dunarea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: dunarea
Stie cineva cand ajunge viitura din vest in Delta?.....si daca nu cer prea mult si cat de mare o sa fie cota la Tulcea(aprox)...plec in delta Duminica orsice ar fi (10 zile),dar vrea sa stiu totusi la ce sa ma astept
multumesc anticipat
multumesc anticipat
-
- senior
Banuiesc ca se vor goli iar barajele de la Portile de Fier, ptr. a putea prelua viitura, asa ca apa va creste treptat in perioada urmatoare pe toata zona aval de PF 2. Nu cred ca va ajunge sa creasca apa in Delta pe perioada imediat urmatoare, probabil vei fi mai afectat spre sfarsitul perioadei in care vei pescui.
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!
-
- veteran
13-14 iunie virf de viitura la granita,inca 2-3 zile pina la Tulcea,dar se va da drumul apei la Portile de Fier mai din timp.bogdanpesc scrie:Stie cineva cand ajunge viitura din vest in Delta?.....si daca nu cer prea mult si cat de mare o sa fie cota la Tulcea(aprox)...plec in delta Duminica orsice ar fi (10 zile),dar vrea sa stiu totusi la ce sa ma astept
multumesc anticipat
De ieri de la ora 9.00, pana azi la ora 8.30,in zona ostrovului Lungu(unde am innoptat) apa a crescut cam cu 40-50cm.Avatii activi.
- George1985
- veteran
Umbla avatii ca nebunii,dar nu pun botu...are cineva vreo naluca minune?deltaic scrie:De ieri de la ora 9.00, pana azi la ora 8.30,in zona ostrovului Lungu(unde am innoptat) apa a crescut cam cu 40-50cm.Avatii activi.
Incearca un SpinShad de la Sebille.
Nu e naluca minune dar a facut tot timpul diferenta la avat, pe Dunare/in Delta. Cel putin pentru noi
Nu e naluca minune dar a facut tot timpul diferenta la avat, pe Dunare/in Delta. Cel putin pentru noi
- George1985
- veteran
Am incercat cu ceva asemanator de la Yo-zuri, Livebait vibe blade, mai exact si nimic 

Naspa
Revin in max o saptamana, live din Delta.
Poate gasim naluca potrivita, mama ei de naluca castigatoare
Revin in max o saptamana, live din Delta.

Poate gasim naluca potrivita, mama ei de naluca castigatoare
-
- utilizator constant
Am venit aserara ,dupa 11 zile de delta,in zona crisan
Am pescuit dimineata la crap si seara la rapitori
Papa si salaul si avatii ,am dat de ei la intalnirea dintre apa limpede si cea tulbure dupa sulina
Au fost niste prieteni la stiuca pe salbatic si vre-o trei zile le-au cocosat....ultimile doua zile canci, stiuci
in genera a fost, o iesire super multumitoare,in ciuda celor ce anuntau viiturii,inundatii etc....in 11 zile a crescut apa la crisan max 15 cm si s-a tulburat Sulina,canalele limpezi s-au aproape limpezi......curge vegetatie multa,sunt momente de chiar deranjeaza in asa maniera de face imposibil pescuitul la crap,dar la rapiciosi merge
e si o parte buna,iarba multa ,canci plase
mergeti cu incredere,in general foarte putini pescari,pentru perioada asta si putini turisti comparativ cu alti ani
Preturile identice cu anul trecut(cazare,masa etc)
Este deschis sambata-duminica la ABRDD,PENTRU PERMISE....sunt controale
Am pescuit dimineata la crap si seara la rapitori
Papa si salaul si avatii ,am dat de ei la intalnirea dintre apa limpede si cea tulbure dupa sulina
Au fost niste prieteni la stiuca pe salbatic si vre-o trei zile le-au cocosat....ultimile doua zile canci, stiuci
in genera a fost, o iesire super multumitoare,in ciuda celor ce anuntau viiturii,inundatii etc....in 11 zile a crescut apa la crisan max 15 cm si s-a tulburat Sulina,canalele limpezi s-au aproape limpezi......curge vegetatie multa,sunt momente de chiar deranjeaza in asa maniera de face imposibil pescuitul la crap,dar la rapiciosi merge
e si o parte buna,iarba multa ,canci plase
mergeti cu incredere,in general foarte putini pescari,pentru perioada asta si putini turisti comparativ cu alti ani
Preturile identice cu anul trecut(cazare,masa etc)
Este deschis sambata-duminica la ABRDD,PENTRU PERMISE....sunt controale
Taman ce am primit vesti din Periprava. De ieri e varza, apa e ciocolata si nu misca nimic. Doar bibanii
Trebuia sa ajung luni si am fost rugat sa vin cu o intarziere de 3-4 zile nu de alta dar nu misca nimic.
Si rugamintea vine de la proprietarul pensiunii, omuletul ala are tot interesul sa-si umple camerele si sa-si inchirieze barcile...
Initial m-am gandit la o marlanie cu ziua de luni care e libera...dar eu trebuia sa ajung abia luni...deci nu
Trebuia sa ajung luni si am fost rugat sa vin cu o intarziere de 3-4 zile nu de alta dar nu misca nimic.
Si rugamintea vine de la proprietarul pensiunii, omuletul ala are tot interesul sa-si umple camerele si sa-si inchirieze barcile...

Initial m-am gandit la o marlanie cu ziua de luni care e libera...dar eu trebuia sa ajung abia luni...deci nu