Te-am trecut la pozitia 8. Sa dea Dumnezeu macar sa bagam niste alevini de salau. Cum am zis. Eu o sa militez pentru.pescar94 scrie:pentru rapitor ma bag si eu:)
Donatie pentru populare Dunare!!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Donatie pentru populare Dunare!!!
Pai vom vedea cum stau cei de la Nucet la salau, ca asta e cel mai simpatic dintos si vom vedea cum facem sa luam, daca e mai convenabil sa`l luam de mic, sau asteptam toamna sa creasca ceva...pescar94 scrie:pentru rapitor ma bag si eu:)
macar sa bagam 100 de kg de marlite

Pe natural!

Pe natural!
Marlite si/sau strapazani, trebuie calculat sa nu piara din prima, pana sa apuce sa creasca...pescar94 scrie:macar sa bagam 100 de kg de marlite![]()
de la 25 de cm nu se mai atinge de ele nimeni..poate vrun "submarin" infometat,sau plasele braconierilor.. 

Nicio plasa n-o sa-i starpeasca daca sint mici. Doar cu curentul vom avea probleme. Dar eu zic sa-i bagam asa mici ca sa se acomodeze si sa scape cei mai multi.
Cu marlitele e mai greu ca se ataseaza de familii si chiar daca nu se lipesc braconierii de ele risca sa devina prada celor mari.pescar94 scrie:macar sa bagam 100 de kg de marlite![]()
Pe natural!
Nu zic sa nu bagam si stiuca, dar catre finalul proiectului ca sa vedem daca avem si conditii dupa aceea de perpetuare.
Am inteles..in orice caz particip si eu,astept un cont unde sa pot vira banii:)
Anuntam dupa ce va lua fiinta si bineinteles toate actiunile ce se vor constitui.pescar94 scrie:Am inteles..in orice caz particip si eu,astept un cont unde sa pot vira banii:)
Ideea in sine ar fi buna dar nu pe Dunare , e pur si simplu prea mare . Nici macar pe o anumita zona nu va avea efect , ar trebui sa bagati zilnic puiet macar cat se scoate de acolo, daca nu mai mult , ca mai intervine si factorul natural pe langa cel uman care va prapadi puietul , doar asa ca un exemplu pentru altii si pentru linistea voastra .... eu sunt asa mai pesimist ...ce sa zic , succes .