Ialomita - langa DN1
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Ialomita - langa DN1
Salut!!
Am trecut de atatea ori peste Ialomita si ma intrebam, daca in zona DN1 ar avea ceva potential pt pescuit la spin.
Ma gandesc ca ar trebui sa tina ceva clean si alti rapitori, desi eu am vazut-o numai tulbure.
Poate pescarii care stiu mai multe posteaza ceva informatii!!
Fir intins!
Am trecut de atatea ori peste Ialomita si ma intrebam, daca in zona DN1 ar avea ceva potential pt pescuit la spin.
Ma gandesc ca ar trebui sa tina ceva clean si alti rapitori, desi eu am vazut-o numai tulbure.
Fir intins!
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
-
- veteran
Re: Ialomita - langa DN1
hades scrie:Salut!!
Pe unde trece Ialomita langa DN1? Eu doar la Targoviste am pescuit in ea si am prins clenisori, mrenutze si carasi marisori, plus multa albitura marunta. Dar pe forum au fost postate si imagini cu cleni de Ialomita mari de peste 1,5 kg! Acum 2 saptamani am prins si o regina baltii! E jale deca prolifereaza, de aia am omorat-o cu sange rece precum Carmen studenta aia din Timisoara l-a kilarit pe Trifu tiganul.![]()
Fir intins!
Am fost de multe ori, in amonte, inainte de pod,stinga, (drumul de linga case),cam 1 km se face un cot dreapta,locuri decente, ideal este sa mergi vis-a-vis(nu se poate cu masina).In aval venind de la buc . primul drum la dreapta(dupa pod) ,se iese din sat,dreapta, se ajunge, la un cot, stinga, unde are o teava de trecere pe deasupra apei.Acolo am prins acum 2 ani buc. mai rasarite.Am pescuit numai la rotative.Anul trecut,am trecut pe acolo ,erau 2 tipi din ploiesti care pescuiau cu "muste de pamint",mi au spus ei,niste "nenorociri"un pic mai mari decit tintarii,chiar luau buc. rasarite aproape de kg.........parerea mea este ca are potential(ca mai toate apele curgatoare astazi),ar fi o problema :braconajul+gunoaiele!
ps este vorba de drumul vechi de ploiesti..nu dn1.......(locul acesta)!
ps este vorba de drumul vechi de ploiesti..nu dn1.......(locul acesta)!
Hai ca m-ati intaratat si azi cand veneam de la "tzara" (undeva in prahova) inainte de Ciolpani ... am tras dreapta .... imediat dupa antelene alea mari cum vii dinspre Ploiesti. Dupa vreo 100 m ajungi chiar sub pod. Locu parea ok, cativa se jucau cu boaba de porumb si de grau si prindeau obleti ... mici, mici, mici ... de .. distractie de Duminica.
Am purces si io la treaba ... apa arata ok, adica limpede ... ca de multe ori cand trec o vad f.f. tulbure.
Si arunc 1 data, 2, 3, 4, ... 50 cred ... nimic ... un atac scurt al unui clean mult prea mic sa poata lua in gura ditamai Strike Pro-ul meu.
Abandonez locul unde prindeau oamenii obleti ... cu siguranta era si clean ..dar probabil muuult prea balacit de cei 4-5 pe-un mal si alti 4-5 pe celalalt mal si o iau in amonte de pod, pe mal.
Ma cocotz ca drak prin bosketi... pun ochelarii la ochi .. nimic ... nici o miscare. Ies deasupra lizierei de cam 10m care straduieste raul si merg pe langa ... ca deja ma zgariasem in draci.
Merg cam 300m si decid sa intru iar in bosketi ca sa ajung la apa ... si cu mari sacrificii si zgarieturi ajung. Hmmm o salcie mare cazuta in apa ... o ditamai bulboana pe langa ea si ... cleni ... ii vad .. cleni mari.
[va urma] (ca s-a marit postu rau)
Am purces si io la treaba ... apa arata ok, adica limpede ... ca de multe ori cand trec o vad f.f. tulbure.
Si arunc 1 data, 2, 3, 4, ... 50 cred ... nimic ... un atac scurt al unui clean mult prea mic sa poata lua in gura ditamai Strike Pro-ul meu.
Abandonez locul unde prindeau oamenii obleti ... cu siguranta era si clean ..dar probabil muuult prea balacit de cei 4-5 pe-un mal si alti 4-5 pe celalalt mal si o iau in amonte de pod, pe mal.
Ma cocotz ca drak prin bosketi... pun ochelarii la ochi .. nimic ... nici o miscare. Ies deasupra lizierei de cam 10m care straduieste raul si merg pe langa ... ca deja ma zgariasem in draci.
Merg cam 300m si decid sa intru iar in bosketi ca sa ajung la apa ... si cu mari sacrificii si zgarieturi ajung. Hmmm o salcie mare cazuta in apa ... o ditamai bulboana pe langa ea si ... cleni ... ii vad .. cleni mari.
[va urma] (ca s-a marit postu rau)
Cam greu de lansat unde stateau clenoii, ceva rachiti si alti bosketi prin apa.
Cu chiu cu vai reusesc sa-mi gasesc un loc in varful unei salcii la vreo 1m deasupra apei
. Si supriza ... clenii se simt atrasi de StrikePro-ul meu, urmariri (ca-n filme) ... 2 mici cam 15 cm ... dar si batranii se tot dadeau "in vant" pe langa vobler.
Insist ... si ... castigator ... 1 cam la 700kg ... "ia tzeapa" primu ... dar ... am uitat ca pe mulineta am 0.12 .... se duce sub o buturuga ..da de 2 ori din cap ..si ma saluta cu frumusete de TadPole in gura ....
Nervi .. nu mai am TadPole ... bag salmo ... mai iau vreo 2 la 20-25 cm si iar unu apropiat de 1kg
... si iar dezamagire se duce cu tot cu hornetu meu. Hmmm sunt prea departe de masina ca sa ma duc sa-mi iau tamburu cu 0.18
.... asta e ... mai ma joc nitel inca 2 la 20 cm ... si plec ca-s rupt de sete si pana la masina sunt vreo 500m ... si deja s-au facut vreo 3 ore de cand ma "tzin" clenii pe malu apei:).
Deci este clean pe Ialomitza ... dar mergeti putin in amonte si poate si in aval de pod.
Fir intins
... dar sa nu fie 0.12 ... ca s-ar putea sa fie prea intins.
Cu chiu cu vai reusesc sa-mi gasesc un loc in varful unei salcii la vreo 1m deasupra apei

Insist ... si ... castigator ... 1 cam la 700kg ... "ia tzeapa" primu ... dar ... am uitat ca pe mulineta am 0.12 .... se duce sub o buturuga ..da de 2 ori din cap ..si ma saluta cu frumusete de TadPole in gura ....
Nervi .. nu mai am TadPole ... bag salmo ... mai iau vreo 2 la 20-25 cm si iar unu apropiat de 1kg

Deci este clean pe Ialomitza ... dar mergeti putin in amonte si poate si in aval de pod.
Fir intins

Ai MP!!evoIX scrie:Acuma ca reciteam ce-am scris ... stiu ca-s 100 de topicuri p-aci ... o recomadare de mono pt clean ... asta care mi-a facut figuri e un trabucco mai vechi .. cred ca t-force ... s-force ... drak stie ...??
thx
As vrea sa vb pls!!!
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.