Iesire noua: Chiroiu 4

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
TheFly
veteran
veteran

Re: Iesire noua: Chiroiu 4

Mesaj de TheFly » 25 Dec 2015, 00:10

goodmans scrie: Cum D-zeu sa nu o stiu?! le stiu pe toate ca le-am aflat in 5-6 ani.
:wallbash:
ei, daca nu apari cu barca la rubrica de bazar dupa primele 1-2 partide acolo, inseamna ca nu te mai impresioneaza nimic :P

gata cu offtopic-ul, sa revenim la titlul subiectului. :D

goodmans
veteran
veteran

Mesaj de goodmans » 25 Dec 2015, 00:18

gata cu offtopic-ul

barca e 99% pentru Valea Argovei si poate Gostilele + agrement de weekend pe Snagov cu familia.

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 25 Dec 2015, 00:25

spiridusul scrie:
Faceti C&R, d-le Russu, ceea ce sustineam de ceva vreme, si veti avea peste si pescari.
dl. Russu, ma astept sa invatati din greseli si sa nu le repetati :). Sper ca stiti la ce ma refer.

Paza mai atenta si responsabila, controale la stationaristii care daca prind 20 de salai de 200gr bucata la pestisor, suna acasa direct sa incinga nevasta sau soacra gratarul, si pestele o sa supravietuiasca doar datorita conditiilor de mediu care il ajuta.
La cum ziceti ca se prezinta populatia de salau, daca puneti limita de greutate la 1 kg/bucata, cred ca in 2 ani ati rezolvat problema cu media de greutate a speciei.

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 25 Dec 2015, 08:38

Limita exista de un an. Deci nu aici e buba. Buba e cu stationaristii.
Si nu dl Russu, nu a fost niciun afront sau apropo la dvs sau c4. Chiar daca unii useri nu va cunosc personal, au fost informati ce fel de om sunteti si NU exista aluzia unei jigniri din partea nimanui.
Mai exista greseli de exprimare si interpretare. :)

SARBATORI FERICITE!

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 25 Dec 2015, 11:30

fly,iti dau dreptate insa partial:stationaristii au fost mereu o problema pe acesta balta-pescuiesc la peste viu,retin salau,stiuca(de multe ori subdimensionati).i-am vazut,am comunicat pazei.restul nu a mai depins de mine.a,si sa nu uit:mizeria lasata de acestia pe mal pe care de multe ori am strans-o si depozitat-o in butoaiele ramase.
noi,cei care venim exclusiv la spin si respectam balta nu cred ca am creat si vom crea probleme

fly,nu prea te-am vazut in acesta tomna pe C4..de altfel nici pe laurentiu(gogol)

inafara lui cosmin(spiridusul)nu prea m-am intalnit cu nimeni dintre cei care au postat zilele astea(exceptie face goodmans pe care nu-l cunosc)

sper ca n-o sa motivati absenta cu fraza tipica"nu mai este peste" :D

goodmans
veteran
veteran

Mesaj de goodmans » 25 Dec 2015, 12:16

adrian99 scrie:fly,iti dau dreptate insa partial:stationaristii au fost mereu o problema pe acesta balta-pescuiesc la peste viu,retin salau,stiuca(de multe ori subdimensionati).i-am vazut,am comunicat pazei.restul nu a mai depins de mine.a,si sa nu uit:mizeria lasata de acestia pe mal pe care de multe ori am strans-o si depozitat-o in butoaiele ramase.
noi,cei care venim exclusiv la spin si respectam balta nu cred ca am creat si vom crea probleme

fly,nu prea te-am vazut in acesta tomna pe C4..de altfel nici pe laurentiu(gogol)

inafara lui cosmin(spiridusul)nu prea m-am intalnit cu nimeni dintre cei care au postat zilele astea(exceptie face goodmans pe care nu-l cunosc)

sper ca n-o sa motivati absenta cu fraza tipica"nu mai este peste" :D
Salut si Craciun Fericit!
Nu ne-am intalnit pentru ca pana acum 1-2 ani am fost crapar inrait! De vreo 2-3 ani am inceput sa cochetez cu stiuca si pot sa zic ca am avut rezultate foarte bune in ultimele 2 sezoane si de anul acesta m-am hotarat sa insist pe salau dupa ce l-am intalnit pe "gogol" la cateva partide.
La capitolul salau nu ma pot lauda decat cu vreo 3-4 partide reusite,toate pe VA.

Pe Chiroiu n-am apucat deloc sa ajung la spining.Am fost in vara la o partida de crap cu un amic si in doar 6 ore am prins un cteno de 11kg si un romanesc de 5kg.

Din pacate nu am multi parteneri de spinning decat pe amicul care are barca si ma scoate pe VA.

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 25 Dec 2015, 12:58

Goodmans, e timpul sa ai barca ta! :) Ce zici de-o Kolibri KM 330 DL ??? :mrgreen:

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 25 Dec 2015, 15:40

Hai ca mai e putin si transformam topicul in unul de vandut scule.
Am si eu niste lansete si o rola de sunline care srau pe bara....poate intereseaza pe cineva :)).

Adrian, nu am mai fost la chiroiu dinainte sa se inchida pescuitul. Am si zis ca pana in primavara 2016 nu mai trec pe acolo.
In primul rand ca ma asteptam sa ramana inchis o perioada mai lunga. Recunosc ca mi-a fost si frica sa nu fac baie pentru ca mi-am cam asumat inchiderea pescuitului :) din cauza unor postati care chiar daca nu au fost decizive, au contribuit probabil.

O sa revin la chiroiu in primavara cu siguranta. As reveni si acum, daca ar fi apa in garla.

De ce peste mai e, nu stiu. Senzatia fin toamna 2013 a fost ca cel putin salau nu prea mai e si vad ca dl. Russu mi-a cam confirmat in postarile recente. Se pare ca mai e ceva stiuca din ce zice dansul (si il cred), deci ne reprofilam pe asta.

Dar cel mai rau imi pare dupa novacii aia :)).

Dintre sticlele de vin va salut si va sustin ! :)

Sarbatori fericite (bine ca porcul inca nu e pe cale de disparitie precum pestele :) )

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 25 Dec 2015, 15:48

goodmans scrie: m-am hotarat sa insist pe salau dupa ce l-am intalnit pe "gogol" la cateva partide.
Unii se apuca de pescuit din cauza lui Gogol, eu dupa unele partide cu el era sa ma las de pescuit :).

Dar el nu are nicio vina.

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 27 Dec 2015, 16:26

Atâta ghinion poartă prietenul Gogol??? :roll:

Scrie răspuns