GHIOROC

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 05 Mar 2007, 18:34

In ce priveste concursul, s-a publicat un anunt in numarul din martie al revistei Aventuri la Pescuit, in care am facut publice taxa de participare, premiile puse in joc, numarul maxim de locuri, precum si persoana de contact de la care pot fi solicitate amanunte.
In scurt timp vom posta si pe forumurile de profil anuntul respectiv, inclusiv modaliatile de plata taxei de participare.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 05 Mar 2007, 18:41

razvan m. scrie:In ce priveste concursul, s-a publicat un anunt in numarul din martie al revistei Aventuri la Pescuit, in care am facut publice taxa de participare, premiile puse in joc, numarul maxim de locuri, precum si persoana de contact de la care pot fi solicitate amanunte.
In scurt timp vom posta si pe forumurile de profil anuntul respectiv, inclusiv modaliatile de plata taxei de participare.
Revista am citit-o dar am atins mai multe aspecte privind etapa de la Ghioroc si am dori mai multe informatii despre :antrenament, posibilitati de cazare ,eventual o harta pt. a localiza mai repede balta..etc..
Multumesc anticipat.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 05 Mar 2007, 20:30

Salut,
in zilele urmatoare vom posta un material care va contine urmatoarele informatii:
- modalitati de plata a taxei de inscriere. In principiu taxa va putea fi depusa intr-un cont, iar pentru Cluj si Bucuresti vor exista puncte de colectare.
- locatii de cazare pe o raza de 15 km, cu tarife, adresa, telefon, persoana de contact.
- harta zonei (captura google etc.).
- posibilitati de antrenament.

respect,
s
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

empthy_cluster
veteran
veteran

Re: Ghioroc

Mesaj de empthy_cluster » 05 Mar 2007, 20:54

razvan m. scrie:
luci_t scrie: Daca nu se opreste braconatul pe ghioroc in scurta vreme o sa avem acele-asi rezultate ca si la noul stil de pescuit hookless :cry: :cry: :cry:
Si aici nu ma refer la baci ion care pune 10 bete pt stiuca ci la "profesionistii" care au barci, sonare si alte scule specializate. Vara mai ales oceanul (lacul mare) este impanzit de sculele lor :evil:
Unde ai vazut tu braconieri cu "barci, sonare si alte scule specializate" ? Ca eu pescuiesc acolo de peste 10 si n-am constatat fenomenul la amploarea pe care incerci sa i-o dai. Dimpotriva, se braconeaza destul de putin, cu totul sporadic as zice.
Iar vara, se pescuieste acolo in general la crap. Pescuitul asta presupune intr-adevar o anumita desfasurare de forte, ca sa ma exprim asa. Adica baietii isi duc firele in larg pe platouri, adica "planteaza" (in limbaj crapistic). Astia or fi braconierii sau care ?
Unde ai vazut sa se braconeze, printre firele craparilor ?!!!
Cred ca ar trebui sa fi ceva mai concret din respect pentru cei care incearca sa organizeze acolo, in premiera pentru judetul Arad, un concurs din spinning. Pe de alta parte, daca tu n-ai obtinut rezultate pe acea balta, nu inseamna ca acolo nu mai sint pesti sau ca i-ar fi braconat nu stiu cine.
exista Razvan acest fenomen ca pe toate apele (Braconajul), se petrece noaptea departe de ochii unora pe Ghiorok, victime crapul si salaul, cu clientele bine stabilite si cei ce o fac o fac mana in mana cu asa zisii `concesionari`, unul dintre ei este coleg cu `ucenicul` cu care tot merg, la peste, respectivul in cauza itzi si detaileaza ce metode foloseste dar nu cred ca vrei sa stii ca tzi-ai lua campii :evil: :evil: :evil: :evil:
be smart be silent be deadly.....

