Dunarea- primu contact
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Dunarea- primu contact
Dragi pescarii vreau sa fac o iesire la dunare pt prima oara. Se poate sa imi spuneti unde ar fii mai indicat sa merg sa dau. Am citit pe forumuri si multi ziceau de calarasi, vreau sa tineti cont ca dau de pe mal si vreau sa merg dupa avat si salau. Multumesc, daca se poate un raspuns de la cineva care a fost recent
asta aveam in cap sa fac, si stiu ca nu este ca pe un lac, curiozitatea mea cea mai mare este in care directie sa o iau sa dau giurigiu sau calarasi.
problemele mele:
1. accesul cu masina unde este mai bun(nu va ganditi ca vreau sa ajung cu masina in balta, pot merge si pe jos, dar un mic sfat pe unde sa o iau si alte alea alea ar fii ok)
2. nu vreau sa deranjez vreun frontierist
3. nu detin Inca un permis de pescuit.
MS.
problemele mele:
1. accesul cu masina unde este mai bun(nu va ganditi ca vreau sa ajung cu masina in balta, pot merge si pe jos, dar un mic sfat pe unde sa o iau si alte alea alea ar fii ok)
2. nu vreau sa deranjez vreun frontierist
3. nu detin Inca un permis de pescuit.
MS.

aunci ia'ti gandul de la Giurgiu. nici eu n-am permis si anul asta n-am calcat pe acolo, s-au inasprit baietii.drazvan scrie: 3. nu detin Inca un permis de pescuit.

Popesti-Leordeni via Oltenita. daca te duci in dreapta orasului, drumul este foarte nenorocit pe anumite portiuni(nu pleca singur). daca te duci spre Calarasi(in stanga), drumul e ok, ajungi cu masina langa apa dar si pestele e mai rar.
Locuri exacte nu-ti pot da, le gasesti tu in timp. Am rupt amortizoare si bucsi pana am gasit cate un loc bun, deci ma intelegi.

Inca ceva: nu face ca mine sa pleci fara roata de rezerva.