Cincis,Ostrov si Runc -Hunedoara

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 11 Mai 2008, 20:51

sa fie dupa costi
dl shaddow11 dac pescuiti la artificiale si dupa pastrav imi pare rau de ce am spus.sper sa fie asa cum ar trebui sa fie
despre DiViNiTi numi schimb parerea

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 11 Mai 2008, 20:52

si nu de frica :D

shaddow11
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shaddow11 » 11 Mai 2008, 20:55

oaie scrie:
clean se prinde foarte rar pe cerna.Ai dreptate...azi au fost mai multi pescari decat pesti pe cerna...am fost eu cu un prieten de la cascada mare din centru vechi pana la OE2 dar nu prea am prins...eu am avut unu de vreo 400 gr pretenul meu a avut vreo 4...unu dintre ei avea 500gr si vreo 20 deaia ca palma care s-au intors acasa...
greseala mea ca nu am specificat aici ca am prins un pastrav de 400 si prietenul meu 4 pastravi....

DiViNiTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DiViNiTi » 11 Mai 2008, 21:10

oaie tu nu faci decat sa ridici numaru de posturi pe topicu asta si nimic altceva...cu alte cuvinte esti o oaie neagra. :evil: ...dar democratie e pt toti asa ca posteaza cat vrei si ce vrei, spre deosebire de tine noi nu suntem obligati sa te citim.
Deci va trebui sa luam si strune cu noi cand mergem la cerna...vezi oaie,dam dupa stiuca cu artificiale?ai ceva de obiectat?

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 12 Mai 2008, 18:01

:cry:
Bucuros si eu ca a aparut un topic cu pescuitul din HD si voi incepeti sa va certati...E pacat.Ca se inchide topicul si eu ce mai citesc? :shock: :lol:
Mai ales ca poate ma misc catre HD cat de curand! Auzi la ei ...pastrav in oras...Bai ce ma calca astia! :lol: Si cand eram eu mai mic nici broaste nu erau pe acolo... :evil: Dar este bine asa! Sa mai zica cineva ca e mai rau cu pestii ca acum 20 de ani in RO! :lol: :lol: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 12 Mai 2008, 18:33

draga DiViNiTi eu nu incerc sa ridic nr de posturi si nu inteleg de ce as fi obligat sa te citesc.deasemenea nu inteleg de ce mafaci oaie neagra pt ca iti sugerez sa lasi clenii in pace in prohibitie iar la pastravi sa dai numai la artificiale.
din punctul meu de vedere braconezi daca te duci pe o apa in care sti sigur ca nu prinzi stiuca chiar daca dai la artificiale.la urma urmei pescuitul sportiv nu inseamna cu orice pret sa prinzi peste.
poate am exagerat si eu dar sunt satul de braconieri care se ascund sub o masca de pescari.
muresul,cincisul etc e plin de asa ceva.
exemple pot sati dau cate vrei.
1.pe mures sub adapostul pescuitului la stiuca se da cu linguri de plumb cu 2 ancore.la hata cu alte cuvinte
2.la petreni se pescuieste la rama,vierme nu conteaza iar pestisorii prinsi sunt lasati pe malul apei
3.pe cincis se merge cu barca si se da la salau vezi doamne se da la stiuca.in padurea de la tataus se sta cu cortul in padure pt nu a fi vazuti,apoi se pescuieste pe timp de noapte
si exemplele pot continua

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 12 Mai 2008, 18:49

Apropo de prohibitie.... azi am fost pana la Mintia sa vad cum mai e Muresul, nu am mai iesit pe Mures de mai bine de 2 luni....

Deci, la Mintia se pescuia linistit la pluta cu viermus la sobar... si chiar se pridea frumos... iar pe partea de sus a canalului erau doi baieti de bagau din greu la japca. Chiar la iesirea din canal alt baiat destept cu triunghiul.... Asa ca am impresia ca prohibitia e momentul ideal pentru braconieri sa iasa la o japca mica.... ca in perioada asta nu mai sunt pe maluri pescarii sa-i deranjeze :lol: :lol: :lol:

Oricum parerea mea e ca prohibitia e o prostie.... daca s-ar respecta dimensiunea minima si cele 5 kg legale ce pot fi retinute atunci nu si-ar mai avea rostul.... da daca nici in restul anului nu se respecta deloc legea, nu ma mira ca in prohibitie sa fie altfel.

Si la chestia cu cele 5 kg legale ce pot fi retinute, eu zic ca ar fi mai bine sa fie cu nr. de bucati retinute in functie de specie... si nu kilograme.
Ceva de genu: somn-1buc, stiuca-2, salau-2, clean-5, avat-2...etc...

Asa ca eu sunt pentru renuntarea la prohibitie... insa cu conditia sa se inaspreasca controalele.... si sa se dea amenzi grase. Si oricum, cine are bun simt, elibereaza pestele subdimensionat si in prohibitie si in afara ei.
Imagine

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 12 Mai 2008, 18:50

as putea sati sugerez cateva locuri de stiuca pt a nu te plictisi in prohibitie:
1.pe mures mai jos de barajul de la mintia la al doilea dig.grija mare ca in mijloc e un copac mare sub apa
2.la petreni balta de pe dreapta
3.saulesti balta mare si cea de dupa liniile ferate
4.cozia
5.baltile devei
6.mai jos de apa calda cum intri in padurice
7.cris cum iesi din brad la cativa km este un pod.in susul lui la vreo 1 km

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 12 Mai 2008, 18:55

4.cozia
5.baltile devei
Astea unde-s frate? :shock: Si cam despre ce-i vorba pe acolo?
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 12 Mai 2008, 19:00

Stiuca se mai prinde si pe balta de la Balata, balta din camp... se mai prinde si pe Strei la varsarea in Mures, la Totia si chiar la Petreni, sub casacada.... astea sunt locuri unde am prins.

Oricum, preferata mea de stiuca in zona ramane Populata.... insa acum daca ma duc cu barca pe ea ma omoara stationaristii..... ca daca anul asta balta nu e inchisa pe perioada prohibitiei e nebunie acolo. Anul tercut in prohibitie era o mai mare placere sa stau cu barca pe ea :lol: :lol:
Imagine

Scrie răspuns