dunarea

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
staicu2005
utilizator nou
utilizator nou

Re: dunarea

Mesaj de staicu2005 » 29 Sep 2014, 21:42

Salutare !!!
Vin cu o precizare , daca vreti un pescuit frumos si curat fara deranjamente din partea turbulentilor, sa stiti ca eu stiu cateva locuri bune in zona Calarasi-Dunarea mare si zona Dobrogei la Dunarea mica , unde nimeni nu ma deranjat vreodata, daca vreti ceva calumea putem vorbi ... Fire Intinse !!! :respekt:

MANDRAVELA
junior
junior

Mesaj de MANDRAVELA » 01 Oct 2014, 11:10

staicu2005 scrie:Salutare !!!
Vin cu o precizare , daca vreti un pescuit frumos si curat fara deranjamente din partea turbulentilor, sa stiti ca eu stiu cateva locuri bune in zona Calarasi-Dunarea mare si zona Dobrogei la Dunarea mica , unde nimeni nu ma deranjat vreodata, daca vreti ceva calumea putem vorbi ... Fire Intinse !!! :respekt:
Sunt interesat si chiar te rog.. hai sa vorbim.. spune ceva concret.. :respekt:

MANDRAVELA
junior
junior

Mesaj de MANDRAVELA » 07 Oct 2014, 22:10

Zici ceva de locurile a'lea? :?:

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 26 Oct 2014, 12:06

MANDRAVELA scrie:
Vrei sa afli detalii despre locurile in care nu vei fi deranjat de "turbulenti"? Iti pot spune si eu o gramada, e liniste,e relativ curat,e frumos, dar nu mai e peste prin zona.

MANDRAVELA
junior
junior

Mesaj de MANDRAVELA » 26 Oct 2014, 16:49

tito scrie:
MANDRAVELA scrie:
Vrei sa afli detalii despre locurile in care nu vei fi deranjat de "turbulenti"? Iti pot spune si eu o gramada, e liniste,e relativ curat,e frumos, dar nu mai e peste prin zona.
Multumesc pentru intentie...
Deocamdata mi-ai adresat o intrebare, daca vrei dezvolta... in sensul a'sta: "Problema e ca locul e foarte dificil, malul abrupt iar dupa ce-l cobor stau intr-un echilibru precar, iar partea cea mai rea e ca sunt pietre din alea colturoase ,de toate dimensiunile si cred ca as rani pestii daca i-as scoate cu minciogul si i-as pune pe suprafata aia." :wink:

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 26 Oct 2014, 18:34

[/quote]:Multumesc pentru intentie...
Deocamdata mi-ai adresat o intrebare, daca vrei dezvolta... in sensul a'sta: "Problema e ca locul e foarte dificil, malul abrupt iar dupa ce-l cobor stau intr-un echilibru precar, iar partea cea mai rea e ca sunt pietre din alea colturoase ,de toate dimensiunile si cred ca as rani pestii daca i-as scoate cu minciogul si i-as pune pe suprafata aia." :wink:[/quote]

Esti fantastic, esti un fel de "agent sub acoperire", cred ca nu-ti scapa nimic din ce se scrie pe acest forum. Tinand cont de acest fapt ma mir ca nu ai realizat ca locurile alea sunt precum un loc pe bancuta din parc. Mai exact...uita-te si tu cine, cum si ce scrie pe forumul asta, apoi "pune botul" cum se spune. Crezi ca e vreun nebun pe aici care sa-si dezvaluie locurile secrete, naluca si ora la care ia masa pestele? Eu am facut-o candva (in privat) si am realizat nesabuinta comisa...ajunsesem sa nu mai am loc acolo cand mergeam la pescuit si in scurt timp, adio peste pe acele locuri. Vezi, am dat mare parte din detaliile locului actual de pescuit (fara sa-mi dau seama), unde am gasit stiuca cum nu credeam sa mai existe pe Arges. Dar sunt off topic aici.

MANDRAVELA
junior
junior

Mesaj de MANDRAVELA » 26 Oct 2014, 22:07

tito scrie:
:Multumesc pentru intentie...
Deocamdata mi-ai adresat o intrebare, daca vrei dezvolta... in sensul a'sta: "Problema e ca locul e foarte dificil, malul abrupt iar dupa ce-l cobor stau intr-un echilibru precar, iar partea cea mai rea e ca sunt pietre din alea colturoase ,de toate dimensiunile si cred ca as rani pestii daca i-as scoate cu minciogul si i-as pune pe suprafata aia." :wink:[/quote]

Esti fantastic, esti un fel de "agent sub acoperire", cred ca nu-ti scapa nimic din ce se scrie pe acest forum. Tinand cont de acest fapt ma mir ca nu ai realizat ca locurile alea sunt precum un loc pe bancuta din parc. Mai exact...uita-te si tu cine, cum si ce scrie pe forumul asta, apoi "pune botul" cum se spune. Crezi ca e vreun nebun pe aici care sa-si dezvaluie locurile secrete, naluca si ora la care ia masa pestele? Eu am facut-o candva (in privat) si am realizat nesabuinta comisa...ajunsesem sa nu mai am loc acolo cand mergeam la pescuit si in scurt timp, adio peste pe acele locuri. Vezi, am dat mare parte din detaliile locului actual de pescuit (fara sa-mi dau seama), unde am gasit stiuca cum nu credeam sa mai existe pe Arges. Dar sunt off topic aici.[/quote]

