Dunarea- primu contact

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

drazvan
utilizator constant
utilizator constant

Dunarea- primu contact

Mesaj de drazvan » 24 Oct 2011, 19:54

Dragi pescarii vreau sa fac o iesire la dunare pt prima oara. Se poate sa imi spuneti unde ar fii mai indicat sa merg sa dau. Am citit pe forumuri si multi ziceau de calarasi, vreau sa tineti cont ca dau de pe mal si vreau sa merg dupa avat si salau. Multumesc, daca se poate un raspuns de la cineva care a fost recent

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 25 Oct 2011, 07:27

Razvane, Dunarea e lunga si lata :lol: zi si tu pe unde stai ( in ce localitate) poate gasesti mai rapid pe cineva din zona... decit pe forum...

drazvan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de drazvan » 25 Oct 2011, 09:07

sunt din bucuresti, si as vrea sa gasesc o bucatica de dunare in orice directie, sa pot prinde si eu un avat sau un strapazan. multi imi ziceau sa merg la calarasi acuma, un sfat este bine venit.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Oct 2011, 09:12

multi zic multe. ia o directie si intinde'o catre apa. Dunarea nu'i balta sa-ti dea cineva locuri exacte. azi prinzi intr-un loc, maine nu..si tot asa.
urca lanseta in masina si opreste-te unde vezi apa. vei gasi singur locuri bune. :wink:

drazvan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de drazvan » 25 Oct 2011, 09:16

asta aveam in cap sa fac, si stiu ca nu este ca pe un lac, curiozitatea mea cea mai mare este in care directie sa o iau sa dau giurigiu sau calarasi.
problemele mele:

1. accesul cu masina unde este mai bun(nu va ganditi ca vreau sa ajung cu masina in balta, pot merge si pe jos, dar un mic sfat pe unde sa o iau si alte alea alea ar fii ok)
2. nu vreau sa deranjez vreun frontierist
3. nu detin Inca un permis de pescuit.

MS. :respekt:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Oct 2011, 09:23

drazvan scrie: 3. nu detin Inca un permis de pescuit.
aunci ia'ti gandul de la Giurgiu. nici eu n-am permis si anul asta n-am calcat pe acolo, s-au inasprit baietii. :wink: de Calarasi nu stiu ce sa zic...te duci la pomul laudat.
Popesti-Leordeni via Oltenita. daca te duci in dreapta orasului, drumul este foarte nenorocit pe anumite portiuni(nu pleca singur). daca te duci spre Calarasi(in stanga), drumul e ok, ajungi cu masina langa apa dar si pestele e mai rar.
Locuri exacte nu-ti pot da, le gasesti tu in timp. Am rupt amortizoare si bucsi pana am gasit cate un loc bun, deci ma intelegi. :wink:
Inca ceva: nu face ca mine sa pleci fara roata de rezerva. :lol: N-am patit necazul dar acum ma gandesc cu groaza daca se intampla...si pe unde era eu...nici dracu nu trecea...asa ca ai grija pe unde si cu cine te duci.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 25 Oct 2011, 09:27

Permis ANPA 30 ron/an :wink:
Te duci pe o balta si dai 100 ron pe zi si prinzi ....daca ai "noroc".

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Oct 2011, 09:33

kzoli scrie:Permis ANPA 30 ron/an :wink:
corect! +PG daca este cazul. Daca vrei pentru doua zone, te duci la maxim 1mil.

auzi, dar pentru ce sa le dau banii astia? :roll:

drazvan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de drazvan » 25 Oct 2011, 09:38

asta era si ideea mea ca nu as vrea sa fac un permis doar pt o ieseala doua. ms pt rasp. acum si oltenita este in grafic

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 25 Oct 2011, 09:56

Ranga scrie:
auzi, dar pentru ce sa le dau banii astia? :roll:
... ca sa fii "braconier" cu acte in regula :lol: :lol: :lol:, dupa atatea impozite si taxe ce mai conteaza 30 ron ?

Scrie răspuns