pescuiesti cu carlig deschis in structuri, apoi tre' sa-ti asumi si pierderile...

2010-2011...ce de salau era...mai ales primavara