Dunarea- primu contact

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 26 Oct 2011, 12:45

da ... asa cum zice si kzoli ... fiecare e liber sa isi faca sau nu permis ... eu de exemplu stau in tara intre 2 saptamani si o luna si imi fac permis pentru perioada aia doar ...

dar ... daca tot nu va faceti permis macar nu va mai laudati cu chestia asta ....

ps : cred ca ar fi tare misto ca sub forma de prostest intr-un an sa nu isi mai faca nici un pescar permis ... poate in felul asta s-ar mobiliza cat de cat "trupele" pentru controale ... :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 26 Oct 2011, 14:27

Eu imi fac permis nu pentru ca imi e frica de amenda cat ca din exces de zel imi rup aia cu controlul betele :lol:
Din acelasi motiv, primavara cand ies in prohibitie la clean nu iau nimic exagerat de scump cu mine :D

Si ca sa fim si putin on topic: Dunarea in zona descrisa de Psiho are niste zone superbe in unele locuri dar este in acelasi timp extrem de braconata din cauza faptului ca e o zona relativ izolata.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

filip_pescuitorul
senior
senior

Re:

Mesaj de filip_pescuitorul » 13 Apr 2012, 18:05

T.Adrian scrie:Eu imi fac permis nu pentru ca imi e frica de amenda cat ca din exces de zel imi rup aia cu controlul betele :lol:
Din acelasi motiv, primavara cand ies in prohibitie la clean nu iau nimic exagerat de scump cu mine :D
Dar nu ar fi mai simplu sa isi la tine un spray paralizant sau postol cu bile? In felul asta esti sigur ca nu iti rupe nimeni lansetele...pararea mea.

kzoli
veteran
veteran

Re: Re:

Mesaj de kzoli » 13 Apr 2012, 19:02

filip_pescuitorul scrie:
T.Adrian scrie:Eu imi fac permis nu pentru ca imi e frica de amenda cat ca din exces de zel imi rup aia cu controlul betele :lol:
Dar nu ar fi mai simplu sa isi la tine un spray paralizant sau postol cu bile? In felul asta esti sigur ca nu iti rupe nimeni lansetele...pararea mea.
Pistolul cu bile e doar o jucarie pentru .... dar aceea jucarie iti poate cauza multe neplaceri, ba chiar si dosar penal :( Iar daca dai in control chiar si cu spray si nu ai cunostinte pe la tribunal, te-ai ars nu gluma... si nu uita ... controlul deobicei vine insotit de jandarm, politist sau in unele locuri de vanator care au armament in dotare si sunt sigur ca NU vor ezita sa foloseasca, mai ales daca incerci sa "ripostezi cu spray sau scoti pistolul".
Fiecare cu parerea lui, dar cu armele NU e de glumit... :respekt: & PEACE !

corradi
utilizator constant
utilizator constant

Re: Dunarea- primu contact

Mesaj de corradi » 17 Apr 2012, 00:15

mama unde sa ajuns cu topicul asta :)) la arme albe :)))

on topic PS: drazvan ai ajuns la dunare pana la urma

Spartacus
utilizator constant
utilizator constant

Re:

Mesaj de Spartacus » 18 Apr 2012, 11:14

banuiesc ca dai cu artificiale și pestii nu-i retii. permis ai, la stiuca e deschis, c&r, pe artificiale. atunci care ar fi problema ? dai la stiuca, hai marlita,da, cu UL sau L, mai intra clean, il eliberezi. dau cu ce fel de scule vreau, cat timp dau cu artificiale. orice intra oricum dau drumul. sa mi demonstreze ca eu nu am venit la pescuit de marlita.

Scrie răspuns