GHIOROC

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 22 Feb 2007, 21:35

adi

Vreau doar sa spun ca orice gest care e spre binele faunei acvatice si implicit spre binele nostru, al pescarilor este binevenit.
Pana la urma aproape toata lumea isi urmareste interesul...
Pt mine nu conteaza numele asociatiei ci e important sa faca ceva.
Cat despre ghioroc, sau alt loc de pescuit, indiferent care ar fi, prefer sa platesc o taxa in plus si sa beneficiez de conditii de pescuit. Si mai ales sa fie si rapitori in acea apa. Nu as merge pe o balta privata sa pescuiesc si sa stiu ca e suprasaturata de peste. Pt mine ar fi ceva asemanator cu pescuitul intr-n butoi plin cu pesti

luci_t
veteran
veteran

ERATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mesaj de luci_t » 22 Feb 2007, 22:10

luci_t scrie:Azi am sunat la ajvps arad si o doamna tare draguta mi-a spus ca pescuitul pe baltile de la ghioroc si cicir este interzis. Nu doar la stiuca ci la toate speciile de pesti. Dar o explicatie nu am putut primi. Si nici nu este inca stabilita "taxa de ghioroc"
Doamna de la ajvps e draguta dar nu prea are habar de ce se intampla pe acolo. E adevarat ca cei de la ajvps astepta sosirea licentei de acvacultura de la bucuresti. Pana la sosirea licentei nu exista nici o baza legala pentru interzicerea pescuitului pe ghioroc

ciosicigh
utilizator nou
utilizator nou

ghioroc

Mesaj de ciosicigh » 24 Feb 2007, 15:06

Poate cineva sa ma lamureasca :cry: ?Sunt pescar destul de vechi si am pescuit pe "ocean" in repetate randuri si toti pestii capturati indiferent de specie sunt infestati cu tenii.Nu exista nici o masura pentru a oprii aceasta infestare si a interzice adapatul oilor unui "cioban"din zona? Ce zic "pastorii" nostrii de la A.J.V.P.S.ARAD? Asa ca ATENTIE la consumul pestelui din GHIOROC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:

Adi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Adi » 24 Feb 2007, 20:23

Stai linistit, concursul este in sistem catch and release. Oricum n-am mai auzit pana acum de povestea cu tenia...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Feb 2007, 19:49

Adi scrie:Stai linistit, concursul este in sistem catch and release. Oricum n-am mai auzit pana acum de povestea cu tenia...
La restaurantul de pe marginea lacului, e un bucatar italian care gateste tenia intr-un mod cu totul exceptzional, cica e nemaipomenita si e recoltata de la babustile din balta. Odata am fost martor cand se prindea babusca in nestire pe unul din golfurile beltzii (Golful de la cabana) si bucatarul italian cumpara doar pestii burdusitzi de viermi culmea e ca platea bine.Le zicea pescarilor ca pot sa isi ia pestii inapoi dupa ce scoate viermii din ei. Zicea ca tenia e un afrodisiac puternic si ca e foarte apreciat de cunoscatori! :wink:

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 25 Feb 2007, 19:52

poti sa dai in priapism de la atita tenie afrodisiaca!! :shock: :shock: :wink: :wink:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Feb 2007, 19:56

De unde le scoti pe astea ?! :lol:
Vezi ca sperii potentialii concurenti cu cioacele astea si pana la urma o sa arbitram membrii WSB concurandu-se intre ei. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 25 Feb 2007, 20:06

Adeline, tare de tot chestia cu teniile gatite :lol:
as vrea sa vad un bosorog de macaronar, cu o fatuca langa el comandand "tenii a forno" sau "tenii a dente" :lol1:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Feb 2007, 20:15

razvan m. scrie:De unde le scoti pe astea ?! :lol:
Vezi ca sperii potentialii concurenti cu cioacele astea si pana la urma o sa arbitram membrii WSB concurandu-se intre ei. :lol:
...pai nu asa era stabilit ca la masa festiva va gati senior Giovani neste paste con "carne"?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 25 Feb 2007, 20:25

iar daca pescuitul este c&r che carne mancam??? :twisted: :?: :?: :?:
asa scapa si sarmanii pesti :? de o pacoste... d-na tenie :lol: :lol:

Scrie răspuns