MANDRAVELA scrie:@tito:
Am aruncat o privire pe unele dintre mesajele tale din alte topicuri si iti mai reproduc ceva scris de tine: "Personal nu-l cunosc dar am tangente cu lumea cutitelor. Eu nu am posibilitatea sa le fac, dar ascut cutite de multi ani..."!
Nu imi mai trimite vreun mesaj nici aici, nici MP.
Nu imi mai atribui expresii de felul "esti fantastic", "esti mortal" sau "agent sub acoperire"... si nici altceva.
Abtine-te de la orice in privinta mea!
Si eu am mai frunzarit ce s-a scris pe aici, am lipsit o vreme de pe acest forum. Si inevitabil am citit si eu postarile tale, recunosc ca unele m-au amuzat teribil. Acela in care cereai detalii despre locurile de pescuit de pe Neajlov, probabil ai fi vrut sa-ti dea cineva coordonatele GPS. Am mai observat ca iti sare repede tandara si jignesti cu usurinta, sfarsind aproape de fiecare data cu replica "nu ti-ai dori sa ma cunosti", sau oricum, ceva de genul. Ideea e ca locurile bune de pescuit nu ti le spune nimeni, le vei gasi umbland pe malul apei, nu in fata monitorului. Daca tot ai dat citatul ala, nu inteleg care-i legatura cu cazul de fata. Daca tot "scotocesti" dupa ceea ce am scris pe aici, vezi ca vei gasi topicul in care scriam (acum ceva vreme) cum imi caut eu locurile de pescuit, fa la fel ca mine si vei descoperi locuri in care mai ai sanse sa gasesti si peste.
Primul mesaj l-ai interpretat ca fiind la misto, eu as fi vrut sa intelegi altceva din acel mesaj, ti-am dat si elemente ajutatoare, daca tot nu pricepi iti voi "traduce" intr-o postare ulterioara.
Cat despre expresii...cred ca traim intr-o tara libera si nu cred ca e cazul sa-mi cenzurez cuvintele, atata timp cat nu folosesc injurii si amenintari nu vad nimic rau in cuvintele puse intre ghilimele.
Cat despre MP, il poti face public, dupa cum ai scris aici multi vor crede ca ti-am facut propuneri indecente :))). Am scris doua cuvinte, le-ai enumerat printre expresiile folosite la adresa ta. Si pentru a ti le traduce, esti mortal = imi provoci buna dispozitie, am ras de m-am cracanat citind discutiile in care cereai locatia exacta de pe Neajlov.
Acum vezi ce-mi scrii ca ma vei obliga iar sa-ti raspund si nu pot respecta "Abtine-te de la orice in privinta mea".