luci_t
veteran
veteran

Re: Ghioroc

Mesaj de luci_t » 05 Mar 2007, 22:44

[quote="razvan m
Unde ai vazut tu braconieri cu "barci, sonare si alte scule specializate" ? Ca eu pescuiesc acolo de peste 10 si n-am constatat fenomenul la amploarea pe care incerci sa i-o dai. Dimpotriva, se braconeaza destul de putin, cu totul sporadic as zice.
Iar vara, se pescuieste acolo in general la crap. Pescuitul asta presupune intr-adevar o anumita desfasurare de forte, ca sa ma exprim asa. Adica baietii isi duc firele in larg pe platouri, adica "planteaza" (in limbaj crapistic). Astia or fi braconierii sau care ?
Unde ai vazut sa se braconeze, printre firele craparilor ?!!!
Cred ca ar trebui sa fi ceva mai concret din respect pentru cei care incearca sa organizeze acolo, in premiera pentru judetul Arad, un concurs din spinning. Pe de alta parte, daca tu n-ai obtinut rezultate pe acea balta, nu inseamna ca acolo nu mai sint pesti sau ca i-ar fi braconat nu stiu cine.[/quote]
@
razvane i-mi pare rau ca te contrazic in legatura cu braconajul pe ghioroc. Stii ca noaptea se braconeaza? oi fi eu incepator, dar stiu sa fac diferenta dintre firele craparilor si sirurile braconierilor. Aproppo, daca pescuiesti de 10 ani pe ghioroc nu ai scos niciodata pietroaie legate de fire? Nu ai vazut niciodata pet-uri legate de crengile care sunt deasupra apei??? Ai crezut ca sunt aruncate de cineva?? Si toate au nimerit aproape de suprafata apei? Nici vorba, sunt pe post de "geamandura" Sau si astea sunt monturi specializate pt crap :?: :?: :?:
Te rog intreba-l pe paznicul de la insula de pe ocean sa vezi ce-ti spune... sunt sau nu braconieri pe ghioroc?
Rezultate am avut pe ghioroc, chiar bune din punctul meu de vedere. Sa nu crezi ca e vorba de frustrare. Pt mine pescuitul este o placere si o obsesie, dar nu-i bai daca nu prind pesti. Oricum majoritatea se intorc unde le este locul -in apa. Placerea de a fi pe malul apei mi-ajunge pt o saptamana, ca mai des nu-mi permite timpul :cry:
Dar asta nu inseamna ca pe ghioroc braconajul este "cu totul sporadic" Dimpotriva exista braconaj la un nivel mai mare decat crezi tu. Daca stii si nu vrei sa recunosti din cauza concursului imi pare rau...
Cat despre organizatorii concursului de spinning pe ghioroc am un singur cuvant RESPECT!!!! :respekt:

Adi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Adi » 07 Mar 2007, 10:17

Stii ca noaptea se braconeaza? oi fi eu incepator, dar stiu sa fac diferenta dintre firele craparilor si sirurile braconierilor. Aproppo, daca pescuiesti de 10 ani pe ghioroc nu ai scos niciodata pietroaie legate de fire?
Asta numesti tu braconaj? Sirurile? Ti se pare ca au un efect devastator asupra densitatii piscicole? Daca s-ar fi braconat in Romania numai cu siruri nu ne mai plangeam de pesti, iti garantez.
Incearca sa nu mai duci totul la superlativ. De braconat se braconeaza aproape peste tot. Nu ajunge sa postezi mahnit pe un forum. Ia atitudine. E tipic pt noi sa ne plangem in permanenta si sa ne resemnam.
Concursul acesta va face multe pentru pescuitul aradean si nu numai. Daca esti la fel de entuziast precum sustii, te invit sa participi la actiunea de ecologizare dinainte de concurs.

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 07 Mar 2007, 18:34

daca-i la sfarsit de saptamana vin pe bune, mai aless daca bagam si o bere dupaaa :lol: :lol: , Adelin are nr. meu sal..
be smart be silent be deadly.....

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 07 Mar 2007, 22:08

Adi scrie:
Stii ca noaptea se braconeaza? oi fi eu incepator, dar stiu sa fac diferenta dintre firele craparilor si sirurile braconierilor. Aproppo, daca pescuiesti de 10 ani pe ghioroc nu ai scos niciodata pietroaie legate de fire?
Asta numesti tu braconaj? Sirurile? Ti se pare ca au un efect devastator asupra densitatii piscicole? Daca s-ar fi braconat in Romania numai cu siruri nu ne mai plangeam de pesti, iti garantez.
Incearca sa nu mai duci totul la superlativ. De braconat se braconeaza aproape peste tot. Nu ajunge sa postezi mahnit pe un forum. Ia atitudine. E tipic pt noi sa ne plangem in permanenta si sa ne resemnam.
Concursul acesta va face multe pentru pescuitul aradean si nu numai. Daca esti la fel de entuziast precum sustii, te invit sa participi la actiunea de ecologizare dinainte de concurs.
@adi
Sirurile sa fie cel mai mare bai in materie de braconaj, dar daca citesti postarile anterioare o sa vezi ca mi s-a reprosat ca am confundat craparii cu braconierii :lol: si sirurile erau numai un exemplu :D
Cand o sa fie actiunea de ecologizare?? Daca o sa fie in wekend sigur o sa fiu acolo.

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 07 Mar 2007, 22:30

in principiu in uikend va fi, pentru ca altcandva nici noi nu putem. cu cat mai multi cu atat mai bine

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 07 Mar 2007, 22:41

ok Va rog sa dati un semn cum aflati ceva

Scrie răspuns