Donatie pentru populare Dunare!!!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

miyagi
veteran
veteran

Donatie pentru populare Dunare!!!

Mesaj de miyagi » 10 Dec 2012, 14:18

Domnilor! Suntem o mana de pescari de pe un alt forum, cel cu pescuitul,ro :) care ne-am gandit sa spargem gheata la primavara si sa incepem un proiect de populare a Dunarii. Daca va puteti debarasa de cateva pachete de tigari pana-n primavara, tot va fi ceva. Orice suma este binevenita. Daca ne poate sprijini cineva cu o viviera ca sa nu mai dam bani si pentru inchiriere ci doar pe peste si motorina, salutam si acest ajutor.
In plus, beneficiem si de asistenta specializata prin prezenta Dlui. Prof. Dr. Biolog Petru Burian si solicitam in acelasi timp si sprijinul televiziunilor de profil. Personal solicit ajutorul PV.TV si "Mincinosii".
Discutiile despre braconaj, noi le-am depasit si le lasam in urma.
Cineva s-a oferit sa doneze cativa carasi din iazul propriu. Si o astfel de idee ajuta. In plus daca sunt proprietari de afaceri piscicole ce se pot alipi demersului nostru le vom fi foarte recunoscatori.
Vrem sa facem ceva mai pompos, e adevarat, dar asta numai pentru ca vrem sa transmitem un mesaj care-i mai important decat toate ideile ce s-au dezbatut pana acum vis a vis de pescuit, la modul general.
Deschid si aici o lista de donatii:

1. Miyagi - 50 de lei.

pescar94
senior
senior

Re: Donatie pentru populare Dunare!!!

Mesaj de pescar94 » 10 Dec 2012, 14:41

Daca a.s stii ca toti baniii se vor folosii in popularea cu puiet a RBDD,voi dona si eu niste bani,dar ce fel de peste o sa bagati?

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 10 Dec 2012, 15:07

pescar94 scrie:Daca a.s stii ca toti baniii se vor folosii in popularea cu puiet a RBDD,voi dona si eu niste bani,dar ce fel de peste o sa bagati?
La sugestia Domnului Prof. Dr. Biolog Petru Burian am zis, in stadiul de fata, sa mergem pe caras si crap. Ideal ar fi sa avem si stiuca si salau, dar sunt ceva mai scumpi. Daca demersul nostru va avea efectul scontat eu unul voi promova ideea de a merge pe toate cele 4 specii.
Nu e insa vorba de un demers ce implica ARBDD. Daca ne sprijina o vom gandi in consecinta.
In ceea ce priveste transparenta va pot asigura si ma cunoaste multa lume, ca nu va avea de suferit, iar banii nu vor lua alte cai inafara de "plata puiet", sfatuiti fiind sa-i luam de vara a 2-a sau a 3-a ca sa fie buni pentru depunerea pontei, popularea vizand perioada de dinaintea prohibitiei si "plata transport peste" unde reiau rugamintea catre cei ce detin viviere, daca pot sa ne sprijine ca sa nu cheltuim din bani pe inchiriere. Personal detin toate gradele ale permisului de conducator auto si am si experienta catorva 100.000 cel putin de kilometrii.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 10 Dec 2012, 15:14

Rog admin-ul daca se poate sa marcheze acest topic cu o piuneza ceva.
Multumim.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 10 Dec 2012, 15:20

Cu asta am debutat: ...,

1. Miyagi - 50 lei lunar
2. Jderu - 5-6 carasi din iazul propriu
3. Alex Batranu
4. Florentiu 200 lunar
5. Inov
6. Bogdan Melu 50 si mai adauga pe parcurs
7.
8.
9.
10.
11.
12.

Si vom continua. In curand se va deschide un cont bancar pentru depuneri, iar pentru donatiile in peste, catre final vom stabili de comun acord cum vom proceda cu colectarea si transportul.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 10 Dec 2012, 15:32

miyagi scrie:r
Scuza-ma...nu ma pot abtine :headbash: :headbash:

Ce vreti voi sa faceti e ca si cand ai planta un trandafir pe un camp de 1000 Ha, trandafir care va fi mancat de primul bou/ vaca :mrgreen: .....

Oricum.... eu va doresc mult succes in proiect si astept un cont unde sa virez ceva banuti si eu....ca deh....peste am tot mancat din Dunare :D ...desi nu era caras sau crap :elkgrin:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 10 Dec 2012, 15:36

Tre sa fac o rectificare cu scuzele de rigoare lui Jderu`

1. Miyagi - 50 lei lunar
2. Jderu - 30-40 la juma` de kil, carasi din iazul propriu
3. Alex Batranu
4. Florentiu 200 lunar
5. Inov
7. Miyaginho - 100 lei de la Mosu`
8.
9.
10.
11.
12.

L-am imbarligat si pa fimiu. Baga si el din ca ia de la Mos 100.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 10 Dec 2012, 15:38

Nemernic scrie:
miyagi scrie:r
Scuza-ma...nu ma pot abtine :headbash: :headbash:

Ce vreti voi sa faceti e ca si cand ai planta un trandafir pe un camp de 1000 Ha, trandafir care va fi mancat de primul bou/ vaca :mrgreen: .....

Oricum.... eu va doresc mult succes in proiect si astept un cont unde sa virez ceva banuti si eu....ca deh....peste am tot mancat din Dunare :D ...desi nu era caras sau crap :elkgrin:
Grase din pacate ai mare dreptate, dar suntem mai multi gradinari si va iesi o padure de trandafiri.
Te trec in lista. Astept si eu deschiderea contului ca nu-l voi administra eu. Oricare care vrea. Si se poate implica direct si-n organizarea si coordonarea actiunii.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 10 Dec 2012, 15:39

1. Miyagi - 50 lei lunar
2. Jderu - 30-40 la juma` de kil, carasi din iazul propriu
3. Alex Batranu
4. Florentiu 200 lunar
5. Inov
7. Miyaginho - 100 lei de la Mosu`