Dunarea- primu contact

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

arapaima
senior
senior

Mesaj de arapaima » 25 Oct 2011, 10:11

Ranga scrie:
kzoli scrie:Permis ANPA 30 ron/an :wink:
corect! +PG daca este cazul. Daca vrei pentru doua zone, te duci la maxim 1mil.

auzi, dar pentru ce sa le dau banii astia? :roll:
Am iesit tot anul si la Giurgiu (Gostinu) si la Oltenita. Aproape in fiecare weekend. Pescuit de pe mal, din barca...

Personal iti recomand sa nu mergi fara permis ANPA macar. Daca mai esti cu cineva care are ANPA si Pg merge sa o mai scalzi in eventualitatea unui control. Daca mergi singur si nu detii nici unul dintre permise si avize, sincer iti recomand sa te orientezi catre balti private. Nu toate persoanele care vin in control sunt intelegatoare (zona Oltenita mai ales).

Eu mi-am facut si ANPA si PG, asa cum imi fac in fiecare an primavara. Dar ies frecvent...Nu se compara nici o balta cu Dunarea. Chiar si atunci cand nu prinzi peste Dunarea iti ofera mai multe satisfactii decat toate baltile la un loc.

arapaima
senior
senior

Mesaj de arapaima » 25 Oct 2011, 10:12

Scuze, am citat gresit. Raspunsul era pentru Razvan.

florin.b
senior
senior

Re: Dunarea- primu contact

Mesaj de florin.b » 25 Oct 2011, 12:14

drazvan scrie:Dragi pescarii vreau sa fac o iesire la dunare pt prima oara. Se poate sa imi spuneti unde ar fii mai indicat sa merg sa dau. Am citit pe forumuri si multi ziceau de calarasi, vreau sa tineti cont ca dau de pe mal si vreau sa merg dupa avat si salau. Multumesc, daca se poate un raspuns de la cineva care a fost recent
fara suparare, dar chiar crezi ca o sa-ti spuna cineva un loc exact, unde sa te duci si sa si prinzi din prima, dupa nenumarate gherle, zile pierdute, masini rupte, pene, zgarieturi, suspendari prin santuri, noroaie, cazaturi pe pietre, lansete rupte, naluci pierdute, etc, etc, etc... prin care am trecut majoritatea pana sa gasim un loc-doua si sa prindem ceva notabil?

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Oct 2011, 12:18

Da' prin multe ai mai trecut, ma..Florine :lol: :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

florin.b
senior
senior

Mesaj de florin.b » 25 Oct 2011, 12:22

ba da' tu stai pe forumul asta ca pe mesenger!

drazvan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de drazvan » 25 Oct 2011, 12:42

pai altceva ce sa fac daca nu e treaba la munca stam aici vb cu pescarii despre tot ce vad si cred ca ar fii bun de achizitionat :D :bere:

florin.b
senior
senior

Mesaj de florin.b » 25 Oct 2011, 12:50

vorbeam cu nemernicul, care raspunde aproape instant la orice :D
tu... foarte bine, la achizitii sfaturi sunt, chiar prea multe oneori, dar la locuri... mai rar, si alea la deruta...

drazvan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de drazvan » 25 Oct 2011, 13:01

stiu :) , o mai incerc si eu cu locurile poate poate se scapa careva

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 25 Oct 2011, 13:10

drazvan scrie:stiu :) , o mai incerc si eu cu locurile poate poate se scapa careva
nu o sa il scape pe nimeni ... si in cazul in care totusi cineva zice ceva ti-as recomanda sa te indrepti in directia opusa :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

drazvan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de drazvan » 25 Oct 2011, 13:13

nu ma asteptam la cineva sa imi dea coordonatele si sa ma duc direct doar ca sfat pe unde se ajunge mai usor la dunare si unde sunt capetele alea patrate mai intelegatoare sa pot arunca si eu batul in balta.

Scrie răspuns