dunarea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- serbanhbk!!
- veteran
-
- utilizator constant
Pai nu sti cum e ?andreiu_32 scrie:pe dunare acum merge dorada si arapaima la rama si tonul si pestele spada la carcalete,dar trebuie momit in prealabil.
niciodata lumea nu e multumita,cand e frumos afara nu pune botu salau ca e prea soare,cand e inorat ca nu e soare,ca e cald ba ca e frig
Daca prindem ceva inseamna ca am prins datorita priceperii si indemanarii noastre.
Daca nu prindem inseamna ca nu mananca, ca e prea soare, ca e prea nor, ca e apa prea tulbure, ca e apa prea limpede ... dar noi n-avem nicio "vina"

S'altare și bunăstare !
pe dunare merge dorada si pe forum merg clarvazatorii si cititorii in taste. daca ti-ai dat seama cu propriile forte de faptul ca eu sunt nemultumit de partida, atunci nu e un lucru prea bun. daca te-a ajutat altcineva sa ajungi la concluzia asta, atunci spune-i ca nu se pricepe la ghicitul asta. pe de alta parte, oi pescui eu de ieri, alaltaieri, insa salaul pe soare chiar nu trage. nu stiu de ce, trebuie sa citesc o carte sau in cafea ca sa-mi dau exact seama.andreiu_32 scrie:pe dunare acum merge dorada si arapaima la rama si tonul si pestele spada la carcalete,dar trebuie momit in prealabil.
niciodata lumea nu e multumita,cand e frumos afara nu pune botu salau ca e prea soare,cand e inorat ca nu e soare,ca e cald ba ca e frig
-
- utilizator constant
- modigliani
- veteran
Iertati-ma fratilor , nici n-am citit ce-ati mai scris p-aici ! Am intrat doar sa spun ca maine ...... sunt pe Dunare !!!
Naluci noi , vergi la fel de noi , mulinete la fel , sperante cat cuprinde , ...... alea-alea !!!
Va pupa tati !!!
( Doamne fereste , cate emotii ! Zici ca-s copil si plec in tabara ! Dracu' doarme la noapte !
)
Naluci noi , vergi la fel de noi , mulinete la fel , sperante cat cuprinde , ...... alea-alea !!!
Va pupa tati !!!

( Doamne fereste , cate emotii ! Zici ca-s copil si plec in tabara ! Dracu' doarme la noapte !