dunarea

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ForgoDorin
junior
junior

Mesaj de ForgoDorin » 17 Ian 2011, 14:39

caras si ciortan se prinde pe faleza in tulcea si la macarale la viermisori

Nemernic
veteran
veteran

Re: tulcea

Mesaj de Nemernic » 17 Ian 2011, 15:05

ForgoDorin scrie:la tulcea apa este mare si tulburie dar a inceput carasul si salaul sa traga
Unde in Tulcea ?! Zilele astea o sa ma duc in inspectie prin Tulcea... as fi interesat de o partida scurta la salau :shock:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

ForgoDorin
junior
junior

la trei tevi

Mesaj de ForgoDorin » 17 Ian 2011, 15:28

la tri tevi drumul ce duce la pompele de apa din spatele santierului naval sau la nufaru la insula despre nufaru il puteti intreba pe gabi de la momeli din batiera mahmudiei daca nu va descurcati ma sunati pe mine la tel 0755248260

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 04 Feb 2011, 20:53

CERERE

Catre Stimabila Doamna Dunare,

Subsemnatul Nemernic, domiciliat in Bucuresti, casatorit :shock: , va aduc la cunostinta ca maine, 05.02.2011, am sa va fac o vizita. Drept urmare, am rugamintea de a-mi acorda un TAC :shock: mai pe intelesul tuturor, un atac de salau. Promit ca n-am sa-l scot la mal, doar sa am acel "TAC", atat.

Cu multumirile de rigoare va transmit multa sanatate si cote mici!

Semneaza un Nemernic 04.02.2011
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 04 Feb 2011, 21:23

:lol: bravo :)
tzac fericit iti doresc :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 05 Feb 2011, 11:09

Nemernic scrie:CERERE

Subsemnatul Nemernic, domiciliat in Bucuresti, casatorit :shock: , va aduc la cunostinta ca maine, 05.02.2011, am sa va fac o vizita. Drept urmare, am rugamintea de a-mi acorda un TAC :shock: mai pe intelesul tuturor, un atac de salau. Promit ca n-am sa-l scot la mal, doar sa am acel "TAC", atat.

:shock: :shock: :shock: .....asa e , cand nu mai poti face nimic sa prinzi ( sa ai tac de fapt ) un salau , incepi si faci acatiste , cereri , te duci la biserica....nu ti dai seama ca de fapt ti ar sta mai bine cu aparatul de filmat in mana...exact....Birdwatching.... :lol: :lol: :lol: ...auzi la el ...sa faca cerere..... :lol: :lol: :lol: ....nu stiu daca e de ras , sau de altceva....

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 05 Feb 2011, 11:10

danielcocea scrie:
Nemernic scrie:CERERE

:shock: :shock: :shock: .....asa e , cand nu mai poti face nimic sa prinzi ( sa ai tac de fapt ) un salau , incepi si faci acatiste , cereri , te duci la biserica....nu ti dai seama ca de fapt ti ar sta mai bine cu aparatul de filmat in mana...exact....Birdwatching.... :lol: :lol: :lol: ...auzi la el ...sa faca cerere..... :lol: :lol: :lol: ....nu stiu daca e de ras , sau de altceva....
daca stau bine sa ma gandesc , nici eu nu sunt departe de a incepe sa fac din astea..... :lol: :lol: :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 05 Feb 2011, 16:42

Uite baaaaaaaaaaaaa ce a facut cererea asta .... ahahahahahaha :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 05 Feb 2011, 16:59

Nemernic scrie:Uite baaaaaaaaaaaaa ce a facut cererea asta .... ahahahahahaha :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pai vezi,...stiam eu ca tre sa fac si eu una asemanatoare...... :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 05 Feb 2011, 17:00

danielcocea scrie:
Nemernic scrie:Uite baaaaaaaaaaaaa ce a facut cererea asta .... ahahahahahaha :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pai vezi,...stiam eu ca tre sa fac si eu una asemanatoare...... :lol:
ai facut-o azi-noapte, nemernicule.... tu acolo.. singurel :evil:

Scrie răspuns