GHIOROC
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
adi
Vreau doar sa spun ca orice gest care e spre binele faunei acvatice si implicit spre binele nostru, al pescarilor este binevenit.
Pana la urma aproape toata lumea isi urmareste interesul...
Pt mine nu conteaza numele asociatiei ci e important sa faca ceva.
Cat despre ghioroc, sau alt loc de pescuit, indiferent care ar fi, prefer sa platesc o taxa in plus si sa beneficiez de conditii de pescuit. Si mai ales sa fie si rapitori in acea apa. Nu as merge pe o balta privata sa pescuiesc si sa stiu ca e suprasaturata de peste. Pt mine ar fi ceva asemanator cu pescuitul intr-n butoi plin cu pesti
Vreau doar sa spun ca orice gest care e spre binele faunei acvatice si implicit spre binele nostru, al pescarilor este binevenit.
Pana la urma aproape toata lumea isi urmareste interesul...
Pt mine nu conteaza numele asociatiei ci e important sa faca ceva.
Cat despre ghioroc, sau alt loc de pescuit, indiferent care ar fi, prefer sa platesc o taxa in plus si sa beneficiez de conditii de pescuit. Si mai ales sa fie si rapitori in acea apa. Nu as merge pe o balta privata sa pescuiesc si sa stiu ca e suprasaturata de peste. Pt mine ar fi ceva asemanator cu pescuitul intr-n butoi plin cu pesti
ERATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doamna de la ajvps e draguta dar nu prea are habar de ce se intampla pe acolo. E adevarat ca cei de la ajvps astepta sosirea licentei de acvacultura de la bucuresti. Pana la sosirea licentei nu exista nici o baza legala pentru interzicerea pescuitului pe ghiorocluci_t scrie:Azi am sunat la ajvps arad si o doamna tare draguta mi-a spus ca pescuitul pe baltile de la ghioroc si cicir este interzis. Nu doar la stiuca ci la toate speciile de pesti. Dar o explicatie nu am putut primi. Si nici nu este inca stabilita "taxa de ghioroc"
ghioroc
Poate cineva sa ma lamureasca
?Sunt pescar destul de vechi si am pescuit pe "ocean" in repetate randuri si toti pestii capturati indiferent de specie sunt infestati cu tenii.Nu exista nici o masura pentru a oprii aceasta infestare si a interzice adapatul oilor unui "cioban"din zona? Ce zic "pastorii" nostrii de la A.J.V.P.S.ARAD? Asa ca ATENTIE la consumul pestelui din GHIOROC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La restaurantul de pe marginea lacului, e un bucatar italian care gateste tenia intr-un mod cu totul exceptzional, cica e nemaipomenita si e recoltata de la babustile din balta. Odata am fost martor cand se prindea babusca in nestire pe unul din golfurile beltzii (Golful de la cabana) si bucatarul italian cumpara doar pestii burdusitzi de viermi culmea e ca platea bine.Le zicea pescarilor ca pot sa isi ia pestii inapoi dupa ce scoate viermii din ei. Zicea ca tenia e un afrodisiac puternic si ca e foarte apreciat de cunoscatori!Adi scrie:Stai linistit, concursul este in sistem catch and release. Oricum n-am mai auzit pana acum de povestea cu tenia...