Cincis,Ostrov si Runc -Hunedoara
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
buna intrebare....daca esti doar in vizita iti trebuie doar noroc sa nu vina nimeni.Eu unu am carnetu de membru de la APSHD si chitanta cu cotizatia pe 2008, dar daca vine AJVPSu' sper sa nu ma faulteze si oricum nici ei nu au permisele pe anu 2008 tiparite.
Deocamdata la noi in judet apele nu prea e clara imparteala cu ele si in momentul in care am devenit membru si cu alte cuvinte am voie sa pescuiesc am intrebat unde anume si mi-au spus de la asociatie ca ORIUNE IN JUDET inclusiv pe RAU MARE (unde am auzit ca se taxeaza altfel) si daca sunt probleme am numar de telefon pe chitanta sa sun la ei, daca o fi semnal pe runc pacolo ca e cam jungla.
Daca a avut careva probleme in legatura cu "chitanta" de pescuit il rog sa posteze detalii

Deocamdata la noi in judet apele nu prea e clara imparteala cu ele si in momentul in care am devenit membru si cu alte cuvinte am voie sa pescuiesc am intrebat unde anume si mi-au spus de la asociatie ca ORIUNE IN JUDET inclusiv pe RAU MARE (unde am auzit ca se taxeaza altfel) si daca sunt probleme am numar de telefon pe chitanta sa sun la ei, daca o fi semnal pe runc pacolo ca e cam jungla.
Daca a avut careva probleme in legatura cu "chitanta" de pescuit il rog sa posteze detalii

...si intors de la pescuit cu mana goala
...faza e ca e drumu in constructie si Runcu s-a deviat si dornele nu mai sunt unde erau dar pe drum am obs ceva interesant....ffff multi pescari pe CERNA si weekendu viitor stiu unde o sa fiu
ca doar e la o suta de metri de mine rau dar ce peste se poate prinde in afara de pastrav si clean?

clean se prinde foarte rar pe cerna.Ai dreptate...azi au fost mai multi pescari decat pesti pe cerna...am fost eu cu un prieten de la cascada mare din centru vechi pana la OE2 dar nu prea am prins...eu am avut unu de vreo 400 gr pretenul meu a avut vreo 4...unu dintre ei avea 500gr si vreo 20 deaia ca palma care s-au intors acasa...
uite oaie ai acilea prohibitile pe 2008 http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=5996
la pastrav cu rama,viermus?ma faci sa rad.si apa cum a fost?sau mai bine zis de obicei cum e?si la ce anume merge? o rotativa mica, un voblerash sau rama si viermus?
si pastrav nu ai prins nimic?eu stau vizavi de pompieri si zilele astea o sa fac o partida numa sa vad pe unde am acces la apa.
mai citeste odata ce ai scris.
pe cerna stiuca? am crescut in hd nu ma prosti.
intreb inca o data nu va puteti abtine?ce cautati pe forumul asta?
sati vind un pont pt prins peste:BAGA PLASA!!
tu nai elibera un peste nici daca ar fi fiuto.
rusine sa va fie braconierilor