Dunarea- primu contact

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Oct 2011, 16:39

kzoli scrie:
... ca sa fii "braconier" cu acte in regula :lol: :lol: :lol:, dupa atatea impozite si taxe ce mai conteaza 30 ron ?
care impozite si care taxe? eu am platit taxa doar cand mi-am inmatriculat masina, atat. in rest n-am nimic pe numele meu...si nu platesc un leu nimanui. prejudiciez statul cat se poate, ca si el m-ar fura daca ar putea...de fapt cum fura de la voi. :wink:
La Giurgiu stiu ca s-a imputit treaba dar tot nu-mi iau permis. La Oltenita ma duc de regula cu cineva care are si permis si PG dar niciodata, absolut niciodata nu ne-a intrebat nimeni nimic. Chiar saptamana asta am admirat salupa politie la nici 30m de noi.
Recunosc, prefer sa fiu braconier decat sa fac niste baieti cu bani. :twisted:

Razvan, sa ne zici cum a fost. 8)

PsiHo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PsiHo » 25 Oct 2011, 17:56

drazvan scrie:nu ma asteptam la cineva sa imi dea coordonatele si sa ma duc direct doar ca sfat pe unde se ajunge mai usor la dunare si unde sunt capetele alea patrate mai intelegatoare sa pot arunca si eu batul in balta.
salut bratul borcea de la fetesti spre harsova 20-30km
comuna facaeni-progresu-vladeni
din crangasi pana pe mal vreo 180km - nu mi-a cerut nimeni niciodata permisu'

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 25 Oct 2011, 18:17

asa asa ... incurajati in continuare braconajul :oops:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Oct 2011, 18:58

anem scrie:asa asa ... incurajati in continuare braconajul :oops:
ai vazut vreodata politia stand de paza la plase si luand apararea la braconieri? eu da. si zici sa platesc permis??
cand o sa vad la televizor sau cu ochii mei, vreo institutie a statului care sa populeze vreun rau, lac, ce vreti voi, atunci ma duc sa-mi scot permis si fac matanii la biserica.
cand o sa vad vreodata braconieri la puscarie, mi-o sug singur.

pana atunci nu platesc nimanui un leu.

Ex: pescuitul in Dunare nu vad de ce l-ar taxa baietii...peste niciodata nu baga nimeni(cum ar fi?), cu exceptia sturionului care si ala..cine stie cat scapa prin Dunare, pazita de plasari/braconieri/curentaci nu este...asa ca eu pentru ce sa-i platesc?
cineva a sunat la jandarmerie sa anunte ca intr-un anume loc se braconeaza in stil groaznic. unde crezi ca s-au dus prima oara militienii? ai ghicit, la pescari de pe mal sa le ceara permisele. braconierii deja erau la 20km distanta. militienii au zis: unde sunt dom'ne, ca acu' am venit! nu vedeti ca nu e nimeni?
pai in cazul asta sa le dau bani?pentru ce? NU nene, mai bine braconier decat prost! :wink:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Oct 2011, 19:00

Ranga scrie: NU nene, mai bine braconier decat prost! :wink:
:help:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

feugen
veteran
veteran

Re: Dunarea- primu contact

Mesaj de feugen » 25 Oct 2011, 21:04

drazvan scrie:Dragi pescarii vreau sa fac o iesire la dunare pt prima oara. Se poate sa imi spuneti unde ar fii mai indicat sa merg sa dau. Am citit pe forumuri si multi ziceau de calarasi, vreau sa tineti cont ca dau de pe mal si vreau sa merg dupa avat si salau. Multumesc, daca se poate un raspuns de la cineva care a fost recent
Incearca in gura canalului care alimenteaza ferma piscicola Rasa. Drumul este aproape acceptabil indiferent de vreme, avat tine zona. Despre salau... depinde doar de tine. :bere:

Ca si traseu: Bucuresti, sos.Oltenitei, stanga Luica, sos. Oltenita - Calarasi stanga, Manastirea, Dorobantu, Ciocanesti. Intre Bogata si Rasa ai canal pe dreapta. Mergi pe langa el pana la Dunare. Distanta pana pe malul Dunarii din Berceni vreo 115km
Bucuresti

drazvan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de drazvan » 25 Oct 2011, 21:29

asa da raspunsuri, va multumesc o sa incerc sa ajung cat mai curand pe acolo.

drazvan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de drazvan » 26 Oct 2011, 11:11

8)

drazvan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de drazvan » 26 Oct 2011, 11:15

:cry:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 26 Oct 2011, 12:28

Faceti cum vreti cu permisele ...fiecare aveti buletin ... sau CI. dar daca considerati ca pentru acele 30 ron merita sa "riscati" , va inselati amarnic, insa e treaba voastra...

Scrie răspuns