dunarea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Re: tulcea
Unde in Tulcea ?! Zilele astea o sa ma duc in inspectie prin Tulcea... as fi interesat de o partida scurta la salauForgoDorin scrie:la tulcea apa este mare si tulburie dar a inceput carasul si salaul sa traga

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- junior
la trei tevi
la tri tevi drumul ce duce la pompele de apa din spatele santierului naval sau la nufaru la insula despre nufaru il puteti intreba pe gabi de la momeli din batiera mahmudiei daca nu va descurcati ma sunati pe mine la tel 0755248260
CERERE
Catre Stimabila Doamna Dunare,
Subsemnatul Nemernic, domiciliat in Bucuresti, casatorit
, va aduc la cunostinta ca maine, 05.02.2011, am sa va fac o vizita. Drept urmare, am rugamintea de a-mi acorda un TAC
mai pe intelesul tuturor, un atac de salau. Promit ca n-am sa-l scot la mal, doar sa am acel "TAC", atat.
Cu multumirile de rigoare va transmit multa sanatate si cote mici!
Semneaza un Nemernic 04.02.2011
Subsemnatul Nemernic, domiciliat in Bucuresti, casatorit

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- danielcocea
- veteran
Nemernic scrie:CERERE
Subsemnatul Nemernic, domiciliat in Bucuresti, casatorit, va aduc la cunostinta ca maine, 05.02.2011, am sa va fac o vizita. Drept urmare, am rugamintea de a-mi acorda un TAC
mai pe intelesul tuturor, un atac de salau. Promit ca n-am sa-l scot la mal, doar sa am acel "TAC", atat.

- danielcocea
- veteran
daca stau bine sa ma gandesc , nici eu nu sunt departe de a incepe sa fac din astea.....danielcocea scrie:Nemernic scrie:CERERE
Subsemnatul Nemernic, domiciliat in Bucuresti, casatorit, va aduc la cunostinta ca maine, 05.02.2011, am sa va fac o vizita. Drept urmare, am rugamintea de a-mi acorda un TAC
Semneaza un Nemernic 04.02.2011![]()
![]()
.....asa e , cand nu mai poti face nimic sa prinzi ( sa ai tac de fapt ) un salau , incepi si faci acatiste , cereri , te duci la biserica....nu ti dai seama ca de fapt ti ar sta mai bine cu aparatul de filmat in mana...exact....Birdwatching....
![]()
![]()
...auzi la el ...sa faca cerere.....
![]()
![]()
....nu stiu daca e de ras , sau de altceva....

- danielcocea
- veteran
ai facut-o azi-noapte, nemernicule.... tu acolo.. singureldanielcocea scrie:pai vezi,...stiam eu ca tre sa fac si eu una asemanatoare......Nemernic scrie:Uite baaaaaaaaaaaaa ce a facut cererea asta .... ahahahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()