dunarea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: dunarea
Mergi cu tot tupeul in zona mila 23-crisan,vine apa limpede din balti si gasesti multe locuri bune de pescuit avat-salau,ca sa nu mai zic ca sunt in zona multe lacuri cu apa numai buna de pescuit stiuci.....stiu ce scriu,ieri am venit din delta
- George1985
- veteran
Se pare ca sunt semne de viata pe Dunare, au aparut marlele de anu asta<pixuri,stilouri sau alte d-astea.
Pe verigile care mai scapa de curentat se mai gaseste si cate una de pozat.
Avatul da semne de viata...e bine.
P.S. Daca vreti sa iesiti pe Dunare, sa pescuitit de la mal, alegeti cu grija zona. Sunt multe zone in care nu se poate ajunge din cauza noroiului ramas dupa scaderea de saptamana trecuta.
Pe verigile care mai scapa de curentat se mai gaseste si cate una de pozat.
Avatul da semne de viata...e bine.
P.S. Daca vreti sa iesiti pe Dunare, sa pescuitit de la mal, alegeti cu grija zona. Sunt multe zone in care nu se poate ajunge din cauza noroiului ramas dupa scaderea de saptamana trecuta.
-
- utilizator nou
Merg si eu in delta poimaine sa stau 3 zile sa prind ziua mea acolo. Ma duc la Mahmudia - Hotel Mon Jardin.
Vreau sa dau o noapte din fata hotelului de la mal si o zi cu barca. Mi-am luat de toate cu mine, intrebarea este, de la mal la ce sa dau, ce se ia in zona, somn, crap, etc? Rog ajutor si sugestii daca aveti timp pentru un incepator.
Vreau sa dau o noapte din fata hotelului de la mal si o zi cu barca. Mi-am luat de toate cu mine, intrebarea este, de la mal la ce sa dau, ce se ia in zona, somn, crap, etc? Rog ajutor si sugestii daca aveti timp pentru un incepator.
Oare am gresit topicul? Era despre Dunare, nu? 

am fost eu la dunare am stat de miercuri pana vineri ...in zona Spantov ....pt un pescuit stationar mixt crap , rapitor ... rezultate in cele 3 zile si 2 nopti ... 5 somotei ... si cateva platici
( sunt foarte dezamagit deoarece bulgarii apareau noaptea pe la 12-1 cu barcile cu motor si intindeau plasele luminate .... Am incercat tot ce era posibil momeala ... rezultatele sunt cele spuse mai sus ....... ps: noi am lasat masinile in sat si deacolo am plecat cu caruta 10km cu un om deal locului care il stim de multi ani de zile el isi castiga painea din pescuit ... si el ne-a dus in locurile care nu puteai intra decat cu tractorul .... deasemenea si el zicea ca e foarte curentata dunarea si chiar de cei de la politia de frontiera ...

- George1985
- veteran
Daca nu o curenteaza ei,atunci ii pazesc pe cei care curenteaza/braconeaza...corradi scrie:deasemenea si el zicea ca e foarte curentata dunarea si chiar de cei de la politia de frontiera ...
Mai se trezeste cate unu sa goneasca lumea de pe zona, sa nu apara la stiri...cu caschetele lor de nenorociti

de pescuitul la Corabia in aceasta perioada,stie cineva ceva ? 

Da, merge scobarulpuiut scrie:de pescuitul la Corabia in aceasta perioada,stie cineva ceva ?

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- stefanflorin
- veteran
a renuntat la inot?Nemernic scrie:Da, merge scobarulpuiut scrie:de pescuitul la Corabia in aceasta perioada,stie cineva ceva ?

Urasc atarnatorii!
Ohoo...de ceva vreme 

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...