Iesire noua: Chiroiu 4
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Iesire noua: Chiroiu 4
eugen,multe balti au fost navodite "la sange"ani de-a randul si cu toate astea mai tin rapitor...
era bine sa fi mers pe C4 anii trecuti cand era o balta de top(fara reclama)si apoi sa emiti pareri...
eu o sa merg acolo in primavara,o sa cotizez(asa este regulamentul)si apoi o sa vad ce rezultate vor fi....
era bine sa fi mers pe C4 anii trecuti cand era o balta de top(fara reclama)si apoi sa emiti pareri...
eu o sa merg acolo in primavara,o sa cotizez(asa este regulamentul)si apoi o sa vad ce rezultate vor fi....
Este optiunea ta, si o respect ca atare. Eu nu am indemnat pe nimeni sa nu mai "testeze" balta asta. Am citit cu interes fiecare postare. Odinioara am avut si eu o balta pentru care, in cele din urma, visam sa o transform in balta de rapitori. N-a fost sa fie pentru mine ca s-a gasit cumparator pentru ea repejor. Nu spun ca tot ce se scrie negativ este 100% adevarat insa intotdeauna exista un sambure de adevar si... este bine sa fim precauti cand este vorba nu despre bani, ci despre putinul nostru timp liber... si sa nu mai amintesc de marea pasiune.adrian99 scrie:eugen,multe balti au fost navodite "la sange"ani de-a randul si cu toate astea mai tin rapitor...

P.S. "Croitorul" spune sa masuram de 10 ori si sa taiem o singura data (fiind convinsi de ceeace facem).

Bucuresti
Eugene eu inca mai am incredere in Russu. Probabil nu o fi la curent cu cele intamplate. Oricum nu se vad decat novaci, cativa teni si crapi.
Cat despre faptul ca se abereaza la greu pe feisbuc....stim toti.
- crapmaniacul
- veteran
Cu pozele alea se pot face multe manipulari , presupuneri si se poate abera mult ... Ce ne face sa credem ca in plase au intrat doar chinezii, crapii si carasii aia de prin poze si in schimb s-au eliberat toti rapitorii ... Offff ...Gogol scrie:Eugene eu inca mai am incredere in Russu. Probabil nu o fi la curent cu cele intamplate. Oricum nu se vad decat novaci, cativa teni si crapi.
Mai bine nu punea pozele deloc si aia era.
Ultima oară modificat 18 Ian 2016, 16:12 de către crapmaniacul, modificat 1 dată în total.
laure,sunt si "niste"salai printre crapii aia....probabil sunt victime colaterale..exact cum a spus si d-nul russu
Partea cu "s-a folosit curent pt capturarea pestilor" nu cred nici in ruptul capului. Poate, zic poate, fara stirea lui Russu. L-am cunoscut personal, am stat la masa cu el, nu-l cred capabil de asa ceva sau sa minta in privinta pestilor. Punct!
Nu-i i-au apararea, nu am avut niciodata vreun beneficiu sau tratament preferential si chiar am rarito anul asta incepand din vara din pricina mincinosului de George paznicul.
Om vedea la dezghet ce mai este...
Nu-i i-au apararea, nu am avut niciodata vreun beneficiu sau tratament preferential si chiar am rarito anul asta incepand din vara din pricina mincinosului de George paznicul.
Om vedea la dezghet ce mai este...
Ce fac administratorii si paznicii fara stirea patronului.....nici nu vreau sa-mi imaginez.
Imi pare rau ca n-am apucat sa incerc si eu balta asta la rapitor.
Unii poate se vor mai duce de dragul nostalgiei,poate au pescuit cand era balta in top si au avut partide bune.Asa merita sa-i mai dai o sansa.
Eu la ce sa ma duc? dupa ce citesc tot ce se scrie si o mai si vad in poze fara apa...hai,nu s-a scos rapitorul,dar nici in namol nu a trait.
Unii poate se vor mai duce de dragul nostalgiei,poate au pescuit cand era balta in top si au avut partide bune.Asa merita sa-i mai dai o sansa.
Eu la ce sa ma duc? dupa ce citesc tot ce se scrie si o mai si vad in poze fara apa...hai,nu s-a scos rapitorul,dar nici in namol nu a trait.
- crapmaniacul
- veteran
La caterinca poti spune ca rapitorul a fost cuplat la aparate de respiratie artificiala asistata, cantarit, numarat si apoi eliberat in baltoaca ramasa dupa scaderea nivelului lacului ... Asta s-a intamplat cu siguranta cat a fost patronul in zona. Dar seara, noaptea, dar ziua urmatoare ... aici s-a voalat filmul in aparat ... Efectiv nu mai stii ce sa mai zici, pana la urma cum spunea si Laurentiu, om vedea la primavara ce-o mai fi pe acolo. Pozele alea nu au darul de a lamuri nimic ... M-as fi bucurat sa vad in poze stiucile de 16 kg care au facut renume baltii ptr ca inainte de Craciun d-nul Russu ne-a spus ce a gasit in balta adica:goodmans scrie:Ce fac administratorii si paznicii fara stirea patronului.....nici nu vreau sa-mi imaginez.
valer russu scrie:
... populatia de stiuca este mare,s-au prins multe bucăti de 3-10 kg si un numar surprinzator de mare de 10-13 kg,precum si 6 exemplare de 13-16 kg .
Dupa ce intru in posesia fotografiilor ,le postez.
da,asteptam pozele cu exemplarele capitale...
pana una alta faptul ca gerul a prins balta cu apa foarte mica nu este de bun augur
poate sa apara mortalitate piscicola dupa dezghet....
inca ceva:multa lume(atat pe acest forum)cat si pe altele au vb de rau balta C4...ca nu se prinde,ca are agatatura,etc
si atunci de ce are un topic special dedicat cu peste 78 de pagini si sute de postari...?
de ce alte balti,(despre care se spune ca mai tin rapitori),nu au topicuri dedicate?
sa intelegem ca doar anumite persoane trebuie sa ajunga acolo...

pana una alta faptul ca gerul a prins balta cu apa foarte mica nu este de bun augur
poate sa apara mortalitate piscicola dupa dezghet....
inca ceva:multa lume(atat pe acest forum)cat si pe altele au vb de rau balta C4...ca nu se prinde,ca are agatatura,etc
si atunci de ce are un topic special dedicat cu peste 78 de pagini si sute de postari...?
de ce alte balti,(despre care se spune ca mai tin rapitori),nu au topicuri dedicate?
sa intelegem ca doar anumite persoane trebuie sa ajunga acolo...

Eu am invatat un lucru in peste 25 ani de pescuit.
Niciodata nu se va vorbi despre balti unde se prinde peste!
Punct.
Niciodata nu se va vorbi despre balti unde se prinde peste!
Punct.