Hai sa-ti mai raspund o data... prima data ti-am raspuns din bun simt pentru ca mi te-ai adresat (nu pentru ca nu-mi "scapa nimic din ce se scrie pe acest forum") si chiar daca primul tau mesaj pentru mine era la misto, asa cum ai si confirmat in cel de al doilea mesaj ("Crezi ca e vreun nebun pe aici care sa-si dezvaluie locurile secrete, naluca si ora la care ia masa pestele?").
In consecinta ti-am raspuns cu un mesaj in gluma aratandu-ti printr-un citat "din tine" ca am inteles... Am gresit presupunand ca vei intelege si tu ca nu astept vreun raspuns ("daca vrei dezvolta... in sensul a'sta..."): ti-am spus sa dezvolti daca vrei... si ai vrut...
:wink:

MANDRAVELA
junior
junior

Mesaj de MANDRAVELA » 26 Oct 2014, 22:56

@tito:
Am aruncat o privire pe unele dintre mesajele tale din alte topicuri si iti mai reproduc ceva scris de tine: "Personal nu-l cunosc dar am tangente cu lumea cutitelor. Eu nu am posibilitatea sa le fac, dar ascut cutite de multi ani..."!
Nu imi mai trimite vreun mesaj nici aici, nici MP.
Nu imi mai atribui expresii de felul "esti fantastic", "esti mortal" sau "agent sub acoperire"... si nici altceva.
Abtine-te de la orice in privinta mea!

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 26 Oct 2014, 23:33

MANDRAVELA scrie:@tito:
Am aruncat o privire pe unele dintre mesajele tale din alte topicuri si iti mai reproduc ceva scris de tine: "Personal nu-l cunosc dar am tangente cu lumea cutitelor. Eu nu am posibilitatea sa le fac, dar ascut cutite de multi ani..."!
Nu imi mai trimite vreun mesaj nici aici, nici MP.
Nu imi mai atribui expresii de felul "esti fantastic", "esti mortal" sau "agent sub acoperire"... si nici altceva.
Abtine-te de la orice in privinta mea!
Si eu am mai frunzarit ce s-a scris pe aici, am lipsit o vreme de pe acest forum. Si inevitabil am citit si eu postarile tale, recunosc ca unele m-au amuzat teribil. Acela in care cereai detalii despre locurile de pescuit de pe Neajlov, probabil ai fi vrut sa-ti dea cineva coordonatele GPS. Am mai observat ca iti sare repede tandara si jignesti cu usurinta, sfarsind aproape de fiecare data cu replica "nu ti-ai dori sa ma cunosti", sau oricum, ceva de genul. Ideea e ca locurile bune de pescuit nu ti le spune nimeni, le vei gasi umbland pe malul apei, nu in fata monitorului. Daca tot ai dat citatul ala, nu inteleg care-i legatura cu cazul de fata. Daca tot "scotocesti" dupa ceea ce am scris pe aici, vezi ca vei gasi topicul in care scriam (acum ceva vreme) cum imi caut eu locurile de pescuit, fa la fel ca mine si vei descoperi locuri in care mai ai sanse sa gasesti si peste.
Primul mesaj l-ai interpretat ca fiind la misto, eu as fi vrut sa intelegi altceva din acel mesaj, ti-am dat si elemente ajutatoare, daca tot nu pricepi iti voi "traduce" intr-o postare ulterioara.
Cat despre expresii...cred ca traim intr-o tara libera si nu cred ca e cazul sa-mi cenzurez cuvintele, atata timp cat nu folosesc injurii si amenintari nu vad nimic rau in cuvintele puse intre ghilimele.
Cat despre MP, il poti face public, dupa cum ai scris aici multi vor crede ca ti-am facut propuneri indecente :))). Am scris doua cuvinte, le-ai enumerat printre expresiile folosite la adresa ta. Si pentru a ti le traduce, esti mortal = imi provoci buna dispozitie, am ras de m-am cracanat citind discutiile in care cereai locatia exacta de pe Neajlov.
Acum vezi ce-mi scrii ca ma vei obliga iar sa-ti raspund si nu pot respecta "Abtine-te de la orice in privinta mea".

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 26 Oct 2014, 23:53

@tito
Te salut, omule!.... Nu inteleg de ce te bagi in mizerii?! Tu, parca, erai prea decent pt forumul asta :)
Lasa-i, ca oamenii se cred in targul Vitan....

ontopic: a inceput sa se miste ceva la dunare? bineinteles....inafara de bustenii adusi de apa :D
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Scrie răspuns