Donatie pentru populare Dunare!!!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

miyagi
veteran
veteran

Re: Donatie pentru populare Dunare!!!

Mesaj de miyagi » 11 Dec 2012, 21:14

feugen scrie:In ultimii ani au fost inundatii care au rupt digurile la cateva crescatorii. De acolo a plecat tot pestele, inclusiv acel caras subdezvoltat. Ala este subdezvoltat ca nu are ce manca. Aia nu furajeaza carasul ci crapul.
Intentia este laudabila si la momentul potrivit voi ajuta asa cum pot.
Grasane vezi ca te-am trecut si pe tine in lista. Restul cand vom avea contul. Il deschide Cotel :).

1. Miyagi - 50 lei lunar
2. Jderu - 30-40 la juma` de kil, carasi din iazul propriu
3. Alex Batranu
4. Florentiu 200 lunar
5. Inov
6. Bogdan Melu 50 si mai adauga pe parcurs
7. Miyaginho - 100 lei de la Mosu`
8. Pescar 94 - rapitori
9. Nemernic - rapitori ( pescuitu`)
10. Marius Tiganus
11. Fishbones
12. Eugen Fetes

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 11 Dec 2012, 21:15

De-acum incolo va rog sa copiati lista si apoi sa va inscrieti cu paste, fiecare dupa cum considerati. Nu avem un lider ci lucram dupa cele mai bune idei.

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 11 Dec 2012, 22:31

1. Miyagi - 50 lei lunar
2. Jderu - 30-40 la juma` de kil, carasi din iazul propriu
3. Alex Batranu
4. Florentiu 200 lunar
5. Inov
6. Bogdan Melu 50 si mai adauga pe parcurs
7. Miyaginho - 100 lei de la Mosu`
8. Pescar 94 - rapitori
9. Nemernic - rapitori ( pescuitu`)
10. Marius Tiganus
11. Fishbones
12. Eugen Fetes
13. Vegas 50 lei lunar

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 11 Dec 2012, 22:52

Multumim Grasule!

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 12 Dec 2012, 00:43

O initiativa similara, dar la nivel mai mic, am gandit si eu, in sensul urmator: ca tot mergem la pescuit pe diferite balti din jurul Bucurestiului, cand prindem vreun rapitor, indiferent de dimensiune, sa-l pastram viu si sa-l eliberam intr-un lac din Bucuresti care nu are asemenea specii. IOR, Tineretului, Vacaresti, Lacul Morii, nu conteaza care, cata vreme facem o treaba concertata. In felul acesta am avea si in Bucuresti un lac cu populatie de rapitor pe care sa putem pescui (sper) in regim C&R, asa cum am vazut ca se practica in toate lacurile din orasele din Vest (cate am vazut si eu). Ramane pe urma sa vedem cum il pastram, ca sa nu ajunga efortul nostru sa ingroase buzunarele braconierilor.

wildexplorer
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de wildexplorer » 12 Dec 2012, 11:28

Salutare prieteni pescari.
Laudabila actiunea voastra, tot respectul. In functie de buget, in lunile urmatoare intentionez sa ma trec si eu pe lista.
Vreau sa va supun atentiei un aspect bazat pe experienta personala avuta cu un caz similar.
In Moeciu de Jos, Brasov, cateva persoane au populat doua rauri de munte cu pastrav indigen si curcubeu. Printre aceste persoane se numara si un politist, avantaj major.
Unul din rauri se afla, micut ca debit, se afla chiar in Parcul Natural Piatra Craiului, zona de protectie. Au pus panouri cu pescuitul interzis, zona de crutare, etc, a pus si administratia parcului insa aceste panouri nu au fost decat invitatii facute braconierilor. Au executat toti pastravii, chiar daca politia s-a implicat in prinderea lor.
Asadar, zonele populate e foarte bine sa fie tinute secrete, in plus de asta ar fi bine sa se lanseze si un zvon ca e zona contaminata cu "ceva", iar carnea pestilor e toxica. Macar sa taie din elan.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 12 Dec 2012, 11:33

wildexplorer scrie: in plus de asta ar fi bine sa se lanseze si un zvon ca e zona contaminata cu "ceva", iar carnea pestilor e toxica. Macar sa taie din elan.
Ai idee cum sta media cu dintii ranjiti !?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 12 Dec 2012, 15:54

Avem si contul.

[ Am deschis acel cont, unde cine va voi, va putea dona o suma de bani, atat cat va dori si cand va vrea sa faca asta...

Contul este: RO70 RNCB007 9074 7587 30001 Deschis la BCR, ag Titan !!! (fara spatii binenteles)...

Va rog sa mentionati la depunere, "Donatie peste Dunare" !!!

Postat de: Exu Pescaru` (alias Ionexu Trimite un mesaj privat userului Ionexu, 3829 postari. Albume: 20 Foto, 34 Recorduri, Comentarii balti: 60. ) ]

Cu rugamintea sa ne anuntati si pe noi dupa depunere sa ne mai ajustam ideile.
Cu mult respect Cornel Serban!

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 12 Dec 2012, 16:20

Avem o donatie speciala:

[in quote]
Detin o balta undeva in Jud. Olt populata estimativ cu o cantitate de min 12-15 tone de peste, din care cantitate...
predomina f mult caras, dar si crap, biban si salau. Am vazut ca unii colegi de forum, incearca sa se mobilizeze pentru
o eventuala strangere de fonduri, menita ca sa repopuleze Dunarea, si nu`mi ramane altceva de facut decat sa ii felicit
pentru aceasta initiativa.
M`am gandit ca sa le vin in ajutor, si sa le ofer gratuit absolut tot ceea ce inseamna "peste" de la mine din balta.
In plus, le ofer si sprijin material si logistic pentru recoltare si transport (masini, navoade, bani de buzunar,
etc), totul neconditionat.
Singura problema minora ramane aceea de a se gasi voluntari doritori care sa participe la aceasta actiune.
Pentru orice informatie si evident pentru trecerea la demararea actiunii mai sus mentionate, va rog ca sa luati
legatura cu moderatorii sau adminii site`ului pescuitul.ro, persoane prin intermediul carora putem interactiona pentru
punerea in aplicatie a acestui proiect!

Gabriel Neamtu
FIR INTINS!

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 12 Dec 2012, 23:44

Cu ideea asta sa tinem locul secret nu stiu ce sa zic stimati colegi dar parca faceti o populare cu nu stiu cate tone de peste sau nu stiu cati dintre voi ati asistat la o populare de peste fie el rapitor sau pasnic dar pestele ala va asigur eu fratilor ca nu va veni la mal sa-l hraniti cu bucati de paine ca pe crapi koi si mai ales in Dunare, se va imprastia in maxim 30 min!!! Voi credeti ca braconierii vaneaza pestisori :) poate aia bastinasi, dar aia ''profi'' au motoare de sute de cai, salupe smechere ca vb aia tre sa ai ''scule bune'' ca sa prinzi peste si binenteles ''aparatul'' !!! Am fost martor prin anumite zone ale Dunarii cand acesti nenorociti strambau din nas la somni de 4-5 kg!!! Politia nu face nimic, trimite cate un gabor din vreun catun si se face ca nu vede!!! Stima si spor in aceasta actiune!!! :respekt:

Scrie răspuns