Cincis,Ostrov si Runc -Hunedoara

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
shaddow11
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shaddow11 » 09 Mai 2008, 20:17

cam tot alea sunt locurile fierbinti.... :wink:

DiViNiTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DiViNiTi » 10 Mai 2008, 16:19

acum am ajuns de la Saulesti, si nik nik nik....am fo si ieri cateva ore cu aceleasi rezultate.Am incercat cu voblere salmo pike si boxer, cu linguri, cu twistere, cu rotative si nimic.Cred ca acolo e destul peste si stiuca nu mai prea pune botu la plastice ;)) ca alta explicatie nu gasesc.

Daca careva a prins vreodata stica acolo sa posteze detalii pls

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 10 Mai 2008, 17:59

Saulestiul nu cred sa-l fi luat cineva,, din cate stiu eu mai multe persoane si asociatii ar vrea sa-l ia, insa se pare ca balta apartine mai multor persoane din Saulesti si nici cum nu se pot intelege. Eu am prins stiuca acolo, da nu mai mare de 1,5 kg. Stiu ca este si mai mare da nu cred ca mai e foarte multa, in anii trecuti s-a pescuit intens la pestisor si au fost retinute zeci de kilograme de marlite de 2-3 sute de grame.

Ieri am fost insa pe Cincis cu barca, am reusit sa iau doar 3 strapazani pana in juma' de kil, inca un prieten a luat si el 2, din pacate nimic mai mare. Pacat insa ca multi i retin si pe aceeia, erau un domn pe mal mandru tare cu 2 strapi de 2-3 sute de grame. Eu am incercat mai mult pe apa mica, in locurile unde prindeam stiuca de obicei, da se pare ca nu a pus gura sau nu era acolo, in schimba cu struna si pe voblere mari a dat strapazanii in ele. Am pescuit mai mult in zona Orizont, preferam si eu mai mult Bulbucani sau coada lacului insa mai nou nu prea mai ai multe locuri pe unde sa lasi barca la apa. Probabil ca saptamana viitoare mai fac o tura.

A, am mai azuit o chestie, cum ca pe Cerna in Hunedoara se prind frecvent pastravi :shock: e pascareasca sau chiar se prind???
Imagine

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 10 Mai 2008, 19:04

Hai sa va mai intreb ceva... :wink: Cine stie de balta de la Romos?Am inteles ca este cu taxa si ca are salai mari si foarte mari :shock: :P Daca cineva ma poate ajuta...cu multumiri!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

shaddow11
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shaddow11 » 10 Mai 2008, 19:11

eheee...cam tarziu ai aflat costi de pastravii de pe cerna...s-au cam epuizat stocurile.De vreo doi ani s-au prins foarte multi(cine stye :wink: ) si nu soricei...s-au prins si la 2-3 kile...exemplare de 1kg erau foarte frecvente....acum din pacate sunt foarte rari pt ca e plin de mosi care stau de dimineata pana seara cu viermusi si prind tot ce miska...incepand cu aia de o palma,ti-e mai mare mila.am fost azi si am prins vreo 15 deia ca palma,m-am bucurat enorm ca inca mai sunt,binenteles ca le-am dat drumul...dar din pacate cu toate ca am mers vreo 3 km nu am prins numa 3 mai maricei,nici vorba de monstrii de altadata.

shaddow11
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shaddow11 » 10 Mai 2008, 19:12

asta de la avatar e prins pe cerna si a avut 1.100 kg... :D

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 10 Mai 2008, 19:14

Pe Cerna , in zona orasului? :shock: :wink: Fain! Am vazut eu ca nu mai arata apa ca si curcubeul datorita uleiurilor de alta data...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

shaddow11
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shaddow11 » 10 Mai 2008, 19:19

e nasoala treaba pe cincis...e plin de oameni tampiti....acum doua saptamani era unu cu barca si era foarte fericit ca avea 6 strapi de 2-300 gr in barca...dupa o saptamana se lauda ca a mai prins o gramada.chestia e ca nu le face nimeni nimik...si in ritmu asta o sa fie mai avantajos sa pescuim acasa in vana...

shaddow11
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shaddow11 » 10 Mai 2008, 19:20

da...prin oras

DiViNiTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DiViNiTi » 10 Mai 2008, 19:27

maine e zi pastravareasca pe Runc, si desi perioada asta nu e prea favorabila capturilor de pastrav pe acolo sper sa ma fac si eu macar cu un avatar 100% original :D'
apropo am uitat sa va pove...: ieri pescuind pe saulesti mi-a tras cu ochiu o lingura agatzata printr-un copac si dupa care nu m-am putut abtine sa nu ma catzar, deci nu am plecat cu mana goala....si astazi cum am mai curatat balta de buruieni, pe una din ele era o galma de icre de cinestie ce crocobaur pe care le-am luat si le-am batag in acvariu la coacere alaturi de cele de scalari, poate pun de o populare :))

Scrie răspuns