Iesire noua: Chiroiu 4

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
TheFly
veteran
veteran

Re: Iesire noua: Chiroiu 4

Mesaj de TheFly » 23 Dec 2015, 19:26

100 de kile la o medie de 1 kil....

calculeaza si tu cati pescari in cati ani prind numarul de pesti care rezulta :):):).

i-a zis si cate kile de salau erau in balta inainte de navodire :):):) ???

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 23 Dec 2015, 19:31

fly,tu oricum esti expert la stiuca si biban mare acolo...
asa ca nu are importanta cat salau era sau mai este acolo..

pacat de novac-acum ca l-au scos nu mai are cine sa-ti rupa firele... :lol:

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 23 Dec 2015, 20:53

adrian99 scrie: pacat de novac-acum ca l-au scos nu mai are cine sa-ti rupa firele... :lol:
:) :) :) :)

corect. rectific intrebarea: i-a zis si cate kile de novac erau in balta ? :)))

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 23 Dec 2015, 22:19

Fara numar, fara numar.
Ce s-o fi intamplat cu miile de alevini de salau deversati in C4, despre care se vorbea acum vreo doi ani ... sau am visat eu???

valer russu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de valer russu » 24 Dec 2015, 18:31

Buna seara,domnilor!
Situatia este urmatoarea:am decis scoaterea chinezescului care,spre surprinderea mea este in numar foarte mare.
Deasemenea am hotarat sa renunt la crapul cu greutate mai mare de 5 kg.
Salaul gasit mort,aproximativ 200 kg a fost comercializat.
Toate stiucile găsite în plase au fost eliberate.
Concluzia de pana acum a acestei actiuni este urmatoarea: populatia totala de salău este sub asteptările mele,par destul de multe exemplarele sub un kilogram si destul de rare cele de 2-4 kg.
Nu am gasit deocamdata exemplare de crap mai mari de 18 kg,in conditiile in care asteptările mele erau cu totul altele.
In schimb populatia de stiuca este mare,s-au prins multe bucăti de 3-10 kg si un numar surprinzator de mare de 10-13 kg,precum si 6 exemplare de 13-16 kg .
Dupa ce intru in posesia fotografiilor ,le postez.
Pescuitul continua cata vreme timpul o permite, la final va prezint rezultatele care va intereseaza.
Va grabiti in a trage concluzii privind soarta acestei balti.
Sărbători fericite!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 24 Dec 2015, 18:46

Din cate am observat si eu, in diferite locatii, stiuca nu prea suporta salaul. Il decimeaza rapid si nu incepand cu cei mici.
Am citit un articol pe tema asta pe bassresource.com, unde zicea ca in lacurile americanilor amenajate pentru pescuitul de agrement, acolo unde este stiuca bassul nu apuca sa creasca mare. Stiuca ii mananca intotdeauna pe cei mai mari si ramane o pupulatie de bass de marime medie, cam toti la fel...
Dar nu cred ca plange nimeni dupa salau, daca aveti asa exemplare capitale de stiuca ! :)
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 24 Dec 2015, 19:06

Sarbatori fericite!

Doru Voican
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Doru Voican » 24 Dec 2015, 20:19

Cum dl Russu, nu stiti de ce nu mai aveti crapi mari?
Intrebati-l pe george paznicul ce facea noaptea asta vara cu tovarasii lui craparii;
cati crapi au plecat cu acordul lui in lazi frigorifice pe moara vlasiei si pe alte balti pe banii frumosi.
Cum a sapat el pe toti paznicii care il incurcau in braconajul lui.
Cum a incercat sa-l sape si pe dan, numai ca sunteti dvs f apropiat de el, plus ca sa recunoastem, o fi dan exigent si corect dar e cam sarac cu duhul. Il joaca george cum doreste el. Deja la unii pescar le da de inteles ca el e patronul baltii.
Vi s-a mai atras atentia cu george acum cativa ani la scurt timp dupa ce l-ati angajat dar nu ati crezut sau inteles...ma rog...scz, dar sunteti prea credul.
Va aduc la cunostiinta pe aceasta cale toate cele scrise mai sus, deoarece nu stiu nr dvs de telefon, altfel v-as fi contactat pe alte cai.

goodmans
veteran
veteran

Mesaj de goodmans » 24 Dec 2015, 20:29

Doru Voican scrie:Cum dl Russu, nu stiti de ce nu mai aveti crapi mari?
Intrebati-l pe george paznicul ce facea noaptea asta vara cu tovarasii lui craparii;
cati crapi au plecat cu acordul lui in lazi frigorifice pe moara vlasiei si pe alte balti pe banii frumosi.
Cum a sapat el pe toti paznicii care il incurcau in braconajul lui.
Cum a incercat sa-l sape si pe dan, numai ca sunteti dvs f apropiat de el, plus ca sa recunoastem, o fi dan exigent si corect dar e cam sarac cu duhul. Il joaca george cum doreste el. Deja la unii pescar le da de inteles ca el e patronul baltii.
Vi s-a mai atras atentia cu george acum cativa ani la scurt timp dupa ce l-ati angajat dar nu ati crezut sau inteles...ma rog...scz, dar sunteti prea credul.
Va aduc la cunostiinta pe aceasta cale toate cele scrise mai sus, deoarece nu stiu nr dvs de telefon, altfel v-as fi contactat pe alte cai.

Mi-am luat interdictie pe alte forumuri pentru ca am cerut patronilor de balti care isi faceau reclama cu crapii mari introdusi in balta,sa dovedeasca provenienta lor si metoda de achizitie pentru ca altfel incurajeaza braconajul.In secunda urmatoare mi-am luat ban pe forumurile respective.
Am fost martor la "disparitia" a 9 crapi de peste 10-12kg de pe o balta pe care o frecventam de 5-6 ani.Persoanele erau instarite, BMW x6 scule de pescuit de mii de euro,chiar am ramas surprins ca oameni cu atatia bani pot face asta.L-am informat pe patron despre situatie iar raspunsul lui a fost: "Nu ma intereseaza,astia vin des la pescuit,partide de 2-3 zile.Ai idee cati bani mi-au bagat in buzunar?!" deci pe ala in interesa ca-si plateau aia partidele nu ca plecau cu trofee de bani grei din balta lui.In 2015 balta e istorie,nu cred sa pot numara crapii prinsi (de alti pescari,ca eu n-am mai calcat pe acolo)pe degetele de la ambele maini.

Craciun fericit va doresc!

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 24 Dec 2015, 20:40

Pot sa ghicesc balta dintro incercare? :elkgrin:

Scrie răspuns