P.S. O balta nu se apreciaza in baza cometurilor unuia sau a altuia. Dupa 3-4 partide se poate face o impresie persoanla care se prea poate sa nu coincida cu a altcuiva.... ca, doar este personala... Pescuiti la "DUNARE" si asa veti afla adeavarul :d
Iesire noua: Chiroiu 4
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Iesire noua: Chiroiu 4
Eu nu am fost nicio data pe C4 insa, la recomandarile lui GOGOL, parca m-as duce... Ce am avut si ce am pierdut?! Mai este doar un peu pana in primavara... 
P.S. O balta nu se apreciaza in baza cometurilor unuia sau a altuia. Dupa 3-4 partide se poate face o impresie persoanla care se prea poate sa nu coincida cu a altcuiva.... ca, doar este personala... Pescuiti la "DUNARE" si asa veti afla adeavarul :d
Bucuresti
Eugen, te asteptam cu drag. Sa aduci si cloncul 
laure,ai grija pe unde mergi la pescuit anul viitor!
avand atatia admiratori s-ar putea sa te martirizeze...

avand atatia admiratori s-ar putea sa te martirizeze...
Paradox: de ce nu e (mai mult) biban pe C4? Nu c-as fi prins vreodata, dar...vorba englezului.
L-a papat stiuca si cu salaul la micul dejun ca pe toast. :mrgreen:
Din intamplare am gasit postarea asta pe FB https://www.facebook.com/groups/620123081456657/ am zis ca poate va intereseaza , pentru cei ce mergeti pe acolo . https://www.facebook.com/daniel.doroban ... nref=story
multumiri domnului Russu!
daca au venit gerurile peste apa aia atat de mica....
sa vedem ce-o mai fi la primavara...
sa vedem ce-o mai fi la primavara...
Intotdeauna primavara va fi in balta numai si numai ce ramane din masacrul de toamna... Balta cu 2 cesti de apa, plasari si electricieni... enshpe pe metru patratos, foame mare, patron cu suflet candiu (aproape curat) ca de "spinningar"..., de jura pe "rosu" sa s-au scos doar boartele si avortonii de obletiei, restul namolului a fost eliberat... balta (lacul, nu ala de unghii), ramane cu potential pentru papleci... etcaetera.
Restul iti revine tie,iubitorule de natura si pescuit, cotizantule, "credulule", daca vei mai accepta sa-ti incerci norocul (mai degraba nesansa) pe balta... XXX despre care s-a scris, s-a pozat, s-a afrirmat ca... RAMANE O BALTA DE TOP MONDIAL (nu am gasit o iconita care sa arate cat ma kc pe mine de ras).
P.S. Tu cu care partid votezi?!

Restul iti revine tie,iubitorule de natura si pescuit, cotizantule, "credulule", daca vei mai accepta sa-ti incerci norocul (mai degraba nesansa) pe balta... XXX despre care s-a scris, s-a pozat, s-a afrirmat ca... RAMANE O BALTA DE TOP MONDIAL (nu am gasit o iconita care sa arate cat ma kc pe mine de ras).
P.S. Tu cu care partid votezi?!
Bucuresti