Iesire noua: Chiroiu 4

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
emm
veteran
veteran

Re: Iesire noua: Chiroiu 4

Mesaj de emm » 07 Dec 2015, 16:28

Are pesti .... daca avem grija de ei ii pescuim mereu pe aia mari...

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 07 Dec 2015, 16:51

Ar trebui sa le facem niste semne cand ii prindem, pentru rating si 'for fun'. Apoi ne intalnim aici si facem caterinca despre un peste sau altul, de cate ori a fost prins, la ce gume etc. E chiar constructiva ideea de studiu, nu-i asa??? :) P-aia mici ii facem sushi, de nervi. Apropos, as hali un biban d'ala cat o stiuca.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 07 Dec 2015, 17:20

Pentru mine, toamna asta, C4 - zona crepusculara :))

adrianc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adrianc » 21 Dec 2015, 12:25

Am dat ieri o fuga pana la Chiroiu. Apa e scazuta la limita, am inteles ca s-a scos mult chinezesc si acum venise randul romanestilor. Cateva zeci - poate suta, mi-e greu sa estimez - de crapi frumosi, salbatici care ar urma sa fie mutati in alte balti.

Am avut ocazia sa vad balta golita. Ce se vedea la suprafata e doar varful junglei de dedesubt :D. Practic nu ai cum vreodata sa golesti crengarisu ala de peste.

Una peste alta am cam taiat C4 din lista pentru la primavara. Cam multe gunoaie pe margine, navodire...s-a cam dus dracu' spiritul. Sper ca macar o umplu la loc peste iarna, altfel eventualele stiuci care au ramas acolo nu vor supravietui.

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 21 Dec 2015, 19:00

Din pacate a plecat si salau, nu doar chinezesc si romanesc. Nu cred ca se va baga apa prea repede. Alte planuri...mie-mi pare rau doar ca am eliberat salai mari pentru ca sa ii scoata acum proprietarul. Ma simt pacalit, pentru ca ideea respectarii unui regulament C&R pentru pestii mari era fix aceea ca pestii sa ramana in lac. Si eu am taiat-o de pe lista pentru anul viitor.

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 21 Dec 2015, 20:11

Pacat,mare pacat.... :roll:
o spun din prisma unui client fidel cu sute de iesiri acolo(in ultimii ani)

sper sa mai ramana ceva rapitor acolo
o sa vedem in primavara(cei care o sa mai mergem acolo)...
:roll:

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 22 Dec 2015, 01:38

strangem randurile! :)
Eu am promis acum mai bine de 1 an jumate ca in primavara 2016 revin.
Vegas probabil se baga si el, ca e balta lui de suflet :).
O sa fie niste intreceri de casting de mare exceptie. Ma pregatesc intens: cumpar si vand lansete, le modific, optimizez performantele aerodinamice, ajustez gumele cu briceagul ca sa reduc frecarea cu aerul etc. :)).

adrianc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adrianc » 22 Dec 2015, 15:24

Eu puteam doar sa presupun ca s-a scos inclusiv salau. Fiindca are valoare comerciala si probabil fiindca "oricum e plina balta de peste".
Spiridusule, daca stii ceva te rugam nu te sfii sa impartasesti informatii de genul asta. Tocmai fiindca si eu m-am saturat sa fiu tras pe sfoara.

Asta-vara cand am fost ultima oara pe C4 paznicul mi-a zis "s-a umplut de salau. Sare noaptea de ti-e si frica, nu poti dormi" :lol: La fel ziceau si alti pescari de crap sau spin...da domle, este salau. Sare noaptea in dusmanie, am prins bine la gume, etc.
Duminica l-am intrebat pe Dan (mauru) cum e cu salaul, ce s-a constatat cu ocazia plasuirii. Raspunsul: nu prea mai e :?:

Nu stiu sincer ce sa mai inteleg. Poate mai intra pe topic dl. Russu si ne lamureste catre ce se indreapta balta C4.

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 22 Dec 2015, 16:04

adrian,paznicul george spunea tuturor celor care veneau la spin pe C4 ca este "salau de se urca pe mal" :D dar numai noaptea sau in ziua anterioara sau urmatoare partidei de pescuit :wink:

eu pot sa-ti spun ca am prins in acesta toamna insa nu atat de bine ca-n primavara

din cate stiu d-nu Rusu dorea introducerea unor exemplare de salau...nu scoaterea acestora din balta :roll:

sper sa nu fi "plecat"spre alte"meleaguri"(piete de desfacere)rapitorul de acolo...

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 22 Dec 2015, 18:14

Daca aveti un raspuns de la o persoana avizata, unul din paznici, eu ce sa mai adaug? Sunt sigur ca el stie mult mai bine decat mine ce mai e in balta. Ce, cum, de ce, cine, pentru mine nu mai reprezinta intrebari carora sa le caut raspuns. E subiect inchis.

Scrie răspuns