GHIOROC
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
salut,luci_t scrie:Ar fi f bine daca se populeaza si cu stiuca. Atunci chiar merita sa platim taxa de ghioroc![]()
Mai ales daca apar rezultate....
da da interesant, populare cu stiuka (alevini) ca pe tautz, toata stima, ar trebui sa se spuna populare cu alevini de stiuk, in doo trei saptamani bibanu si cleanu curatza toata asa zisa populare cu stiuk pardon, iertata-mi fie lipsa de cuget alevini...
be smart be silent be deadly.....
haiduci nu sunt inca pe ghioroc. Doar la cabana sunt niste diane pe alesepetre - BerTi scrie:da... tot incearca sa ne intimideze doar-doar stam acasa pe 14 aprilie... am inteles ca dupa astea cu monstrii si teniile, deja mai au pregatite unele cu bande de raufacatori inarmati si de haiduci care confisca lansetele de la burgheji'

Stiucile care prezinta simptome, vor fi mulse, iar tenia recoltata se va masura de la cap la baza cozii, concurentzii putand acumula cate un punct pt. fiecare centimetru de tenie vie!Adi scrie:Am modificat si sistemul de punctare al capturilor..vor puncta numai pestii din care se extrage minim 500 gr tenie, calitatea intai. La formula de calcul a cantitatii de tenie, fara a omora pestele inca se mai lucreaza in laboratoarele WSB. Rezultatele vor fi publicate pe site in cel mai scurt timp.

de asemeni concurentii vor fi dotati obligatoriu cu minim 2 juvelnice de tenie speciale, cu ochiul mic, din bumbac, pt. pastrarea capturilor in viata.
capturarea se face numai pe saltea de primire roz bombon, altfel se risca viata gingaselor taratoare.
capturarea se face numai pe saltea de primire roz bombon, altfel se risca viata gingaselor taratoare.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team