Iesire noua: Chiroiu 4
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Iesire noua: Chiroiu 4
Are pesti .... daca avem grija de ei ii pescuim mereu pe aia mari...
Ar trebui sa le facem niste semne cand ii prindem, pentru rating si 'for fun'. Apoi ne intalnim aici si facem caterinca despre un peste sau altul, de cate ori a fost prins, la ce gume etc. E chiar constructiva ideea de studiu, nu-i asa???
P-aia mici ii facem sushi, de nervi. Apropos, as hali un biban d'ala cat o stiuca.

Pentru mine, toamna asta, C4 - zona crepusculara
)

-
- utilizator constant
Am dat ieri o fuga pana la Chiroiu. Apa e scazuta la limita, am inteles ca s-a scos mult chinezesc si acum venise randul romanestilor. Cateva zeci - poate suta, mi-e greu sa estimez - de crapi frumosi, salbatici care ar urma sa fie mutati in alte balti.
Am avut ocazia sa vad balta golita. Ce se vedea la suprafata e doar varful junglei de dedesubt
. Practic nu ai cum vreodata sa golesti crengarisu ala de peste.
Una peste alta am cam taiat C4 din lista pentru la primavara. Cam multe gunoaie pe margine, navodire...s-a cam dus dracu' spiritul. Sper ca macar o umplu la loc peste iarna, altfel eventualele stiuci care au ramas acolo nu vor supravietui.
Am avut ocazia sa vad balta golita. Ce se vedea la suprafata e doar varful junglei de dedesubt

Una peste alta am cam taiat C4 din lista pentru la primavara. Cam multe gunoaie pe margine, navodire...s-a cam dus dracu' spiritul. Sper ca macar o umplu la loc peste iarna, altfel eventualele stiuci care au ramas acolo nu vor supravietui.
-
- veteran
Din pacate a plecat si salau, nu doar chinezesc si romanesc. Nu cred ca se va baga apa prea repede. Alte planuri...mie-mi pare rau doar ca am eliberat salai mari pentru ca sa ii scoata acum proprietarul. Ma simt pacalit, pentru ca ideea respectarii unui regulament C&R pentru pestii mari era fix aceea ca pestii sa ramana in lac. Si eu am taiat-o de pe lista pentru anul viitor.
Pacat,mare pacat.... 
o spun din prisma unui client fidel cu sute de iesiri acolo(in ultimii ani)
sper sa mai ramana ceva rapitor acolo
o sa vedem in primavara(cei care o sa mai mergem acolo)...

o spun din prisma unui client fidel cu sute de iesiri acolo(in ultimii ani)
sper sa mai ramana ceva rapitor acolo
o sa vedem in primavara(cei care o sa mai mergem acolo)...

strangem randurile! 
Eu am promis acum mai bine de 1 an jumate ca in primavara 2016 revin.
Vegas probabil se baga si el, ca e balta lui de suflet
.
O sa fie niste intreceri de casting de mare exceptie. Ma pregatesc intens: cumpar si vand lansete, le modific, optimizez performantele aerodinamice, ajustez gumele cu briceagul ca sa reduc frecarea cu aerul etc.
).

Eu am promis acum mai bine de 1 an jumate ca in primavara 2016 revin.
Vegas probabil se baga si el, ca e balta lui de suflet

O sa fie niste intreceri de casting de mare exceptie. Ma pregatesc intens: cumpar si vand lansete, le modific, optimizez performantele aerodinamice, ajustez gumele cu briceagul ca sa reduc frecarea cu aerul etc.

-
- utilizator constant
Eu puteam doar sa presupun ca s-a scos inclusiv salau. Fiindca are valoare comerciala si probabil fiindca "oricum e plina balta de peste".
Spiridusule, daca stii ceva te rugam nu te sfii sa impartasesti informatii de genul asta. Tocmai fiindca si eu m-am saturat sa fiu tras pe sfoara.
Asta-vara cand am fost ultima oara pe C4 paznicul mi-a zis "s-a umplut de salau. Sare noaptea de ti-e si frica, nu poti dormi"
La fel ziceau si alti pescari de crap sau spin...da domle, este salau. Sare noaptea in dusmanie, am prins bine la gume, etc.
Duminica l-am intrebat pe Dan (mauru) cum e cu salaul, ce s-a constatat cu ocazia plasuirii. Raspunsul: nu prea mai e
Nu stiu sincer ce sa mai inteleg. Poate mai intra pe topic dl. Russu si ne lamureste catre ce se indreapta balta C4.
Spiridusule, daca stii ceva te rugam nu te sfii sa impartasesti informatii de genul asta. Tocmai fiindca si eu m-am saturat sa fiu tras pe sfoara.
Asta-vara cand am fost ultima oara pe C4 paznicul mi-a zis "s-a umplut de salau. Sare noaptea de ti-e si frica, nu poti dormi"

Duminica l-am intrebat pe Dan (mauru) cum e cu salaul, ce s-a constatat cu ocazia plasuirii. Raspunsul: nu prea mai e

Nu stiu sincer ce sa mai inteleg. Poate mai intra pe topic dl. Russu si ne lamureste catre ce se indreapta balta C4.
adrian,paznicul george spunea tuturor celor care veneau la spin pe C4 ca este "salau de se urca pe mal"
dar numai noaptea sau in ziua anterioara sau urmatoare partidei de pescuit
eu pot sa-ti spun ca am prins in acesta toamna insa nu atat de bine ca-n primavara
din cate stiu d-nu Rusu dorea introducerea unor exemplare de salau...nu scoaterea acestora din balta
sper sa nu fi "plecat"spre alte"meleaguri"(piete de desfacere)rapitorul de acolo...

eu pot sa-ti spun ca am prins in acesta toamna insa nu atat de bine ca-n primavara
din cate stiu d-nu Rusu dorea introducerea unor exemplare de salau...nu scoaterea acestora din balta

sper sa nu fi "plecat"spre alte"meleaguri"(piete de desfacere)rapitorul de acolo...
-
- veteran
Daca aveti un raspuns de la o persoana avizata, unul din paznici, eu ce sa mai adaug? Sunt sigur ca el stie mult mai bine decat mine ce mai e in balta. Ce, cum, de ce, cine, pentru mine nu mai reprezinta intrebari carora sa le caut raspuns. E subiect inchis.